הגלרייה

  • פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

campari

New member
מרמלד, שוב אני נאלץ לומר:...

אפשר להתחתן איתך
פשוט, כתבת בדיוק את מה שגם אני רציתי לכתוב. אין דבר אהוב עלי יותר מלראות בחורים יפים בתמונות, אבל תמונות כאלה עושה רק מי שממש צריך כסף ואין לו מה להציע בתמורה חוץ מהגוף שלו והנעורים שלו. אפילו שאף אחד לא נאנס ואף חוק פלילי לא הופר - זה עצוב. מה גם שהדוגמנים הם אלה שבדרך כלל מרוויחים הכי מעט מהתמונות שלהם (עולם אכזר, כן).
 

MARMELAD

New member
זה מילא.....

להרוויח הכי פחות מהתמונות זה לא נורא. הכי נורא זה שזה מלווה אותך לכל החיים.
 

BlueCat

New member
אוקיי, מסכים. זה עצוב. אבל להזכירכם

רק שבוע שעבר היה כאן שרשור ע-נ-ק-י שאפשר את כולו לסכם במשפט "וואו, איזה שווה דודי בלסר בגשר ההלכה!". מה ההבדל בין מה שעושה דודי (נשמתי
) לקאסטרו, או איתי אטיאס (כ
תי!
) לורסאצ´ה לבין מה שג´וזפה (מקסים
!) עושה כאן? לא יודע מה היה באמת ומה היו המניעים של הנפשות הפועלות אבל אני רואה בזה אומנות. אומנות אירוטית, אז מה? טוב, יש פורום לדיונים מהסוג הזה (פורום אומנות, מן הסתם)... ANYWAY, ברור שאם הדבר נעשה מתוך נואשות לכסף ועבודה, זה מדמה לזנות. אבל מי אמר שזה ככה? ומה פשר התופעה הזאת שכולם רוצים להציע נישואין לכולם? פיספסתי משהו?
 

MARMELAD

New member
לא מדויק

בישראל עדיין לא הגענו למצב (וטוב שכך) שקיים בארה"ב ובאירופה (במיוחד במזרח אירופה) כבר הרבה שנים: המצב הכלכלי של אנשים מסויימים והפיתוי שבכסף קל ומהיר מהתמונות האלה - או מחשפנות - או מזנות - גורם להם להתפתות לעבודה כזו. ואז הם עוברים אצל צלמים חרמנים, התמונות שלהם מופצות באינטרנט, הם בד"כ מתדרדרים לכל מני עיסוקים חוקיים יותר או פחות - אבל העיקר - בתמונות הם מחייכים. בארץ עדיין מדובר בדוגמנים, שזה המקצוע שלהם, שלא צריכים לשכב עם כל העולם בשביל תמונה, ושמתקדמים מפרסומת אחת לשנייה. עכשיו - יש כמובן את הדוגמנים שמתחילים בסתם צילומים ומגיעים לתצוגות של ורסאצ´ה. גם יש את הדוגמנים שסתם עובדים כמלצרים איפה שהוא ומקבלים פתאום הצעה בהמו כסף לקמפיין של קלווין קליין. אבל רוב רובם של הנערים האלה מסתבך בדברים ממש לא נעימים ולא מרוויח מזה כלום. חבל שאני לא יכול להכיר לכם את האנשים שפגשתי כאן. באמת אנשים אינטילגנטיים, יפים, שריריים, הכל: אבל הפיתוי והבעיות הכלכליות שלהם גורמים להם לעבוד כחשפנים / נערי ליווי - והדרך החוצה משם קשה מאוד. הרבה מהם ממשיכים להסתובב ברחוב באותה העבודה גם עשרים שנה אחר כך, רק שהם מרוויחים כמובן הרבה פחות כסף.
 

campari

New member
ואם אתם רוצים ללמוד עוד על הנושא...

חפשו את הסרט "101 נערי ליווי" בוידאו. זה סרט תעודה שצולם לפני כמה שנים (לא הרבה) בלוס-אנג´לס, והרעיון שלו מבריק בפשטותו: כל נער ליווי שהצוות מצא קיבל את התשלום שלו לפי שעה, אבל במקום זיונים הם ריאיינו אותו, ולפעמים גם ביקשו הדגמה. שיא הגועל הוא כשמראיינים אחד שאוהב שמכאיבים לו, ומדגים את זה בכיבוי סיגריה ישר על החור של הת.. שלו (מי שלא הבין: ת..=תחת
). אחרי שתשמעו את ה"טססס..." תבינו כמה אתם לא מבינים. חלק מהבחורים בסרט ממש חמודים ואינטליגנטים, חלק כבר שרופים. אף אחד מהם לא תיכנן להגיע למקום כזה בחיים שלו
 

Liroy25

New member
נשמע מדליק לאללה!

למרות שלא ברור לי הקטע שהם לא תכננו להגיע למקום הזה..כל כך רע להם שם? כי אם כן תמיד אפשר לעשות סיבוב פרסה ולחזור אחורה, או פשוט לשנות כיוון למקום קצת יותר טוב.
 

DJNYC

New member
בולשיט.

מה עצוב? למה אתה לא חושב שאולי אותו בחור מצטלם כדי לממן לימודים? מה כל כך רע בזה? ואם אתה הולך במועדון עם ביגוד מינימלי ומתחרמן עם כל מה שזז זה יותר טוב?
 

campari

New member
דיג´יי, אתה גר באמריקה

הארץ שהכל נמדד בה בכסף - גם בני אדם. אז אולי קשה לך לראות מה מפריע לי בצילומים האלה. אולי הבחור מצטלם עם חצי זין בחוץ בשביל לממן ניתוח עיניים לסבתו המסכנה, ואולי זה בשביל לממן סמים לסופשבוע. לא משנה בכלל (ואגב, גם כשאני נותן כסף לקבצן שיכור אני לא אומר לו "אבל תבטיח לי שתקנה עם זה רק אוכל"). הנקודה היא שיש הרבה צילומים שנעשים מתוך ניצול של בחורים צעירים במצוקה. זה חבל. וזה לא קשור בכלל לאנשים שמתלבשים זנותי במועדונים, כי אם אני מוריד חולצה במועדון אז אני עושה את זה מרצוני, וברגע שאני יוצא משם זה נגמר. צילומי עירום באינטרנט זה לנצח, ואין למצולם שום שליטה על מה שנעשה עם הצילום שלו ועל הכסף שאנשים אחרים מרוויחים עליו.
בעברית זה מאיית "ניצול" (והנה עוד מכתם שלא מיתרגם טוב מאנגלית
)
 
אנחנו לא

מבואסים. אנחנו רק מבכים את מר גורלנו. לי יש מיטת יחיד. חוץ מכריות (בשביל לנשוך כמובן) אין בה כלום. אפילו באלכסון אני לא יכול לישון! אין מקום!
 

kbb

New member
אז שמישהו ימצא את החלק החסר

ויחזירו למקומו. ככה לא מתעללים בחסרי ישע... ולא עושים חצי עבודה.
 
למעלה