Known you better

Lilo the fairy

New member
../images/Emo106.gifKnown you better../images/Emo106.gif

היום תתארח כאן שירוש החמודה
שיר – מ0וממת על טלי111 תשאלו אותה כמה שאלות שתרצו חבר'ה. כפרעליה$%$@#$$#@
נטע – נ ט ו ש 12 נופר – Nofar723 קרן – KeReN 0R ספיר – Sapirushhhhhh ביקי – KiShKooSh אושרית – oshriti123 ליאור – Simply an angel שיר – Dark Force ליאור – boopymylife עדי – כלה להשגה סיון – סיו לאב אוהד אלישע דניאל – מאעד מור – Mor the only אלונה – אנונה2 שי – שושית המתוקית אביטל – Be a bee דנית – דנדן לאב אורי שיראל – Shirelush מוטי – moton מור – מור תייר שני – שני לאב צאד מייקל מורי מעיין – Feaky love אור – אורוש לאב שירי דקלה – Butterfly of wind זיו – זיו בן שטרית חן – Chen010189

שאלות הקבועות שלי../images/Emo3.gif

מה את חושבת על טב"ע? בת כמה? כיתה? איך חגגת את היום הולדת האחרון? יש אהבה? חבר? איך בכיתה? בחיים? קומונות פעילות? פורומים פעילים?

עונה לך

מה את חושבת על טב"ע? שזאת סידרה יפהההההההההה בת כמה? 12 כיתה?ז איך חגגת את היום הולדת האחרון? בת מצווה יש אהבה?לא חבר?לא איך בכיתה? סבבה היום נתנו לי את המבחנים בהיסטוריה קיבלתי 91 ואתמול באנגלית 95 בחיים? סבבה איך איתך קומונות פעילות?מלא אין לי כוח לכתוב אבל הרוב של טליהשרון פורומים פעילים? גם מלא ואין לי כוח לכתוב

אנונה2

New member
שאלות קבועות../images/Emo26.gif../images/Emo95.gif

1. מתי הצטרפת לפורום? 2. ראית את טלנובלה בע"מ מההתחלה? 3. בת כמה את? 4. כמה אחים קטנים\גדולים יש לך? 5. איזה תוכניות את רואה? 6. מי יותר מצחיק- גורי או שליין? 7. מי יותר מצחיק- עפר או כפיר? 8. מי יותר כוכב- נינט, מויאל או סעדו? 9. מה יותר שווה- מסיבת הפתעה או מסיבה מאורגנת באולם\דיסקו? 10. מה את אוהבת לאכול? 11. ולשתות? 12. ולעשות? 13. נכון שהשאלות שלי משעממות? 14. תני לנו "גמאני" שאת אוהבת במיוחד
15. שוקו שוק או שוקו יוטבתה? 16. דני או באדי? 17. שוקולד לבן או שוקולד רגיל? 18. איפה את גרה? 19. כל כמה זמן את נכנסת לפורום? 20. לכמה מפגשים באת? 21. עם מי את בקשר מחוץ לפורום? 22. כמה חיות יש לך? 23. עם איזה סלב/סלבריטי נפגשת במציאות? 24. איזה סוג מוזיקה את אוהבת? 25. נכון שעכשיו השאלות שלי מתחילות להרדים? (את האמת!) 26. יש לך עגיל\פירסינג? איפה? 27. מה דעתך על פקאצות? 28. ועל ארסים? 29. תעשי לי ילד? 30. לאיזה ארץ היית רוצה לטוס בעוד שבוע? 31. מה המצב? 32. מה עשית לפני שעה? 33. ולפני שניה? 34. יש לך שרשרת\צמיד\משהו אחר שאת אוהבת במיוחד? 35. אייקון אהוב: 36. מה המספר מזל, ומה המזל? 37. עולם מושלם בשבילך הוא... 38. נשיקות
אוהבתותך!

oshriti123

New member
6.גורי!!!!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

מצטערת הייתי חייבת

עונה לך

1. מתי הצטרפת לפורום? לפני כמה שבועות נירא לי שבועיים 2. ראית את טלנובלה בע"מ מההתחלה? כן 3. בת כמה את?12 4. כמה אחים קטנים\גדולים יש לך? יש לי שתיים קטנות ומעצבנות 5. איזה תוכניות את רואה? המון 6. מי יותר מצחיק- גורי או שליין? לא יודעת שנייה 7. מי יותר מצחיק- עפר או כפיר? עפר 8. מי יותר כוכב- נינט, מויאל או סעדו? מויאל ונינט 9. מה יותר שווה- מסיבת הפתעה או מסיבה מאורגנת באולם\דיסקו? מסיבה מאורגנת 10. מה את אוהבת לאכול? שניצלים ציפסים ואורז 11. ולשתות? מים 12. ולעשות?לשחק במחשב 13. נכון שהשאלות שלי משעממות? לא 14. תני לנו "גמאני" אין לי 15. שוקו שוק או שוקו יוטבתה? שוקו יוטבתה 16. דני או באדי? דני 17. שוקולד לבן או שוקולד רגיל?שוקולד לבן 18. איפה את גרה? פתח תיקווה 19. כל כמה זמן את נכנסת לפורום? כל יום 20. לכמה מפגשים באת?לא באתי 21. עם מי את בקשר מחוץ לפורום? אם אף אחד 22. כמה חיות יש לך?אין 23. עם איזה סלב/סלבריטי נפגשת במציאות? טלי שרון 24. איזה סוג מוזיקה את אוהבת? הכול 25. נכון שעכשיו השאלות שלי מתחילות להרדים? (את האמת!)לא 26. יש לך עגיל\פירסינג? איפה?לא 27. מה דעתך על פקאצות? מגעילות 28. ועל ארסים? סבבה {אני לא } אבל אני מכירה הרבה 29. תעשי לי ילד? סבבה בן או בת? 30. לאיזה ארץ היית רוצה לטוס בעוד שבוע? שוויץ 31. מה המצב? סבבה ואיתך? 32. מה עשית לפני שעה?ההיתי המחשב 33. ולפני שניה?במחשב 34. יש לך שרשרת\צמיד\משהו אחר שאת אוהבת במיוחד?כן שרשרת שקיבלתי ממישהוא שמאוד חשוב לי לבת מצווה 35. אייקון אהוב:
36. מה המספר מזל, ומה המזל? אין לי אבל המזל שלי הוא בתולה 37. עולם מושלם בשבילך הוא...שיש בו בריאות ואהבה ושטלי שרון נמצאת שם 38. נשיקות אוהבתותך! גם אני אוהבת אותךךךך

boopymylife

New member
שאלות קבועות..

בת כמה? מאיפה? שחקן אהוב? זמר אהוב? שיר אהוב? מה היית לוקחת איתך לאי בודד? מה החלום שלך?

עונה

בת כמה? 12 מאיפה?פתח תיקווה שחקן אהוב?אורי אומנותי זמר אהוב?עופר לוי שיר אהוב? רוח ים וידעתי שתיסבול מה היית לוקחת איתך לאי בודד?מחשב וטלוויזיה מה החלום שלך? להמשיך לעשות את מה שאני אוהבת ולפגוש את טלי שרון

מאעד

New member
שאלות קבועות../images/Emo70.gif

מה התחביבים שלך? מאכל אהוב? מאכל שנוא? שחקן אהוב? תוכנית טלוויזיה אהובה? מקצוע אהוב בבית הספר? מקצוע שנוא?

עונה

מה התחביבים שלך? לשחק במחשב ולשחק כדוריד מאכל אהוב?שניצל מאכל שנוא?כרוב ממולא שחקן אהוב? אורי אומנותי ורון שחר תוכנית טלוויזיה אהובה? השמיניה מקצוע אהוב בבית הספר? מתמטיקה מקצוע שנוא?היסטוריה אבל קיבלתי היום 91 במיבחן

קרפדית

New member
לא כדאי לכם לפתוח שרשור כזה כל יום

זה עושה את הפורום מחניק במקצת. תנו כמה ימים לכל אחד כדי שיספיקו להכיר אותו והוא יספיק לענות.

למעלה