הגביע הוא של(י)נו!!!

חניתס

New member
../images/Emo106.gifהגביע הוא של(י)נו!!!../images/Emo106.gif

בס"ד אתן זוכרות את הניווט והתחרות הראשונה שעשיתי? אז זהו, שמעבר להנאה ולסיפוק ועל עצם העובדה שסיימתי את המסלול יש גם גביע!!!!!!! מרוב התלהבות, לחץ של יום שישי והרגשת "היי" קלטתי שפיספסו את קטגוריית הנשים במסלול הארוך רק במוצ"ש. היתה להם טעות בחלוקת הקטגוריות במסלול התחרותי הקצר הם חילקו את הגביעים והמדליות לקטגוריות: קטגורית נערים עד גיל 16, קטגורית נשים וקטגורית גברים. ובמסלול התחרותי הארוך היתה אך ורק קטגורית גברים. הם לא ציפו כנראה שמישהי "משוגעת" לאופניים, תלך על המסלול הארוך התקשרתי למדריך רונן ליפשיץ שהוא נטל חלק נכבד ביוזמה ובתכנון האירוע ושיתפתי אותו ב"תגלית" שלי ובאמת הוא שם לב שזה התפספס איכשהו. הוא לקח על עצמו לבדוק את הנושא באופן אישי מול הגורמים הנוספים! מה אני אגיד לכם, הבחור הזה קורץ מחומר מיוחד וכשיש לו משימה או מטלה לעשות היא תתבצע בשלימות ואיכות על הצד הטוב ביותר, הריץ טלפונים, בדיקת רישומים וכל הכרוך בענין. ואכן, היום בבוקר (התעכב עקב חופשת החגים) קיבלתי שיחת טלפון מרונן: אני בדרך לישיבת מועצה ומגיע לך מזל טוב!!! זכית במקום הראשון!!! יש לך גביע!!! אני נוסע להביא לך אותו!!! אתן יכולות לתאר לעצמכן איזו הרגשה זו?!......ברור שכן!!!.איזה בונוס!!! רונן, שאפו ותודה על הכל!!!

מור שלז

New member
אלופה../images/Emo106.gif

עכשיו את "משוגעת" עם תעודות (סליחה עם גביע) כל הכבוד - ייצגת בכבוד אותנו הנשים! ואכן כל הכבוד גם לרונן!

חניתס

New member
"משוגעת" זו לא מילה....

בס"ד מי הי'ה מאמין שאני אכנס כל עמוק ל"שריטה"
אבל הסיפוק, האדרנלין, ההנאה ועוד כל מיני גורמים נוספים כל כך גדולים! שזה אך טבעי שאני "נשאבת" לעומק פנימה!
תודה מור.

סחתיין על ההישג

כל הכבוד רוכבת אלופה. עכשיו את יכולה להצדיק את חולצת הקשת בענן אותה לובשים אלופי עולם. שאפו על הגביע.

חניתס

New member
../images/Emo9.gifתודה!

בס"ד העבודה חייבת להמשך עכשיו ביתר שאת ויתר עוז!

חניתס

New member
../images/Emo140.gif תודה מרב(נזהרת כל פעם עם האות י../images/Emo8.gif)../images/Emo140.gif

ענקית, ברכותיי!!!

כל הכבוד לך על האומץ, התעוזה, הנחישות והביצוע. מגיעים לך כמה גביעים...

חניתס

New member
../images/Emo9.gifתודה קרן!

בס"ד אני רק בתחילת הדרך התחרותית, שואפת להגיע לתעוזה שלך!! מקבלת ממך המון השראה..............

יעל :-)

New member
כל הכבוד!!

יפה לך גביע :) כל הכבוד שגם העלת את הענין ולא ויתרת. מגיע לך!! ו... עשית לי גם חשק

חניתס

New member
../images/Emo13.gif תודה יעלי!

בס"ד האמת שברגע שהעליתי את הענין רונן לא ויתר כי הוא הי'ה שותף להתלבטות שלי אם להשתתף במסלול התחרותי או העממי והוא נתן לי פוש להחליט על המסלול התחרותי והאמין בי יותר ממה שאני האמנתי בעצמי ועצם העובדה שהצלחתי לשרוד את כל המסלול, לא לוותר ולא לנטוש באמצע זה הישג גדול מבחינתי!!! כן, צודקת גם לעצמי עשיתי עכשיו חשק!!!!!!!!!!! יאלה נתאם אימונים!!

חניתס

New member
יש מצב

בס"ד לאימון משותף תחילת שבוע הבא? איזה שעות נוח לך יותר? בוקר או ערב?

2_be

New member
איזה כייף לקרוא../images/Emo13.gif

וכשאני מקשרת את הפוסט לפנים מהמפגש בכלל אני מלאת הערכה.
רונית

למעלה