../images/Emo116.gifהצעה לפרויקט חדש../images/Emo116.gif

מכיוון שמילון המונחים שלנו די קטן ומוזנח אני בעד פתיחת פרויקט, אני הולך להכניס עכשיו 22 הודעות, אחת לכל אות באלף בית, ואתם תכניסו תחת כל אות מושגים שקשורים לעיר, בסוף רמי ומורי יוסיפו את זה למילון וככה יהיה לנו מילון יותר מעניין. יאללה אז ברגע שאני גומר להכניס את ה22 תתחילו להכניס מושגים!

WorldCenter

New member
אלי אוחנה

ללא ספק מלך ירושלים בספורט! מלך השערים של בית"ר ירושלים בכל הזמנים עם 144 כיבושים זכה ב4 אלפויות עם בית"ר, כיום הוא מאמן את בית"ר זו הקנדציה השניה שלו במועדון.

יוסדוס

New member
אבו-יויו..~~>

ת"א?......הם לא יודעים מזה רק אנחנו יודעים מזה!..חח...לא לגלות מזה...חח..סתם זה שק קמח כפי שמכנים אותו אנשי הארץ מלבד ירושלים..

WorldCenter

New member
בית"ר ירושלים

הקבוצה של ירושלים בכדורגל זכתה ב4 אלפויות 5 גביעים וגביע טוטו אחד.

A N I g M A

New member
ברוך השם

הכל בסדר. אם תעברו במאה שערים תוכלו לשמוע את זה הרבה. האמת, שלא רק במאה שערים...

WorldCenter

New member
בית ישראל

ללא ספק הרחוב הכי מועיל שיש. צריכים נגרים זגגים אלומיניום דפוס אוכל מכבסות יש שם הכל ויותר מזה..

WorldCenter

New member
גיל המגניב

ללא ספק האיש הכי מוכשר שיש כיום בירושלים מי שהולך להוביל אותה להשגים חדשים

A N I g M A

New member
גזלנים

בירושלים יש הכי הרבה מהם. בכל מקום. אם במכולת ליד הבית הארטיק עולה שקל וחצי, בגן החיות (ע"ע) הוא יעלה 10 שקלים.

A N I g M A

New member
גן החיות התנ"כי

גם זה רק בירושלים. אחד המקומות היפים בירושלים, והמיוחדים. גן חיות בתוספת סיפורים, מקומות מיוחדים וגם רכבת.

יוסדוס

New member
הגן הבוטני~~>

אאממ..אחלה גן!......בגן יש מאות..ניראה לי גם אלפי סוגים של צמחים שונים ומשונים וזהו מיוחד מאוד!ממולץ לבקר!!!...זהו בבי...

למעלה