צהוב.

New member
../images/Emo105.gif

עד המחצית,רציתי לכתוב: ראיתם את מיכאילנקו ? ראיתם איך אמסלם עוצר כדור על קוו הרוחב ? מנור חסן שחקן גדול. אבל אז באה המחצית השניה,ופתאום גולן מלול מוריד לי ת´לב כמה פעמים,עם השמטות הכדורים האלו. אלעד יעקובי...מה זה ????? ממש חסר יכולת,שחבל לבזבז עליו מילים. חסן לא הורגש,פאפורה עושה בדיוק טעות אחת,וחטפנו גול. פאצ´ה מוכיח שהוא השחקן הכי טוב בבית"ר,כי הוא לפחות יודע להיות תכליתי,ומסכן את השער פה ושם.רואים שהוא מנסה. אני לא יודע כמה זמן אפשר לחכות שבית"ר תתגבש כבר...יוסי מזרחי בשיטתו מזכיר לי יותר מדי את הפועל ירושלים שלו,מאז שאימן אותם.הוא עדיין תזזיתי של הקווים ורואים שלקבוצה לא היה אויר במחצית השניה. מה בדיוק הם עושים באימונים,אם ככה? זיו כבדה...ילד צנום שמתאים לראשון לציון אולי,אבל לא לנו. מוטי מנחם....נו באמת... מתברר שמזרחי לא ממש טקטיקן,אם לשפוט לפי המשחק היום ולפי איך שבית"ר ניראית מתחילת העונה.כל הזמן מקווים מקווים ולא קורה כלום. הקבוצה הזו מנוהלת ריגשית יותר מדי,ואין בה טקטיקה שמאפיינת קבוצות חזקות.בית"ר לא סתם בתחתית,זה המקום המתאים לה עכשיו,וקשה קצת להמשיך ולקוות שהנה זה בא. צריך לשחרר שחקנים ולהביא כמה אחרים. יש 27 !!! שחקנים בסגל של בית"ר. שורה תחתונה...לבית"ר יש כוח למחצית אחת,כי בשניה אין אויר. שנתחיל כבר לנשום.... יללא בית"ר.

באמת אני לא מבין את זה........./images/Emo46.gif

איך זה שלקבוצה בליגת העל יש אויר רק למחצית אחת ואפילו פחות??.... היום (אתמול) דקה 30 אני אורמ לחברים שלי, זהו תהיו בהיכון לקבל גול, אין אויר לשחקנים שלנו....... ואני לא מאמין איך תוך 10 דקות בערך הם הביאו לנו 3 גולים שאחד מהם (הגול השני) לא היה צריך להיות כי לפי מה שראיתי לא היה פאול בכלל!!!..... וכאן באה השאלה שלי גם, מה השחקנים עושים כל השבוע שאין להם אויר במשחק???...... וכל זה עוד אחרי שהקהל הטריף אותם (אני אומר לכם, אני לא זוכר דבר כזה בטדי, מי שלא בא הפסיד אוירה חבל"ז) וקיללנו את אבוקסיס בלי סוף....... לפני המשחק (ואמרתי את זה גם כאן) הצדקתי את אבוקסיס בדרך שהוא הלך (למרות שכואב לי עכשיו אחרי ההפסד, עדיין יש משהו בזה) אבל עכשיו, אני שונא את הפועל יותר מאי פעם......... * הערה: תדעו לכם (לא איכפת לי מה תגידו) שטועמה שחקן הוגן פי מליון מבללי הבן זונה הזה, בלילי היום היה צריך לקבל על ההתחלה כבר צהוב, ראיתם אחרי הגול איך הוא בא לכיוון שלנו (מערבי) קפץ והרים ידיים??..... עכשיו עוד משהו, כולנו באים בטענות לכולם, אבל קחו דקה מחשבה ותחזרו 4 עונות אחורה, נניח ואתם איזה עיתונאי שמרעיין שחקנים, הייתם באים "להרכב" של ביתר והייתם שואלים את אותם שחקנים שהיום בהרכב, מה יש להם להגיד אם ביתר ירצו אותם להרכב???? תאמינו לי ששלושת רבעי הרכב היה אומר, הלואי עליי לשחק בביתר, זה החלום שלי וכו´ וכו´, ותראו מי יש לנו היום בהרכב, רענן דרעי "בונה משחק", מוטי אוחיון שאין לו מקום בראש"לצ, זיו כבדה מתאים לשכונה, מוטי מנחם נו באמת, ויש עוד ועוד כמה!!!!!...... אני לא יודע מה איתכם, אבל אני חושב שאני עושה הפסקה קלה ואני בשבועות הקרובים לא הולך למשחקים..........

צהוב.

New member
אל תוותר...

תמשיך ללכת למשחקים,כי הקבוצה צריכה אותנו עכשיו יותר מתמיד. מפחיד אותי לחשוב שהרבה אוהדי בית"ר יפסיקו ללכת,ואז ניגמר לגמי,ושחקנים לא יאמינו. אולי האמונה היא החשובה עכשיו. יללא בית"ררררררר.

למעלה