לצלם

../images/Emo106.gif לצלם ../images/Emo106.gif

המועדף עלי השבוע (אלונידלההה) ולצילום המיוחד. ולקראת השבוע החדש אני רוצה להקדיש את השיר הזה. שיהיה שבוע טוב לכוווולם
רק טוב!!!

ברק 188

New member
לקראת שבוע טוב

בשבוע שעבר זה שנג'מר יותר מידי טרגדיות גם בשבת שלום לא עזר הטרגדיות הבלתי נתנות להבנה לא פסקו ביום המנוחה והקדוש הזה כעת בדמיון לקראת שינה ויקצה לשבוע חדש מאחל ומייחל לכונו ב'רק חדשות טובות שנשמע ונדע מגיע לנו ...נכון ?

ניקו 45

New member
רצף ימים נוראים,כאוס מוחלט../images/Emo88.gifאלימות גואה

לכבודך 188 , לכבוד ולמען כל בעלי התקווה באשר הם מביא שיר כ"כ קשה ועצוב של להקת : Uriah Heep בשם ... האשה בשחור She came to me one morning One lonely Sunday morning Her long hair flowing In the midwinter wind I know not how she found me For in darkness I was walking And destruction lay around me From a fight I could not win Ah ah ah ... She asked me name my foe then I said the need within some men To fight and kill their brothers Without thought of love or God And I begged her give me horses To trample down my enemy So eager was my passion To devour this waste of life Ah ah ah ... But she would not think of battle that REDUCES men to animals So easy to begin And then impossible to end For she, the mother of all men had counselled me so wisely then I feared to walk alone again And asked if she would stay Ah ah ah ... Oh lady lend your hand I cried And let me rest here at your side Have faith and trust In me she said And filled my heart with life There is no strength in numbers Have no such misconception But when you need me Be assured I won't be far away Ah ah ah ... Thus having spoke she turned away And though I found no words to say I stood and watched until I saw Her black form disappear My labor is no easier But now I know I'm not alone I find new heart each time I think upon that windy day And if one day she comes to you Drink deeply from her words so wise Take courage from her As your prize And say hello for me Ah ah ah ...

הכי מתאים לי בעולם... יום שלם של שירים

שקטים כאלה ורגועים... מן מרתון מדהים של שירים נוגעים ומחברים ומשאירים איזון במקום שהעבודה לוקחת... מי מרים את הכפפה ומתחיל שירשור כזה... פליז... ? איזו שלווה... תענוג לחזור עכשיו הבייתה מיום עמוס מטלות... ולהרגע עם הצלילים הנמוכים השקטים האלה... שמרגיעים הכל... והשקט הזה שבא ומרחף ולוקח את הנשמה למקומות הכי קסומים שיש... על גלי הצלילים, המילים, הטון העדין והגיטרה שמצליחה להוציא ממני כל כך הרבה דברים טובים. נפלא. ואהבתי את הגל הזה של השירים ששלחתם. כייף אמיתי.

ברק 188

New member
לאם כול החלליות...לך

מת'קשה שלא להרים את הכפפה קודם כול כי את אימא יקרה ארים... ארים אותה הכפפה לכבודך גם אם עוד זקה דקותים מתוך עייפות בלתי מוסברת שבאה לי אפורש כנפיים אל צח סדני הצחורים... אפול אפים ואצנח על מיתתי ואחלום חלום טוב שמפני ממסתתר כבר ימים רבים תחושה שהלילה...הלילה בוא יבוא לא יאכזב .

ניקו 45

New member
"זורק לעברך כפפה" חללית ../images/Emo249.gifותרשמי לפנייך

את שם היוצר הכ"כ ... שכזה : stamatis spanoudakis בנעימה הנפלאה ... סופת גשמים מעל מיצרי הבוספורוס ועוד אחד נהדר של סטמטיס ספניודקיס : Dawn At The Walls ואני מכנה אותו : נעימת נהימת צהלת הסוס . ובאם תבקשי עוד כמה מטעמים של כאלו תחטטי בתקיה ...

ניקו 45

New member
בהחלט נבחר השבוע הוא...אלונדלי../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

ואני בנוסף לקודמתי אקדיש את הבחירה שלי למר "פוטו אלונדלי"
להקת STYX : בשירה הנפלא ...Boat on the river שאפווווווווו

alondli

New member
../images/Emo51.gif..../images/Emo13.gif, לא פחות מזה על השיר הקלאסי היפה

ובשביל הצבע, הנה עוד אחת, מהעבר..אבל באותו איזור..

ברק 188

New member
כבוד גדול לידידי

כבוד גדול לבן עירי להביא את
הביתה לראשון לציון...גחלולה את מכירה את ראשון שלנו ? תבואי פעם לפה לבקר ונקר עיניים .

alondli

New member
../images/Emo51.gif והנה גם לך אחת..../images/Emo8.gif

ולגבי גחלילית, היא כנראה אוהבת לנסוע Incognito ..
עם כול הסודיות הזו..לך תדע..אולי בסוף יתברר שהיא שרה נתניהו..

ברק 188

New member
נו באמת-"לאן ת' לון דלי" תגיע עם מחשבות כאלו?

גחלולה שרה נתניהו ? סתם ברבור אלוני חלומי ודימיוני לצהרי היום.

אני???../images/Emo2.gif

שרה נתניהו?? הו הו הו ממש לא אין שום סיכוי אבל בהחלט אוהבת לנסוע אפילו מאאאאד כמה שאפשר
רק טוב!!!

תשרי55

New member
איסה יופי

אין כמו הים ,הים הכחול השקט והרגוע ,אבל גם כשהוא גועש הוא נראה טוב וקסום

ברק 188

New member
אזהרת מסע לסיני -דחוף

בימים האחרונים המטה ללוחמה בטרור פרסם אזהרת מסע לכול המטילים בסיני... אשר בארץ מצרים ראש הממשלה לא כך סתם פרסם הלילה שתוך שבועיים תחל בנית הגדר בגבול הפרוץ עם מדינה זאת, הברק היושב פה לא שר הביטחון וכותב שורות אלו מכיר מקרוב את המערכת מקרוב והיה ויש אימהות אבות או סתם מטילים אנא צאו במהרה בחולות זהב אלו שמייחלים להכתים את החול בדמכם צאו היום אל תחכו למחר קיבלתם עצה שיכולה להציל נפשכם ראו הוזהרתם אין ביכולתי יותר להרחיב ...צער לי .

למעלה