משחקקקקקקק יש לכם משחק להציע?
C crazy4tc New member 6/2/04 #2 חידון דה קולינג ../images/Emo168.gif נראה מי מכיר אותם הכי טוב... אני שואלת שאלה, מי שעונה שואל שאלה חדשה וכן הלאה... אז ככה: בלי לרוץ לבדוק בדיסק, איזה שיר הוא שיר מספר 10
חידון דה קולינג ../images/Emo168.gif נראה מי מכיר אותם הכי טוב... אני שואלת שאלה, מי שעונה שואל שאלה חדשה וכן הלאה... אז ככה: בלי לרוץ לבדוק בדיסק, איזה שיר הוא שיר מספר 10
T TCgirl New member 6/2/04 #3 Thank You ../images/Emo187.gif המ.... באיזה מהסרטים הבאים לא היה שיר של The Calling: 1. דרדוויל 2. אין כמו אלבמה 3. יומנה של בריג'יט ג'ונס 2 4. חופשיות על הבר
Thank You ../images/Emo187.gif המ.... באיזה מהסרטים הבאים לא היה שיר של The Calling: 1. דרדוויל 2. אין כמו אלבמה 3. יומנה של בריג'יט ג'ונס 2 4. חופשיות על הבר
A aYaLoLy New member 6/2/04 #5 מייבי סוליטוד (נראלי../images/Emo12.gif) אהמפ.... כיצד אלכס ואהרון הכירו?
D Drorrrrrr New member 6/2/04 #6 אחותו של אלכס הייתה חברה של אהרון WUWG האקוסטי שנמצא באלבום- איפה הוא הוקלט [באיזו מדינה הכוונה]
T TCgirl New member 6/2/04 #7 אוסטרליה ../images/Emo187.gif [אני אובססיבית לקיראת עטיפות דיסקים ] דרור... נכון שזה היה משפט ייחוד? כמה שירים כתבו A&A כדמואים ל-CP?
אוסטרליה ../images/Emo187.gif [אני אובססיבית לקיראת עטיפות דיסקים ] דרור... נכון שזה היה משפט ייחוד? כמה שירים כתבו A&A כדמואים ל-CP?
C crazy4tc New member 7/2/04 #8 אירנה.... נראה לי שאף אחד בפורום לא יודע את התשובה מה דעתך לשאול אחת אחרת?
• •LaDy BuG• New member 7/2/04 #9 אניי יודעת את התשובה ../images/Emo25.gif 100 בערך. לא? ממ, שאלה: איך ומתי אלכס קיבל את הצלקת שמתחת לעין שלו?
אניי יודעת את התשובה ../images/Emo25.gif 100 בערך. לא? ממ, שאלה: איך ומתי אלכס קיבל את הצלקת שמתחת לעין שלו?
T TCgirl New member 8/2/04 #10 בגיל תשע ../images/Emo187.gif כשכלב נשך אותו בערב חג המולד. עשו לו שם תפרים [30 אם אני לא טועה]...
M meing lee New member 9/2/04 #12 נדמה לי.. יוגוסלביה...איפשהו שם... כמה אחים חורגים יש לאלכס ומה שמם?
C crazy4tc New member 11/2/04 #14 באמת? ככה כתוב באתר שלך... אני יודעת שאבא שלו גדל באיטליה אם לזה התכוונת...
T TCgirl New member 11/2/04 #16 המ.... אוי ../images/Emo187.gif האתר הזה צריך עדכונים דחווווף... ואני פשוט לא מוצאת את הזמן לעדכן אותו...
המ.... אוי ../images/Emo187.gif האתר הזה צריך עדכונים דחווווף... ואני פשוט לא מוצאת את הזמן לעדכן אותו...
T TCgirl New member 11/2/04 #17 אוי... סתומה שכמוני ../images/Emo187.gif שכחתי לכתוב את התשובה... התשובה היא שהמקור של אלכס [כלומר אבא] הוא בליטא. נחמט, לא? המ.... אין לי כוח לחשוב על שאלה... מצב רוח רע
אוי... סתומה שכמוני ../images/Emo187.gif שכחתי לכתוב את התשובה... התשובה היא שהמקור של אלכס [כלומר אבא] הוא בליטא. נחמט, לא? המ.... אין לי כוח לחשוב על שאלה... מצב רוח רע