לפסח

The Phonix

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo155.gif../images/Emo32.gifלפסח

משעמם בחופש
יש לכם רעיונות למשועממים
שרשרו לכאן

nWkobi

New member
אבל..

למה לא להסתכל? כבר פתחתי אוף, הוא נמצא כמה הודעות מתחתייך...

The Phonix

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo155.gifאבל...

שלך זה
לסקר, שלי זה לפסח, אני יודע שזה לא משנה אבל הם לא קשורים...

The Phonix

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo155.gifבתור התחלה...

רעיונות למשועממים שביננו: 1. ברוח החג הוסיפו לעצמכם (כמו שנאי עשיתי) לזמן החג עוד אייקון של פסח, אני לדוגמה, אימצתי את ה
. 2.נסו לשחק במשחק:http://www.miniclip.com/clubpenguin/ במשחק אתה בעצם פינגווין, שמטייל בעיר, משחק ומרוויח כסף כדי להראות יותר טוב או כדי לשפץ את האיגלו שלו, או כדי לקנות חיית מחמד. כדי לשחק צריך להרשם, ההרשמה בחינם אבל אם אתה רוצה לקנות דברים (אך ורק לקנות) אתה צריך לשלם
, אני לדוגמה שילמתי לחודש (זה לא הרבה לחודש, בערך 30 ש"ח) ויש לי חיית מחמד ואיגלו נחמד.

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifאוקיי אני אסביר את זה אחרת...

המשחק לא עולה כסף. אבל, יש במשחק חלק שקונים בו דברים בכסף של המשחק. כדי לאפשר רק את החלק הזה צריך לשלם כסף וכן אני יודע שהחלק הזה גרוע.

baril

New member
שיעורים לצערי הרב

אני הולכת לחרוש החופש הזה , נתנו לי מלא שיעורים ואני צריכה לקרוא ספר בעברית ובנאגלית ולעשות יומן קריאה בעעעעעעעע זאת הסיבה היחידה שאני לא אוהבת את חופש פסח בגלל שנותנים טונה שיעוורים

WdanaW

New member
שיעורים זה טוב, את במצב מצוין.

לי ולכל התיכוניסטים כאן יש בגרויות והמון שיעורי תיגבור בחופש פסח ואני צריכה לקום כל יום ב-7 וחצי. קיצר דפקו אותנו. בעע בגרויות, שיעברו כבר :\ ביי נשיקות לכולכם..האמת שמזמן לא ביקרתי פה ושמחתי לבוא לביקור
חופש נעים, דנה.

baril

New member
אווי , בעסה

חח נשמע שאני עוד נהנית חחח בהצלחה

WdanaW

New member
תודה מתוקה, גם לך ../images/Emo13.gif

אפשר לומר שאת נהנת
עצה שלי: נצלי את הזמן הזה, אכן תקופה יפה :)

בכריתוש

New member
אהמ..

גמאני כמו רבים כאן מ-ש-ו-ע-מ-מ-ת-!! אני מכינה שיעורים.. נפגשת עם חברות.. הולכת לסרטים ויש לנו טיול בצופים =)

עבודה בהיסטוריה../images/Emo122.gif

ונחשו על מה? על השואה! הנושא הכי מדכא בארץ... ויש לי גם עבודה במדעים (שונאת מדעים, וכל מה שבא איתו
), ומלא דפים באנגלית. זה חופש בכלל? לא. הדבר הכי טוב בחופש הזה, זה המפגשפורום והמפגשקומונה שאני הולכת אליהם.

baril

New member
אני דווקא די מתחברת לשואה

נכון שזה מדכא אבלל , אני מ'זה מתחברת לזה

למעלה