Drorrrrrr

New member
פאנפניקקקקקקק ../images/Emo9.gif

התעוררתי כשגיליתי את ראשי בסבך שערותיו של אהרון. ישר הבנתי שמשהו לא בסדר. קמתי מהמיטה, לבשתי עליי מכנסיים ויצאתי מהחדר, גיליתי שאני במלון בזכרון יעקב. ישר עלו לראשי שאלות: מה אני עושה בזכרון
למה אני במלון ולא בבית שלי
והשאלה הגדולה מכולן: למה לעזאזל אני עם אהרון ולא עם אלכס
ירדתי לקבלה של המלון כשפתאום פניי נתקלו ב.... המשיכו אותי חבריי היקרים
.

aYaLoLy

New member
../images/Emo42.gif

לאה ואלכס, יושבים במספרה הקרובה ומחדשים את הבלונד
. מסתבר שאלכס ברח בחצות הלילה והשאיר אותי עם אהרון, שבדיוק עשה לעצמו טיפול כינים שבועי. ניגשתי למספרה, ונאלצתי לראות את אלכס, לאה, והספר מצחקקים וניגשים לחדר האחורי, ונועלים את הדלת. דמעות עלו בעיניי. הסתובבתי ופניתי לגלידריה הקרובה כדי לאכול 234 ק"ג גלידה, עד שלפתע...

../images/Emo23.gif

מישהו נגע לי בגב,הסתובבתי וראיתי את אלכס מחייך ואומר:"באמת חשבת שאעזוב אותך בשביל לאה וספר?!".הוא חיבק אותי התנשקנו והתחלנו לצחוק,תחוק מתגלגל, צחוק שלא נגמר.הוא לקח את ידי ואמר שיש לו הפתעה. הוא כיסה את עייני הכניס אותי ל BMW שלו והתחיל לנסוע.אחרי 30 דקות בערך,הוא עצר את האוטוועצר לי לצאת הלכנו איזה 5 דקות ואז הוא הוריד לי את הכיסוי מהעיניים ו.....

Drorrrrrr

New member
../images/Emo80.gif

הגענו למדבר ריק מאדם שבמרכזו יש שטיח ובקבוק יין. הוא אמר לי ללכת לשם בזמן שהוא מחנה את המכונית. חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי, ומי לא חזר
אלכס! בטח שוב הלך לצבוע לבלונד! נמאס לי מכל הבריחות האלה שלו! אם הוא לא רוצה להיות איתי שיאמר! בעצם לא, שלא יאמר, אני עדיין
בו. מה עושים, מה עושים, מיד קפצה מחשבה לראשי! הוצאתי את הפלאפון וחייגתי את המספר של.....

המשך....

....ארון. ארון בא במהירות שיא והחלתנו להרוג את לאה ואת הספר היינו מוכנים עם מסור חשמלי וחוט דייג שלפתע הדבר הכי פחות מפתיע קרה משהו שלא האמנו שעניינו רואות!!! אלכס לא בגד בנו בכלל.... אלכס נחטף על ידי חייזרים!!.... המשך בפרק הבא......

crazy4tc

New member
../images/Emo15.gif

...ואז קלטנו שהדבר העגול והשקוף שעולה למעלה זה לא חללית אלא מעלית ואלכס לא צועק: "הצילו!" אלא: "תורידו את הידיים שלכם מלאה וגרגורי!!" (ככה קוראים לספר- אלכס אוהב שמות רוסיים) ואז כולם נהיו רעבים והחליטו לאכול גלידה באמצע שהאכלנו גלידה פתאום נזכרנו שזה בכלל סופשבוע ושהגיע הזמן לעדכון שבועי! אז התחלנו לחפש אחרי אירנה וכשמצאנו אותה הכרנו אותה לאלכס ואהרון. אירנה אמרה:" היי! אני אירנה ואני אחראית על העידכונים השבועיים!" אלכס הסתכל עליה בעיניים גדולות ואמר:"אירנה? זה... זה... שם רוסי!!!" הוא חייך, אירנה חייכה... ו.....

[איקון של עצמי במוסד פסיכיאטרי]

זואי התחילה להחטיף לאירנה מכות כי היא כבר הבינה מה עובר לאירנה ולאלכס בראש.... בזמן ששתיהן רבות עליו אלכס לוקח ת'פלאפון ומתקשר הוא מסיים לדבר ואחרי 10 דקות מגיעים אנשים עם חולצות לבנות הם שואלים:"מי התקשר?" ואלכס אומר :"אני". הם שואלים :"מי המשוגע?" והוא מצביע עליי ואז הם קשרו אותי בחליפת משוגעים ולקחו אותי משם בוואן גדולה ושחורה . ומאז אלכס ואירנה חיים באושר ובעושר וזואי גם חייה אבל לא באושר ולא בעושר אלא במוסד סגור.... The End!!!!!

זה עדיין לא הסוף......

אירנה ואלכס חיו באושר ואפילו הולידו אלכס גוניור... אבל אז זואי ברחה מהמוסד... כאשר רק מחשבה אחת בראשה -נקמה- זואי התגנבה לבית של אלכס ואירנה , כאשר אירנה הייתה בעבודה... וראתה את אלכס וגרורי וארון יושבים ביחד ערומים ומלמדים את בייבי אלכס את הא"ב....[אם אתם יודעים למה אני מתכוונת....] זואי התפרצה בכוח ישר לחדר... המילה הראשונה של אלכס הייתה....

למעלה