../images/Emo183.gif../images/Emo103.gifסקררר../images/Emo47.gif../images/Emo103.gif

באיזה שנה נולדת
מה היה המילה הראשונה שאמרת
למה קוראים לך בשמך
באיזה שמות רצו לקרוא לך
חבר\ה טוב\ה מהילדות שכבר אתם לא בקשר
חבר\ה טוב\ה מהילדות שאתם בקשר עד היום
מקצוע אהוב בילדותך
מקצוע שנוא בילדותך
איזה סיפור אגדה הכי אהבת בילדותך
זה או זה
שלגיה או סינדרלה
אלאדין או פיטר-פן
דו הדב או חזרזיר
פוקהונסט או מולאן
שאליתאל קואק או ארתור
מרקו או הדבורה מאיה
וזהוו
יאללההה תענווו

עונהההה

באיזה שנה נולדת? 1990 מה היה המילה הראשונה שאמרת? כאילו אני זוכרת! למה קוראים לך בשמך? סתם... אהבו את השם באיזה שמות רצו לקרוא לך? שני שני ו... שני חבר\ה טוב\ה מהילדות שכבר אתם לא בקשר? כולם נראה לי! חבר\ה טוב\ה מהילדות שאתם בקשר עד היום?אין... אני לא שומרת על קשר מקצוע אהוב בילדותך?! ספורט מקצוע שנוא בילדותך?! חשבון (ככה קראתי לזה בילדות) איזה סיפור אגדה הכי אהבת בילדותך?! היפיפיה הנרדמת זה או זה?! שלגיה או סינדרלה? סינדרלה אלאדין או פיטר-פן? פיטר פן דו הדב או חזרזיר?פו שולטטט פוקהונסט או מולאן? פוקהונטס שאליתאל קואק או ארתור? ארתור מרקו או הדבורה מאיה? מרקו

מיכל1082

New member
עונה../images/Emo41.gif

באיזה שנה נולדת? 1982 מה היה המילה הראשונה שאמרת? לא יודעת למה קוראים לך בשמך? סבתא שלי אמרה לאחותי שהיתה בת שנתיים אז שתצעק בבית "מיכל! מיכל!" באיזה שמות רצו לקרוא לך? וואי וואי, אבא שלי רצה כל מיני כמו הדס, ערבה, כל מיני מזעזעים כאלה שקשורים לשמחת תורה כי נולדתי בערב שמחת תורה חבר\ה טוב\ה מהילדות שכבר אתם לא בקשר? מישהי שהכרתי מהגן עד הצבא ואז ניתק הקשר... חבר\ה טוב\ה מהילדות שאתם בקשר עד היום? אין ממש... מקצוע אהוב בילדותך?! לא יודעת.... אנגלית? עברו שנים... מקצוע שנוא בילדותך?! מממ... גאוגרפיה!! איזה סיפור אגדה הכי אהבת בילדותך?! מי זוכר בכלל... זה או זה?! שלגיה או סינדרלה? סינדרלה אלאדין או פיטר-פן? פיטר פן דו הדב או חזרזיר? פו פוקהונסט או מולאן? פוקהונטס, לא ראיתי את מולאן שאליתאל קואק או ארתור? וואי וואי אין לי יותר מדי זכרונות מהם... מרקו או הדבורה מאיה? מאיה

n u t

New member
אוי גאוגרפיה!

שכחתי מזה
אני משנה את המקצוע השנוא שלי לגאוגרפיה גם

inbush1

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo185.gif

באיזו שנה נולדת
1991...
מה הייתה המילה הראשונה שאמרת
במבה...
למה קוראים לך בשמך
כי ההורים שלי אהבו את השם הזה...
באיזה עוד שמות רצו לקרוא לך
אמא שלי אמרה לי שהיא רצתה לקרוא לי אלונה
חבר/ה טוב/ה מהילדות שאתם כבר לא בקשר
אממ.. כשהייתי ממש ממש קטנה בת 2-3-4 בערך... היה לי ידיד בגן
שקרוא לו רן והוא היה החבר הכי טוב שלי
חבר\ה טוב\ה מהילדות שאתם בקשר עד היום
אין
מקצוע אהוב בילדותך
מממ... חשבון
מקצוע שנוא בילדותך
מממ... מדעים
איזה סיפור אגדה הכי אהבת בילדותך
ספור אגדה.. כיפה אדומה שלגיה החתול במגפיים(
) סינדרלה נו כל אלה...
שלגיה או סינדרלה
מממ... שניהם
אלדין או פיטר-פן
שניהם
פו הדב או חזרזיר
פוווו הדב שליטההה
פוקהונטאס או מולאן
ששששננננייייהההההםםםםם
שאלתיאל קואק או ארתור
שאלתיאל קואק
מרקו או הדבורה מאיה
מרקווווווווווווו ה-
זהווווווווווווווווו

n u t

New member
אמ אמ אמ

באיזה שנה נולדת 1986 מה היה המילה הראשונה שאמרת אין לי שמץ
למה קוראים לך בשמך סבא שלי ביקש אני חושבת... באיזה שמות רצו לקרוא לך ענת היה הראשון והאחרון שהעלו:$ חבר\ה טוב\ה מהילדות שכבר אתם לא בקשר יש הרבה
חבר\ה טוב\ה מהילדות שאתם בקשר עד היום גם יש הרבה... הרוב זה חברים שאני איתם מכיתה ג' מקצוע אהוב בילדותך מתמטיקה מקצוע שנוא בילדותך המממ בטח היסטוריה... למרות שהיו מורות שאהבתי ללמוד איתן את זה איזה סיפור אגדה הכי אהבת בילדותך עמי ותמי:$ זה או זה שלגיה או סינדרלה שלגיה
אלאדין או פיטר-פן אמ שאלה קשה
דו הדב או חזרזיר חזרזיר... הוא הכי מתוק
פוקהונסט או מולאן מי זו מולאן?
שאליתאל קואק או ארתור וואי אמ... נראה לי ששאלתיאל מנצח למרות שגם ארתור חמוד... מרקו או הדבורה מאיה לא ראיתי אף פעם הדבורה מאיה

KiShKooSh

New member
עונה עם ../images/Emo9.gifמוטי

באיזה שנה נולדת
1989 מה היה המילה הראשונה שאמרת
ג'ל(בגיל 9 חודשים שצמחו לי השיניים היה ג'ל כזה שמרגיע..) למה קוראים לך בשמך
ע"ש סבתא רבא שלי ביקה באיזה שמות רצו לקרוא לך
רק זה חבר\ה טוב\ה מהילדות שכבר אתם לא בקשר
כל הכיתה הישנה שלי כמעט חבר\ה טוב\ה מהילדות שאתם בקשר עד היום
אחת מהכיתה הישנה מקצוע אהוב בילדותך
גאומטריה(אני יצור מוזר) מקצוע שנוא בילדותך
מלאא אבל הכי תנ"ך איזה סיפור אגדה הכי אהבת בילדותך
לא זוכרת
זה או זה שלגיה או סינדרלה
סינדרלה אלאדין או פיטר-פן
איכסה שניהם, כיום זה תום אבני או עפר שכטר
אם ככה פיטרפן, לפחות הוא לא נישק אותי
דו הדב או חזרזיר
פה הדב
פוקהונסט או מולאן
פוקהונטס על הקרח
שאליתאל קואק או ארתור
ארתור שליטה
מרקו או הדבורה מאיה
הדבורה מאיה
גם לי מרקו הרס תילדות

תיפי1

New member
אני:

באיזה שנה נולדת? 1991 מה היה המילה הראשונה שאמרת? אין לי שמץ למה קוראים לך בשמך? כי ההורים שלי אוהבים ת'חוף באיזה שמות רצו לקרוא לך? לא יודעת חבר\ה טוב\ה מהילדות שכבר אתם לא בקשר? מהיסודי, יש לי חברה שהייתי איתה בקשר ממש טוב, ועברנו לבתי ספר אחרים ומאז אנחנו כבר לא בקשר ( היתביישתי להיתקשר אליה כי הרגשתי אלוקה) חבר\ה טוב\ה מהילדות שאתם בקשר עד היום? אממ.... אין לי ממש, יש לי מכיתה ו' חברה שאנחנו עדיין בקשר מקצוע אהוב בילדותך? לא יודעת מקצוע שנוא בילדותך? לא יודעת איזה סיפור אגדה הכי אהבת בילדותך? היפיפיה הנירדמת, כל הסיפור מספר על איזו מישהי שישנה, סיפור מרתק זה או זה: שלגיה או סינדרלה? ארתור אלאדין או פיטר-פן? ארתור דו הדב או חזרזיר? ארתור פוקהונסט או מולאן? ארתור שאליתאל קואק או ארתור? ארתור מרקו או הדבורה מאיה? ארתור

עונה נה בננה..חחח סתם..../images/Emo94.gif

1991... אין לי מווושגג כי זה שם נחמד.. לא יודעת.. יש מלא.... אין...ילדות זה גם גן חובה?אז אם כן..אז כן חח מקצוע אהוב ?..אין דבר כזה.. ? הגדה ? היפה והחיה נחשב ? סינדרללללה אלאדיןן.. חזרזיר פוקהונטס!!! שאלתיאללל!! מרקווו

למעלה