אני רואה כפול
New member
../images/Emo140.gifהופ הופ טרללה
הפורום גדל בשנה
ז"א, בקרוב מאוד... ולרגל יום הולדתו הראשון של הפורום אני מציגה בפניכם את...
אוסקר פורום גלעד שגב
אז ככה.. בהודעה זו יפורסמו כל הקטגוריות+המועמדים לכל קטגוריה. כל שעליכם לעשות זה להחליט מי הם הזוכים לדעתכם ולשלוח לי במסר בלבד את תשובותיכם. הזוכים המאושרים יוכרזו במהלך חגיגות יום ההולדת לפורום. הקטגוריות: מעריצ/ת הפורום 1. אור גיא 2. שני 3. נטע 4. מאיה מור הבן של הפורום 1. גיא 2. תומר 3. אור גיא 4. גלעד חידוש השנה 1. שיר ללא שם 2. אני סולחת 3. הארץ הזו 4. נעה מגיע פעם בשנה 1. גלעד 2. מור [mor than words] 3. אור גיא 4. מאיה מור אישיות השנה 1. גיא 2. מורי 3. שיר יצחק 4. אריאלה הופעת השנה 1. ניצנים 2. עיר הבירה 3. ההופעות בבארבי 4. הופעות מחווה לאמנים שונים [אריק לביא, עוזי חיטמן] השיר החדש של השנה 1. בשורות מצפון 2. תפילה ללא שם 3. הפחדים 4. ילד בונה ארמונות קטע הוידאו של השנה 1. גלעד מציג את עדי [מעניין מי תבחר בזה
] 2. הבזק 3. מותק שלי 4. עכשיו טוב 5. האירוח באקזיט 6. איחולי שנה טובה מפי גלעד 7. ההופעה בניצנים 8. ההופעה במבוקשים אירוח השנה 1. בבלוג טיוי 2. בצ'אט של הפורום 3. בMSN 4. בפורום פינת השנה 1. מומלצי השבוע 2. יצירת השבוע 3. עכשיו זה רשמי 4. ההגיגים של סיוון 5. בואו נגיע לגלעד 6. פורום גלעד שגב ממליץ שוס השנה 1. הצ'אטים ההזויים 2. גלעד כותב בפורום 3. השתתפות אנשים מהפורום בצילמוי הקליפ של 'הבזק' 4. שיר הספגני 5. בובים שרשור השנה 1. סיכומי המפגשים 2. שרשור ההתחלה של הפורום 3. סיכומי ההופעות 4. התפקדויות חודשיות את הצבעותיכם יש לשלוח אליי עד סוף החודש הזה. טענות, מענות וכו' אתם מוזמנים לשרשר להודעה זו.
הפורום גדל בשנה