top 10

darling2

New member
../images/Emo106.giftop 10../images/Emo106.gif

טוב אז בגלל שאף אחד לא פתח את הפינה הזאת השבוע.. וסתם כי בא לי עליה. הנה תזכורת קטנה...
תבחרו את 10 השירים העבריים שעשו לכם את השבוע.
שבוע מעולה
ופורים שמח. עומר תחזור כבר

אני.. ../images/Emo9.gif

1. "לא יכול להוריד ממך את העיניים"/ מאיר אריאל [הרסו לי את השיר וזה מעצבן אותי..
] 2. "ילד מזדקן"/ כוורת 3. "אביא לך"/ אהוד בנאי 4. "את יפה"/ קורין אלאל 5. "מחשבות"/אביתר בנאי 6. "מה הדאווין שלך"/ דני סנדרסון
שיר ענק וכבר שכחתי ממנו
7. "לא ידעתי שתלכי ממני"/ מתי כספי 8. "תותים"/ מאיר בנאי 9. "אלף כבאים"/ דודה 10. "ארבע לפנות בוקר"/ יהודית רביץ אני במצב רוח מוזר..
ואני יודעת שיש 3 של דני סנדרסון בווריאציות שונות אבל אלו הרכבים שונים אז זה לא נחשב..
[הייתה אתמול תוכנית עם שירים מכל ההרכבים של דני סנדרסון והיה ממש מדליק... זה עשה לי מצב רוח טוב..
"כל היום בטלפונים, בלילות במועדונים, בשבילך כולם סבונים מה הדאווין שלך?" הוא גאוני
אני כבר ומיים דבוקה לשיר הזה ומזמזמת אותו
[כשהייתי קטנה שרו לי אותו מלא..
ולא. זה לא אומר עליי כלום.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

אין לי הרבה שירים עבריים השבוע, אבל אנסה בכ"ז תיאטרון רוסי- אביתר בנאי (ב3 בלילה ברדיו
, הרג אותי) בנות-מירי מסיקה(שיר חדש שהיא שרה בהופעה
) זהו, כל השאר לועזי

../images/Emo12.gif

אלעדי..
התגעגעתי..
אתה מתבקש להתעדכן ולחזור לשמוע ישראלי. במיוחד את מאיר
בושה וחרפה
ברוך שובך מותק..

ח ל ו ן

New member
מצטער../images/Emo10.gif

היה לי שבוע מוזר והייתי צריך את הפינק פלויד ואביתר שלי

ramonsegev

New member
מה עם "החומה" מה??

לא אוהב כל כך את דארק סייד אבל wish you were here מדהים

ח ל ו ן

New member
דארק סייד מושלם../images/Emo70.gif

גם The Wall מדהים, אבל לא הסתדר לי השבוע

darling2

New member
אני../images/Emo199.gif

חזרתי עכשיו מבייביסיטר. ומשמעם לי. אז... 1. מרוב אהבתי- ארקדי דוכין 2. ימי בנימינה- בביצוע של רונה 3. חבק אותי- עמיר לב 4. אדבר איתך-חווה אלברשטיין 5. איש יקר- עברי לידר 6. ג'ורג'יה- אפרת גוש 7. אמביציה- אביתר בנאי 8. איש רע- אפרת בן צור 9. אהוב יקר- רונית שחר 10. מחכה לו- דנה ברגר פורים עבר נחמד ביותר!

Kalleemero

New member
העשירייה ../images/Emo122.gif

1. אריק אינשטיין - גיטרה וכינור 2. אביתר בנאי - שן לידי 3. אהוד בנאי - דממה דקה 4. החברים של נטאשה - על קו הזינוק 5. מאיר בנאי - הגשם הראשון 6. משינה - תחזור תחזור 7. יהודה פוליקר - דברים שרציתי לומר 8. ארכדי דוכין - היא לא דומה 9. שלמה ארצי - קצת משונה שלא נשארת 10. גידי גוב - ערב אבוד

../images/Emo6.gif

משעשע, בדיוק לפני יומיים סיפרתי למישהי שמלא זמן לא שמעתי את "ענה לי" ומשום מה "דממה דקה" נדבק לי לראש יום שלם ולא עזב אותי..
כנראה היה אותו ברדיו או משהו..
יש לך שם כמה שירים שאני ממש אוהבת..

Kalleemero

New member
../images/Emo6.gif

נכון! זה שיר ממש מדבק!! תודה !! גם הרשימה שלך מצויינת!!

Kalleemero

New member
../images/Emo140.gif

חח תודה... כן גם אני לא מתחבר עם שלמה ארצי כל כך אבל יש כמה שירים שהם סבבה!

ramonsegev

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo11.gifשלי

1. אם כבר לבד- החברים של נטאשה 2. לבן בחלום שחור- איפה הילד (להקה מצויינת) 3. שער הרחמים- מאיר בנאי (אני יודע לנגן אותו) 4. ענה לי - אהוד בנאי 5. אבות ובנים- אביתר בנאי 6. תמיד כשאתה בא- אפרת גוש 7. מאיה- שלום חנוך 8.פנים אל מול פנים -גידי גוב ואתי אנקרי(ביצוע טוב) 9. רומיאו- יהודה פוליקר 10. שיעור מולדת- כוורת סופ"ש רגוע!

מאיה ../images/Emo99.gif

איזה כיף.. גם תמרי כבר למדה לנגן את "תמיד כמעט"
- מתישהו אתם תקדישו לי אותם
ואז תלמדו אותי גם..
נכון

ימית 78

New member
שירים אהובים ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

1. "טיפה טיפה"/מירי מסיקה 2. "סגליות"/דויד ברוזה 3. "בחולצת פסים"/עברי לידר 4. "לאט לאט" /שלום חנוך 5. "ילד אסור ילד מותר"/ריקי גל 6. "מלך שלך"/יזהר אשדות 7. "מגדלור"/מיקה קרני 8. "ממעמקים/עידן רייכל 9. "אותך"/אילנה אביטל 10. והדובדבן שבקצפת האחד והיחיד..
"אליה"/מאיר בנאי
יום חמישי הגיעעעע, שלא יגמר לעולם...
סופ"ש מקסים שיהיה..

למעלה