טלי111

New member
../images/Emo105.gif

היי, אני מחפשת מעין פתגם או איזה אימרה כזאת על החיים.... כזה ששמים בספר סוף שנה של ביהס..... משהו בסגנון של "אם תחייך אל העולם, העולם יחייך אליך".... אתם יודעים על מה אני מדברת??? אה, שכחתי לציין - זה צריך להיות באנגלית..... כל עצה תתקבל בברכה... תודה מראש טלי.
 

ShirShir

New member
אני לא יודעת אם זה לסיום תקופה, אבל

בהחלט מעלה חיוך..!!
A True smile not only shows your teeth, but also reveals your soul.
שירשיר.
 

ShirShir

New member
מצאתי גם את אלה, אבל הם מתורגמים..

*"חכמת החיים האמיתית אינה בהחזקת קלפים טובים, אלא לשחק היטב בקלפים המצויים ברשותך."(ג´וש בילינגס) *"החיים קלים יותר משחושבים, כל מה שצריך הוא; להשיג את הבלתי מושג, לוותר על ההכרחי, ולשאת את הבלתי נסבל."(קטלין נורס) *"החיים הם מה שקורה לך, בשעה שאתה עסוק בתכנון תוכניות."(רוברט באלזר) *"אל תיקח את החיים כ"כ ברצינות, ממילא לא תצא מהם חי."(אלברט הובארר) *"אל תהיה אדם מצליח-היה אדם של ערך; האיש המצליח לוקח מן החיים, יותר ממה שהוא נותן להם, ואילו האדם של ערך נותן לחיים יותר ממה שהוא נוטל."(איינשטיין)
 

anat30g

New member
כמו שתביט אל העולם...

אני מכירה את הציטוט "כמו שתביט אל העולם - העולם יראה לך"... מתוך "רק להיום" של אלכוהוליסטים אנונימים. הציטוט באנגלית מתוך רק להיום של AA: Just for today I will be unafraid. Especially I will not be afraid to enjoy what is beautiful, and to believe that as I give to the world, so the world will give to me.
 
למעלה