TOP 10

../images/Emo106.gif TOP 10 ../images/Emo106.gif

טיילתי לי בפורום "דוסון קריק" (427) והופתעתי לגלות את רשימת הTOP 10 של הטלוויזיה האמריקאית. בנות גילמור
לא מופיעה בThe "Top 10" Best וגם לא בThe "Top 10" Worst. טוב, מי יודע, אולי אנחנו מקום 11 בThe "Top 10" Best

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif

אבל כמו שכתוב בפורום.. הגיוני מאוד שהם התבלבלו.. אני לא חושבת שדוסון קריק אחת מהעשר הגרועות .. אבל נגיד.. חברים בטח לא אחת מעשר התוכניות הגרועות..... ובאמת איפה גילמור.....?

אולי הם טעו והם התכוונו שדוסון

קריק וכל אלה הם הטובים וסברינה וכל אלה הם הגרועים.. למרות שהיה שם את "מי רוצה להיות מיליונר".. אוף לא יודעת, מה שנכון זה שבישראל זה אחרת

Chloe

New member
באמריקה הסידרה לא כ"כ הצליחה

(איזה טעם גרוע יש לאמריקאים) (וגם זה היה באותם יום ושעה של חברים...) הם בכלל לר רצו לעשות עונה שנייה, אבל הרשת קיבלה מלא מכתבים ממעריצים כועסים, אז הם עשו עוד עונה, ועכשיו גם עונה שלישית

LillipooT

New member
הופה!

זה אומר שיש לנו השפעה?! *יש תקווה לדוסון קריק?!* :))

רגע, מדברים על בנות גילמור עכשיו../images/Emo35.gif

אם כן אז זה ממש מוזר כי שמעתי שהסדרה הייתה מועמדת לאיזשהו פרס מכובד ואם אני לא טועה היא אפילו זכתה בו. (ה
הוא של בנות גילמור
ה
הוא של בנות גילמור
ה
הוא של בנות גילמור
והם לא יתנו אותו
בלנה בלה בלה ג´ינג´ר).. אבל אם מדברים פה על סדרה אחרת אז.. אני פשוט אשתוק..

Chloe

New member
היא הייתה מעומדת

לגלובוס הזהב (אני כמעט בטוחה) אבל היא לא זכתה

נכון, גלובוס הזהב. אבל זאת הייתה רק

לורן אני חושבת. היה משהו אחר
לא רגע, לפי התמונה אני בכלל לא חושבת שהם מועמדים למשהו..

Chloe

New member
חחחחחחח.........

איך כולם ניראים מוזר בתמונה... במיוחד לין, ואני בדר"כ לא אומרת את זה אבל... ללוק לא מתאים להיות נקי ומסודר

חחחח ../images/Emo13.gif

אנחנו רגילים למראה חוטב העצים. אבל מה אלקסיס לובשת
כאילו, היא דוגמנית, אין לה טעם טוב בבגדים

אתם יכולים אולי לשים תמונות של ג´ס

כאילו, אני מתה על צ´אד אבל אני גם מתה על ג´ס ואיך שלא אני שונא דין שתקוע בדמות שלו!!!!!!!!!!!!!!!
סתיו

איפה שיש את השורת קטגוריות..

חברים, סקר, קישורים כל אלה.. אז תיכנסי לגלריה.

למעלה