הגלרייה

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo13.gif איזה כיף

לקרוא הודעות כאלה. |מחזיקה לך אצבעות| mai

EuroSims

New member
תודה רבה ../images/Emo79.gif

הוא באמת - הדבר האולטימטיבי אני רציני יש בו פשוט - הכל הכל הכל ! אי אפשר למצוא בו שום חסרון - ברצינות ואני לא אומר את זה מנקודת מבט של מאוהב - בתקופה שהוא התעלם ממני אני ניסיתי לקטול את האהבה שלי כלפיו וניסיתי לעשות את זה על ידי מציאת פגמים בו ולהרחיב אותם אבל חודשים שחיפשתי באמת! עד עכשיו לא מצאתי יש בו הכל ! הכל!

DJNYC

New member
מקלחת קרה!

תסלח לי שאני אומר את זה, אבל מהדברים שלך עולה ריח של אסון... תזהר לא להיפגע.

MARMELAD

New member
בהצלחה חומד!

איזה כיפית ההתרגשות של ההתאהבות... הא...? רק באמת שים
למה שדניאל רשם... כי כגודל הציפיות כך גודל האכזבה. למרות שיש אומרים גם שמי שיש לו ציפיות נמוכות - גם מגיע להישגים נמוכים. אתה יודע מה, פשוט תבחר לך גישה. גיא

loreal

New member
בההההצצצללחחהההה!!!!

יווווו כולי קנאה!!! אבל מלא פרגון (וזה קשה...). לי זה קרה עם מישהו מהעבודה אבל הוא לא ממש משתין לכיוון שלי, או כל דבר אחר לכיוון שלי... מחזיק לך אצבעות גם ברגליים... ו...גם אם לא יצא מזה כלום אל תקח ללב...או לריאות.. loreal ----------

EuroSims

New member
תודה ../images/Emo98.gif

אבל רק רציתי לציין שממש לא נראה לי שהוא הומו - וגם אם הוא היה אני בטוח לא הייתי הבחירה הראשון שלו - כשהוא נראה ככה הוא יכול להשיג כל אחד בעולם - וכרגע הוא משיג כל בחורה שהוא רוצה (וגם לא רוצה) :) ככה שהוא לא ה ה החבר - אבל סתם להיות חבר סתם חבר של אחד כזה יכול להיות היסטרי בגדול - למרות שאני לא מצפה לכלום מזה - אבל אני לא יכול שלא להשתולל ... אגב היום איזה מישהו נתן לי את מספר הטלפון שלו - אבל אני לא יודע אם הוא הוא הדבר הוא לא מי יודע מה מוצא חן בעיני טוב אני משתדל :)

EuroSims

New member
מרמלד אתה פשוט חמוד :)

כן לצערי הרב כבר התנסיתי בזה לאחרונה, לכן אני משתדל להנמיך ציפיות אני לא מצפה לשום מערכת יחסים איתו כי אין סיכוי - אני לא חושב שהוא הומו - אבל זה כמו להיות עם דודי בלסר - עצם הנוכחות שלו היא מדהימה ! שאי אפשר לתאר את זה.
זה לא סתם עוד מישהו אידיוטי שאפשר להתעלם ממנו - איך שהוא נראה, דודי בלסר היה אוכל את הלב מרוב קנאה - אם הייתי צריך לתאר אותו אז הייתי אומר שיש לו את הגוף של סופרמן שפגש איזה סופר אתלט ויש לו מוח פשוט מבריק - הוא ממש לא מתקשה בשום תכנות אפילו בשפות הכי קשות כמו אסמבלר דברים שכל הכיתה שלו לא קרובה להצליח לפתור - כאילו הוא למד את זה קודם ויודע כבר הכל. בנוסף, הוא לא איזה צפון בון שחצן מגעיל ודביק - הוא הבן אדם הכי חמוד שראיתי בחיי (אוקיי טוב כמעט :) ) הוא גם כן גיבור!. אמרתי לך הם מושלם!. נראה כמו המלאך הכי יפה שיכול להיות הגוף של סופרמן שרירי אתלטי כמו שכל הזמן והמוח של המתכנת הכי מבריק בעולם גם חמוד רצח - הוא באמת לא מהצפונבונים האלה או שהוא משוויץ ביכולות שלו וגם הוא גיבור כן :) טוב בוא נגיד ככה יש כאן יותר מידי - כדי שלא להתאהב בו ! :)

EuroSims

New member
לא צריך

יש אחד כזה במכללה שלי - בא לגמרי עם -הכל- יופי, אופי, אומץ לב, מנהיגות, חוכמה וכל מה שרק אפשר לבקש!

dodobird

New member
אדון בלוקאט הנכבד!

תגיד לי, מה אתה מנסה לעולל לנו??? זאת ממש שערוריה

kbb

New member
למה התמונה חתוכה למטה? לא יפה!../images/Emo94.gif

ואז נשאלת השאלה....

האם האוביקט המצולם חתוך מלמטה ? (לא שזה בכלל משנה,זה מאד משנה)

MARMELAD

New member
אם לאמר את האמת.....

בזמן שאני מבלה כאן בארה"ב יצא לי לפגוש לא מעט חשפנים שעובדים במסיבות. הם כולם חתיכים נורא, רובם גם די אינטליגנטים וסתם התגלגלו לנקודה בחיים שזה מה שהם עושים עם עצמם. אקיצר, אחרי שדיברתי עם כמה מהם, ופגשתי גם כמה שהם גם נערי ליווי... אני רק יכול להגיד שעושה אותי נורא עצוב לראות תמונות כאלה. כי אם מישהו צריך להצטלם בלי התחתונים על גגות של בנינים ובמיטות של חדרי מלון.... אני לא מקנא בו, וממש ממש לא רוצה להכיר אותו. אני? מה אני מבקש... תנו לי בחור סימפטי, ורגיל. בלי כל הדאווין. יותר עדיף.

גם אני עצוב עכשיו...../images/Emo10.gif

כי אני רוצה להחליף את מה שיש לי במיטה עכשיו באחד כזה (אבל רק לכמה שעות)

loreal

New member
אני יותר עצוב....

כי לי יש במיטה עכשיו רק ערימה של כביסה שצריך לקפל.... עד מתי אשן באלכסון??- סליחה על הכבדות....כבד לי. -----

למעלה