שני מס 1

New member
ראיונות../images/Emo83.gif

אז השבוע בפינת הראיונות יש את...
הודיה!
או בכינויה hodayoyo
אתם מוזמנים לשרשר לה איזה שאלות שבא לכם...

שני מס 1

New member
אני../images/Emo26.gif

מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי? איזה צבע את הכי אוהבת? איזה מקצוע את הכי אוהבת? מה החלום הכי גדול שלך? איזה מזל את? תני שם של שיר אחד שאת אוהבת? את אוהבת את פיטר רוט? (חחח אין מה לעשות אני חייבת לשאול) איזה מאכל את הכי שונאת? מה הדבר הראשון שעשית היום? איזה להקה את הכי אוהבת? איזה זמר את הכי אוהבת? איזה זמרת את הכי אוהבת? וזהו! חחחחח קצת הרבה אבל זה מה שעלה לי לראש... תהני

hodayoyo

New member
אפשר לפתוח את זה מחדש../images/Emo60.gif

כדי שזה יקפוץ?!
כבר שבוע לא היה לי מחשב ורק היום הוא חזר, אז לא יכולתי לענות קודם, מצטערת
מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי? מחשב ולשמוע מוזיקה (נכון שאני מקורית?
איזה צבע את הכי אוהבת? כתום איזה מקצוע את הכי אוהבת? המ.. תלוי, ביולוגיה זה רק כשלומדים משהו מעניין (כמו עכשיו, גנטיקה
) ואזרחות זה נחמד כי אנחנו מתווכחות כל השיעור
מה החלום הכי גדול שלך? לא סגורה על זה איזה מזל את? דלי תני שם של שיר אחד שאת אוהבת? אחד? אחד של עברי לידר
סתם כי זה הזכיר לי
את אוהבת את פיטר רוט? (חחח אין מה לעשות אני חייבת לשאול) המ הדיסק שלו לא משהו, אבל בתור חלק ממוניקה הוא מגניב (יהלי שליטה
) איזה מאכל את הכי שונאת? חצילים
מה הדבר הראשון שעשית היום? המ נשארתי במיטה וקראתי ספר איזה להקה את הכי אוהבת? הכי? לא יודעת... יש את בית הבובות, אבטיפוס, סינרגיה שדיי נמאס לי מהם ומוניקה איזה זמר את הכי אוהבת? דניאל סלומון, שרון הולצמן, גלעד, לא חסר...
איזה זמרת את הכי אוהבת? זה קשה... זמרים יש המון וזמרות אני לא ממש אוהבת... המ אהה כמובן, הזמרת הכי אהובה עלי היא סיון
(שם במה סיונואל?!
) וזהו! חחחחח קצת הרבה אבל זה מה שעלה לי לראש... תהני תודה

הודיויו../images/Emo99.gif

מה המצב בובה ? אם היית יכולה לעשות משהו שישנה משהו ליום אחד מה זה היה ? מי הבן אדם שהכי השפיע לך על החיים? מתי תציירי לי ג'ירפה כמו שיש לך בפלאפון? מתי אני רואה אותך? לאיזה פורום שלך את הכי קשורה? אם היית יכולה לבלות יום שלם בחברת מישהו (הוא יכול להיות גם מת) מי זה היה ומה היית עושה איתו? מה דעתך על תרומת איברים? זהו אני אפסיק לקשקש פה ועכשיו ואני רק אומר לך שאני אוהבת אותך מאוד ושאת שולטת

hodayoyo

New member
מורי../images/Emo99.gif|ג'ירפה|../images/Emo60.gif

מה המצב בובה ? המ יכול להיות יותר טוב אם היית יכולה לעשות משהו שישנה משהו ליום אחד מה זה היה ? וואי, המ לא יודעת... שלא יהיו יותר פרסומות בתפוז?!
מי הבן אדם שהכי השפיע לך על החיים? אין לי מושג
מתי תציירי לי ג'ירפה כמו שיש לך בפלאפון? האמת שהתכוונתי לעשות את זה
היא עוד תגיע
מתי אני רואה אותך? בואי למודיעין ותראי אותי
נו, תקבעו מפגש (לא משנה של איזה פורום) ואני אבוא
לאיזה פורום שלך את הכי קשורה? דניאל, פשוט כי הוא רק שלי ולא נכנסתי כדי "לעזור" למישהו אחר, אבל היום פתחו לי פורום חדש אז הוא מממש רק שלי כי אני גם פתחתי אותו ולא נכנסתי אחרי שפתחו אותו כמו דניאל
אם היית יכולה לבלות יום שלם בחברת מישהו (הוא יכול להיות גם מת) מי זה היה ומה היית עושה איתו? בטח סבתא שלי (לא משנה מאיזה צד) פשוט כי אני לא הכרתי אותן, גם סבא אחד לא הכרתי אבל זה אחרת. מה דעתך על תרומת איברים? בעד, לגמרי! זהו אני אפסיק לקשקש פה ועכשיו ואני רק אומר לך שאני אוהבת אותך מאוד ושאת שולטת את סתם אומרת (זה חלק מהרגשי נחיתות שלי, תתעלמי)

למעלה