עשיתי זאת

../images/Emo106.gifעשיתי זאת../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

הצעתי לגיא פינס לעשות ספיישל בנות גילמור
שימו
: הנושא: ספיישל בנות גילמור בסגנון ספיישל דוסון קריק. התוכן: היי גיא, ערב טוב. :) תשמע, בעקבות מחשבה עמוקה על אם סטארס הולו קיימת באמת הגעתי למסקנה שכדאי שתעשה ספיישל בנות גילמור בסגנון ספיישל דוסון קריק. אם אתה זוכר (ובטוח שאתה זוכר) שלחת מישהו למקום שבו מצלמים את דוסון קריק, הראת את האולפנים, רייאנת קצת את השחקנים, וכל מיני, היה ממש יפה ונחמד לצפות. עכשיו בנות גילמור הגיעו, והרבה בני אדם (בארץ הזאת לפחות) צופים בתוכנית ומקווים (כמוני) שתעשה ספיישל בנות גילמור. כמו דוסון קריק. בציפייה שחלומי יתגשם אני מסיימת את "השאלה" ומבקשת שאם החלום הזה, אכן יתגשם, תעשה פרומו של כל הספיישל הזה, שלא נפספס. עוד משהו, בבקשה תחזיר לי תשובה גם אם היא חיובית וגם אם היא שלילית. תודה רבה רבה רבה, שמרית. הלוואי וזה יתגשם

Dawson girl

New member
רעיון מגניב!!

וואלה, רעיון טוב. נקווה שהוא יקשיב לך. מצד שני- אין סיבה שלא! כי מלא אנשים רואים אצלנו "בנות גילמור". אבל אל תתאכזבי- הם מצלמים באולפנים, לא ברחוב אמיתי... צ´או

חן ונוי

New member
רעיון ע-נ-ק!!!../images/Emo59.gif

האמת שזהו רעיון מאוד טוב! אבל.... גם אם זה יהיה אז אנו לא נוכל לראות!!!!!!!!!!!! בגלל שב-"יס", אין "ערב טוב עם- גיא פינס"! אבל אנו בכול זאת מקוות שזה יהיה. פשוט תעדכנו מתי זה יהיה!

z O e i

New member
גמלי יש יס, אבל בשביל זה יש

1. וידאו 2. חברים נורא נורא חמודים שיסכימו להשתמש בוידאו

אני דורשת תיקון../images/Emo70.gif

לא רק בני אדם רואים בנות גילמור, החתולה שלי גם מאד אוהבת.

ShiN ShiN

New member
ענק!!

יפה!! רעיון מעולה!!! חמודה! =) אגב, אפשר לעשות מן עצומה כזאת, שמשתתפי הפורום יכתבו את שמם ונשלח לו, או משהו כזה, שיראה שיש הרבה אנשים שרוצים! *מחזיקה אצבעות בינתיים!*

למעלה