אמי 2005

girlontop

New member
../images/Emo106.gif אמי 2005 ../images/Emo106.gif

היום התפרסמה הרשימה של המועמדים-להיות-מועמדים לאמי 2005. מתוך אותה רשימה ייבחרו אותם שחקנים שאכן יהיו מועמדים לפרס (לא זוכים). המועמדים-להיות-מועמדים: קתרין קלי לאנג סוזן פלנרי רון מוס ג'ק ווגנר לסלי אן דאון שיי האריסון שון קאנן וינזור הרמון קיילה איוון דרו טיילר בל טוב, ברור שזרקו שמות כאילו אין מחר. לדעתי חוץ מסוזן, ג'ק ווגנר ואולי וינזור הרמון, שממש שיחק אותה השנה, אין לאף אחד מהשחקנים האחרים סיכוי להתברג כמועמדים. קיילה איוול מועמדת להיות מועמדת? ורון מוס?! הם עושים צחוק או מה? קק"ל לא הפגינה כישורי משחק מיוחדים השנה וקשה לי לראות את שיי האריסון או לא"ד נכנסות לקטגוריה. אני לא יודעת מה מצב המועמדים הצעירים באופרות הסבון האחרות, אז יתכן שלדרו טיילר בל יש סיכוי להיכנס. בכלל, ליפים יש היסטוריה טובה בקטגוריה של הצעירים: אדריאן, ג'סטין וג'ניפר פיניגן הביאו הרבה פרסים הביתה. ספקולציות? הימורים? תזרקו!

girlontop

New member
סליחה, אני חוזרת בי

דווקא ללסלי יש סיכוי לא רע בכלל להיכנס לקטגוריה של שחקנית משנה. אני לא חושבת ששון קאנן יכנס השנה, כי לא היו לו חומרים מספיק טובים לדעתי.

rachelMcfadden

New member
פחחחחח קייטליןן??

טוב שהם "לא" הגזימו ואסקיוז מי? איפה אמבר?? את קייטלין הם שמו ואת אמבר לא?? אני מחרימה את הטקס

girlontop

New member
אני לא בטוחה, אבל

אם אני לא טועה, הקטגוריה של הצעירים פתוחה לשחקנים עד גיל 25 ואדריאן מבוגרת יותר. במצב כזה קשה לי לראות איך היא יכולה להיות מועמדת בקטגוריה של שחקנית משנה מול תותחיות סבון מנוסות יותר, שיאכלו אותה בלי מלח. מה גם שלא היו לה עלילות חזקות השנה (לא, הרומן עם תומאס לא נחשב). נקווה שב-2006 זה ישתנה

rachelMcfadden

New member
../images/Emo12.gifבת כמה היא? *בושה שאני לא יודעת*

והו וול...כבר יש לה פרס אמי בבית
רק חסר שקייטלין תזכה באחד
גמני מקווה שיהיו לה עלילות נורמליות בקרוב, ושהיא תחזור להיות אמבר החזקה:

girlontop

New member
ביוני היא תהיה בת 27

אני ממליצה לך להתיידד עם המאמר הזה
אל תדאגי לגבי קיילה - אין לה סיכוי. לדעתי עדן ריגל מ"כל ילדיי" תיקח את הפרס השנה, אחרי שפיניגן סוף סוף עזבה

taylor18

New member
פשוט לא יאומן שרידג' כבר בן 53

בקרוב, והוא נראה כזה טוב !!!!!!!!!!! יואווווווווווווו לא יאומן אין!!

faery18

New member
זה בדיוק מה שבאתי להגיד!../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

איפה אמבר
הם שמו את קייטלין שטוב שלא רואים אותה פעם בחמישים שנה, ואת אמבר הם לא שמו????? לא י-א-מ-ן

238

New member
מסכימה../images/Emo103.gif

בס"ד ניק,ת'ורן,או סוזן.(פשוט קל לי יותר לכתוב ת'דמות,מאשר לנסות להזכר איך קוראים להם...) אם יש קטגוריה של 'הפתעת העונה' א ו משהו בסגנון-זה בטוח ניק.סוף סוף פעולה חיובית של בראדלי. למה רידג' מועמד בכלל????זה כמו לתת לג'קי/ברוק מועמדות(ברוק כל הזמן מאושרת,וג'קי כל היום בוכה,מה בדיוק כישורי משחק בזה?] ותומאס-יש מצב שיקבל אוסקר בקטגורית הצעירים.

ani88

New member
לא הבנתי משהו

אלה הם מועמדים לאמי או מועמדים להיות מועמדים אמי?

faery18

New member
../images/Emo106.gifחחח היסתבכת

אילה הם המועמדים לאמי
אבל למה אמבר לא שם

238

New member
לא,

בס"ד נראה לי שאלו המועמדים למועמדות לאמי. לא יכול להיות שרק שחקנים מהיפים יגיעו למועמדות לאמי,המצב לא עד כדי כך נואש...

faery18

New member
../images/Emo6.gifחחח גם אני הסתבכתי

זה בעצם המועמדים להיות מועמדים לאמי. היא לא אמרה שרק שחקנים מהיפים יגיעו למועמדות לאמי, זה הרשימה של המועמדים למועמדות של שחקני היפים בלבד ברור שגם מסדרות אחרות ייבחרו המועמדים למועמדות לאמי.

Guy K

New member
הסבר קליל -

בכל אמי יש פרק זמן שבו כל סדרה מגישה את המועמדים שלה לקטגוריות השונות. וועדה בוחנת את הקלטות שכל אחד מהמועמדים הגיש - וידאו של הסצינות הכי חזקות שלו במשך השנה. הם מחליטים מי ראוי להיות מועמד לכל אחת מהקטגוריות. אחרי שהם בוחרים, יש רשימה של חמישה שחקנים בכל קטגוריה - מכל הסבוניות - והם אלו שוועדת הפרס בוחרת מביניהם בטקס.

girlontop

New member
אני רוצה את זה! ../images/Emo160.gif

שווה כל $$$ אהבתי "and maybe...Martha Stewart"

girlontop

New member
מנצ"לשת לעצמי

הזוג החדש של הסדרה
הדברים שמוצאים באיביי כשמשועממים...

faery18

New member
סטפני ניראת פה איום ונורא../images/Emo5.gif