מצעדים

כנסו בבקשה/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo42.gif

זאת שבמקומי זה השיר שאנחנו, הפורום, בחרנו כשיר הכי אהוב של קרן והשיר שאנחנו רוצים שיצא כסינגל ובזכותנו הוא אכן יצא. חשוב שנעשה עכשיו הכי הרבה מאמצים שהוא יכנס גבוה במצעדים . העובדה שגלגלצ לא מוכנים להכניס אותו כרגע לפלייליסט, מה שמקטין את כמות ההשמעות ומלכתחילה מוריד אותנו בכמה מקומות, דורש השקעה גדולה יותר הפעם. הקטע שהיה בארץ נהדרת היום עוד יותר מקטין את הסיכוי של השיר להכנס לפלייליסט, כך שהדירוגים שלנו יכולים להשפיע, יש בדיוק יומיים. בראשון בבוקר-צהריים ההצבעה בגלגלצ נסגרת. בבקשה תעשו מאמצים גדולים מתמיד ותראו שאנחנו ביחד נצליח להראות לכולם שלא טעינו בבחירה שלנו. כמובן שיש גם את שאר המצעדים וכשהוא יכנס שם גבוה זה גם יתן סימן לגלגלצ. אלפי תודות לכולם ושבת קסומה

papashdon

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא נוותר על זה, עד שכולם ישמעו כמה השיר מדהים
.

Dark chocolate

New member
נו באמת ../images/Emo4.gif.. למה ש"ארץ נהדרת"

תשפיע לרעה על הסינגל של קרן
? זה בסכ"ה בידור ואני לא חושבת שזה יצריך כאלה השלכות.. ואני די מופתעת שזה לא נכנס לגלגל"צ. אניוואי..אני אמשיך להצביע ולנג'ס לכולם..מה שמוזר לי שזה לא נכנס לפלייליסט, שוין.

../images/Emo45.gifאבל..

להמשיך להצביע גם לפסק זמן חשוב לא
ואממ למה גלגל"צ לא מוכנים להכניס אותו לפלייליסט
וההצבעה בגלגל"צ לא נגמרת ביום שני
או שאני טועה..
ואני מקווה שבאמת ההצבעות ישפיעו על גלגל"צ

המצעד העברי - 7/12/06 - 90fm

1 תודה לך רז חדד 2 ממריאים מוש בן ארי 3 שקט מורן קריתי 4 היא יודעת נינט טייב 5 לפעמים אני מרגיש סאבלימינל ודיויד ברוזה 6 חצי רגל בחוץ חצי בפנים שורטי 7 פסק זמן קרן פלס 8 ללכת עם האור זהבה בן 9 משא ומתן מוש בן ארי 10 כל הציפורים הראל סקעת 11 אולי תרגיש שרון קרלן 12 לילה לבן עידן יניב 13 מוכרת לי מפעם דין דין אביב 14 המתוקות האחרונות אריק ברמן 15 אין הגיון באהבה מושיק עפיה 16 פתאום באנו סוליקו ואקסום 17 עד הסוף ליאור פרחי ושלומי שבת 18 כמה טוב סגיב כהן וניר שעיבי 19 עיניים זרות רונה קינן 20 את ואני והוא אבי טולדנו 21 באופן זמני שרונה פיק 22 הכל יכול לקרות נינט טייב 23 קוביות פבלו רוזנברג 24 את חסרה עומר טל 25 את נתנאל 26 גן עדן של טועים רועי גרון 27 להתמכר רונית חן 28 הגבר שלי אור 29 אני כבר לא זוכר סינגפור 30 מלאך כחול שלי סייפן אורטז הפינה לשיפוטכם 31 אנא בכח עובדיה חממה 32 כל מי שאת אריאל הורביץ 33 סוף הלילה איה כורם 34 בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה שי גבסו 35 אילו יכולתי אומנים למען ילדים 36 זאת שבמקומי קרן פלס

Rachel47

New member
חברים זה ממש חשוב../images/Emo206.gif../images/Emo15.gif

ההצבעות האלה אני רואה שכולם עושים כל שביכולתם וזה ממש משמח אותי גמני משקיעה כל שנייה פנויה שיש לי השיר הזה..הוא השיר הכי יפה באלבום..ואין על זה עוררין.. כולם אומרים
גלגל"צ עושים בכוונה כנראה..כי ברור שהשיר הזה הרבה יותר טוב מחצי מהדברים שמתנגנים ברדיו היום (למרות שדווקא יש חומים טובים) כל ההצבעות האלה ההשקעה שלכם זה חשוב לסינגל זה חשוב לקרן עצמה וזה חשוב בשבילנו.. אנחנו הרי עדיין ה-פורום
אז יאללה..מאמץ משותף ונצליח
אוהבת את כולכם

עדי C

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif|אייקון-מצביע-למצעדים|

כפרעלייך

למעלה