גדול מורל!!!!

m0ral

New member
מה זההה ???

זאת אמיתית או פוטושוף ?? חמודה לאללההה

stav37

New member
זאת תמונה אחרי שהיא חזרה מלונדון

אז זה לא הלוק החדש שלה זה ישןן

m0ral

New member
תאמת....

לא אהבתי כל כך....בלונד ארוך מתאים לה יותר ==>> ו מעניין למה היא ו ג'ואל עברו לשחור

אז ככה...

התמונה הזו אינה ישנה כלל היא צולמה לא כ"כ מזמן אז מה העניין?? מייד אחרי שצולמה התמונה כולם הסבירו שהי לה בלאגן עם הצבעים בשיער והתספורת לכן היא עשתה שחור קצר.. אחרי חודש היתה לה הופעה והנה פלא!!! השיער ארוך בלונד זה היה פאה כנראה או משהו כזה...הם טוענים.

m0ral

New member
I Hope So

מקווה שאכן זו פאה ישלך מסנגר ?? שלחחח

m0ral

New member
אבל כפרה זה לא נראה פאה בכלל !!

רואים לה את השורש שלהה !!

stav37

New member
זה לא פאה בכלל והתמונה יחסית ישנה

זאת תמונה שצולמה ישר אחרי שהיא חזרה מלונדון וחודש אחרי זה חזרה לצבע הבלוד דבש שלה וזה שזירותת היא לא הולכת עם פאות בכלל ושוב זאת תמונה ישנה מקיץ שעבר

איך גדל לה השיער כ"כ מהר?

שיער מהאורך הזה לקיים לוקח כמה שנים טובות של גדילה.. אתם נורמלים?

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifזה לא כזה פלא

בטח ארך ואם כלכך לחוץ לה שיהיה ארוך יותר שמים תוספות, לא בעיה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני זוכר כשפירסמו אותה פה

זה בתקופה שלריהאנה היה כזה וראו תספורת כזאת אצל הרבה נשים

m0ral

New member
טוב לא משנההה :)

העיקר שהיא חזרה לשיער ארוך....כי זה מתאים לה ברמות יותר מקצר !! אבל יש משו שלא מסתדר לי.....כשעושים שזירות ו מוסיפים שיער זה נותן עובי לשיער ו השיער מתנפח כמו בתמונה של ג'ואל למטה אבל לניקה יש שיער דק כזה , לכן לא נראה לי שהיא עוזה שזירה ו אם היא עושה אז יא צריכה להוסיף עוד זה יחמיא לה יותר אני צריך להגיד....אני מת על ניגה ו אין עיה מושלמת אחתתת !!! אבל אני חייב להגיד שעדיין לא ראיתי שיער כמו שיש לג'ואל פשוט מושלם !!! הלוואי ו היה לניקה כמוהו היא תהיה עוד יותר מושלמת

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהיא נראית מעולה כמו שהיא ../images/Emo8.gif

אני חושב שהיא תראה מוזר פתאום עם המון שיער ככה כמו של ג'ואל... יש כאלה שזה מתאים להם, ניקה יותר מעודנת לפי דעתי אז לא יתאים לה כל הכובד הזה על הראש

shlomi814

New member
גואל מזעזעת!!!

כל קשר בינה לבין אישה פשוט לא קיים. היא נראית כמו קוקסינל מחופש, לבושה בצורה פרובוקטיבית מאופרת גס..כמו ליצן עם מותניים מרובעות וקול מחריד. זאת דעתי בכל אופן..

m0ral

New member
שתיהן מההממות !!

לכל אחת יש תסטייל שלה ו הטעם שלהה !! ג'ואל פוטוג'ינית לאללההה

m0ral

New member
חחחחחחחחחחח

בוקר טוב חבר !!! כההה היא היתה גבר ו היא לא עברה ניתוח לשינוי מין במילים אחרות....עדיין יש לה בליטה

למעלה