החידה
(כל שבוע אייקון)

../images/Emo106.gifהחידה../images/Emo106.gif (כל שבוע אייקון)

הוראות: (לחדשים שבנינו)
כל מה שאתם צריכים לעשות בשביל לנצח ולהיכנס לטבלת האלופים זה לדעת מאיזה פרק לקוח התסריט ומאיזה פרק לקוחה התמונה. בבקשה, אם אתם עונים על פרק אחד תכתבו אם אתם מדברים על התמונה או הפרק
הדברים האלו כל-כך חשובים
ולא התיאור של הפרק, השם של הפרק
התמונה:
משמאל
התסריט:
Luke: Yeah I did, okay? Lorelai: Okay, I just never took you for a cat lover, a 97 year old woman, or. . . Hey what´d you buy? Luke: Nothing. Lorelai: You´ve got a little bag there. Luke: I know that. Lorelai: It´s got a cat paw stamped on it and a little cat nip bow.
טבלת האלופות: (כן, עדיין
)
יום שישי 12 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 19 אפריל 2002 – מסניפה חמץ – רחי. יום שישי 27 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 03 מאי 2002 - *קליאו* - מאיה. יום שבת 18 מאי 2002 – פינקילושה – כרמל. יום שישי 31 מאי 2002 – Gilmore Fan – חן. יום שישי 07 יוני 2002 – פינקילושה – כרמל. |גביעבהצלחה לכולן

YaLdoNet 4 EveR

New member
אפשר? אפשר?

אל תדאגו, שמרית לא נתנה לי את התשובה.. אני חושבת שאני יודעת... התמונה מהפרק שהיתה לרורי אפרוחית כזאת ולוק בא לחפש אותה.. חחח פרק מעולה. התסריט מהפרק "נ.ב אני אוהב אותך"... נראה לי.. טוב אני לא יודעת אם התשובה הראשונה תיחשב אבל לפחות ניסיתי

rotem224

New member
אני יודעת את התשובה../images/Emo60.gif

התמונה מהעונה הראשונה מהפרק That Damn Donna Reed והתסריט גם מהעונה הראשונה מהפרק p.s i love you

mprb

New member
מישהו יכול...

להזכיר לי מה היה בפרק הזה??? (p.s I love you ) אני מנסה להיזכר אבל לא מצליחה

אז ככה..

לורליי מגלה שדין נפרד מרורי בגלל שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה והיא סתם ישבה שם והסתכלה עליו.. חוצמזה שזה הפרק שרורי ברחה מהבית אל ריצ´רד ואמילי.. מזכיר לך משהו

mprb

New member
כן...

איזו מפגרת אני!!! איך יכולתי לשכוח. זה היה פרק ממש חשוב. אני מקווה שסלחתם לי על הבורות הנוראית השפגנתי היום. אני אשתדל לא לחזור על זה.

למעלה