גראמיז טוב, אם אני כבר במילא ערה וכו, אני פשוט אפתח שרשור גראמי וזהו . את השמלה המהממת כולם ראו רעות
S symptoms New member 11/2/08 #1 ../images/Emo106.gifגראמיז../images/Emo106.gif טוב, אם אני כבר במילא ערה וכו, אני פשוט אפתח שרשור גראמי וזהו . את השמלה המהממת כולם ראו רעות
../images/Emo106.gifגראמיז../images/Emo106.gif טוב, אם אני כבר במילא ערה וכו, אני פשוט אפתח שרשור גראמי וזהו . את השמלה המהממת כולם ראו רעות
S symptoms New member 11/2/08 #2 ../images/Emo41.gifגראמי שלישי לקרי../images/Emo41.gif כמו תמיד, הגראמיז של קטגוריות הקאנטרי הוענקו לפני השידור המרכזי. קרי זכתה בגראמי השלישי שלה על Best Country Female Vocalist. רעות
../images/Emo41.gifגראמי שלישי לקרי../images/Emo41.gif כמו תמיד, הגראמיז של קטגוריות הקאנטרי הוענקו לפני השידור המרכזי. קרי זכתה בגראמי השלישי שלה על Best Country Female Vocalist. רעות
S symptoms New member 11/2/08 #12 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
S symptoms New member 11/2/08 #3 ../images/Emo218.gifתמונות מההופעה../images/Emo218.gif קרדיט לדילן על התמונות (פשוט לא היה לה כוח לשים אותן, אז תדמיינו שהיא שמה ) בנוסף, BHC זכה בשיר הקאנטרי הטוב ביותר, והוא מועמד לשיר השנה. רעות
../images/Emo218.gifתמונות מההופעה../images/Emo218.gif קרדיט לדילן על התמונות (פשוט לא היה לה כוח לשים אותן, אז תדמיינו שהיא שמה ) בנוסף, BHC זכה בשיר הקאנטרי הטוב ביותר, והוא מועמד לשיר השנה. רעות
ש שדונית טאזמני New member 11/2/08 #16 זה בול מה שאחותי אמרה לי אתמול שראינו ת'טקס! השמלה היתה באמת מדהימה הופעה טובה אבל נמאס מהשיער!!
ש שדונית טאזמני New member 11/2/08 #17 אחותי= חן../images/Emo216.gif בארור לכן נכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
W West Doll New member 11/2/08 #18 הם הבינו...תפסיקי לחזור על זה! אני יודעת שאת גאה בזה שאני אחותך כי אחרי הכל....כאילו הלו, סקס שכמותי|הא|
הם הבינו...תפסיקי לחזור על זה! אני יודעת שאת גאה בזה שאני אחותך כי אחרי הכל....כאילו הלו, סקס שכמותי|הא|
T the whole shebang New member 11/2/08 #31 חחח אם אני היתי אומרת דבר שכזה אחשלי היה מספר את זה לאבאלשלי נו,דתיים
S symptoms New member 11/2/08 #22 לפעמים היא אומרת דברים חכמים ../images/Emo3.gif והשיער חדש ככה או לפחות קצת שונה, כי הפעם זה היה מזעזע רעות
לפעמים היא אומרת דברים חכמים ../images/Emo3.gif והשיער חדש ככה או לפחות קצת שונה, כי הפעם זה היה מזעזע רעות
W West Doll New member 11/2/08 #19 הרגליים../images/Emo99.gif יש לי חולשה לרגליים נראה לי שדיברתי על זה פעם עם דילן
S symptoms New member 11/2/08 #7 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif
S symptoms New member 11/2/08 #8 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif ושוב המון תודה לדילן רעות
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif ושוב המון תודה לדילן רעות