איי הייייטטטט יווווווווווווווווווווווווווווווווווו
נ נ ר ו ש New member 15/3/05 #46 ../images/Emo4.gif איי הייייטטטט יווווווווווווווווווווווווווווווווווו
• •°• נעמה•°• New member 15/3/05 #48 חח אני עדיין צוחקת מזה../images/Emo6.gif "גווגוווגווווגווו דונט קם איזייייי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חח אני עדיין צוחקת מזה../images/Emo6.gif "גווגוווגווווגווו דונט קם איזייייי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
• •°• נעמה•°• New member 15/3/05 #51 לא יודעת כפרוש תקישיבי, שווה לי ליסוע עם ההורים שלי שהם לוקחים את סבא שלי לאנשהו לייד נתניה או להישאר בבית???????????????????
לא יודעת כפרוש תקישיבי, שווה לי ליסוע עם ההורים שלי שהם לוקחים את סבא שלי לאנשהו לייד נתניה או להישאר בבית???????????????????
• •°• נעמה•°• New member 14/3/05 #24 הילית- את רעה../images/Emo7.gif. קודם כל את ונרי מסתלבטות עלי וממציאות עלי עלילות שווא . אח"כ את מייבשת אותי במסן ואח"כ מתפלאת שאני שמה אותך על ממתינה. ואם זה לא מספיק כדי להעליב אותי את נוטשת אותי ברשעות והולכת לך מסמסן . אחרי זה אל תתפלאי כשהתמונה של נרי תאחר להגיע או לא תגיע כלל (~מושפעת ממעיק~)
הילית- את רעה../images/Emo7.gif. קודם כל את ונרי מסתלבטות עלי וממציאות עלי עלילות שווא . אח"כ את מייבשת אותי במסן ואח"כ מתפלאת שאני שמה אותך על ממתינה. ואם זה לא מספיק כדי להעליב אותי את נוטשת אותי ברשעות והולכת לך מסמסן . אחרי זה אל תתפלאי כשהתמונה של נרי תאחר להגיע או לא תגיע כלל (~מושפעת ממעיק~)
P purple rain2 New member 15/3/05 #52 נא להפנות את כל ההאשמות למסן../images/Emo11.gif תודה. סתם, מתי בדיוק ייבשתי אותך?! ומתי בדיוק שמת אותי על ממתינה?! אני לא יודעת על מה את מדברת. ובקשר לנטישה: נדמה לי שהמסן התנתק לי כבר כשהלכת, אבל אם לא- אז תדעי לך שזה המסן שלי שיש לו רצונות משלו.
נא להפנות את כל ההאשמות למסן../images/Emo11.gif תודה. סתם, מתי בדיוק ייבשתי אותך?! ומתי בדיוק שמת אותי על ממתינה?! אני לא יודעת על מה את מדברת. ובקשר לנטישה: נדמה לי שהמסן התנתק לי כבר כשהלכת, אבל אם לא- אז תדעי לך שזה המסן שלי שיש לו רצונות משלו.
• •°• נעמה•°• New member 15/3/05 #53 חחחחחחחחח לא הבנת כלום כשייבשת אותי זאת אומרת שלא ענית לי ואז שמתי אותך על ממתינה "תו תו תוווווו, תו תו תווווווווו" ואת התעצבנת ואז היית צריכה ללכת וזה הנטישה
חחחחחחחחח לא הבנת כלום כשייבשת אותי זאת אומרת שלא ענית לי ואז שמתי אותך על ממתינה "תו תו תוווווו, תו תו תווווווווו" ואת התעצבנת ואז היית צריכה ללכת וזה הנטישה
P purple rain2 New member 17/3/05 #54 חחחחחחחח ../images/Emo6.gif חשבתי שהממתינה הזו זה אצל נרי כי כתבת שאת מתקשרת לנרי
O oshriti123 New member 15/3/05 #32 וואו תודה!!! איזה השקעה..באמת הייתי צריכה את זה בשביל להתעדכן בכל מה שקורה בפורום
ל לאב סקעת המושלם New member 15/3/05 #40 יאאא קולה כבוד נעמושית../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif גאה בך לתפארת מדינת ישראל
יאאא קולה כבוד נעמושית../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif גאה בך לתפארת מדינת ישראל
ה היחפה עם כתר של זהב New member 15/3/05 #49 ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif אחלה עידכון! תודה רבה רבה לך