rshamir

New member
../images/Emo41.gifהגיע הזמן לבחור לוגו!../images/Emo41.gif

הסתיים השלב הראשון בתחרות בחירת לוגו לפורום וכעת מגיע שלב ההצבעה. נפתחה גלרייה מיוחדת ובה מופיעות ההצעות שהתקבלו. לכל הצעה יש מספר, ולא מופיע השם של החבר/ה שיצרו אותה. כמו כן נפתח סקר מיוחד ובו אתם מתבקשים להצביע עבור הלוגו אותו אתם בוחרים. הסקר יהיה פתוח עד יום ה', 12/02/2004 בשעה 20:00. אני מבקש מכל אחד להצביע רק פעם אחת על מנת לשמור על תוצאות אמינות ככל האפשר. בהצלחה לכולם!

יוסדוס

New member
וווואי!!!!

איזה לוגואים מדהימים!!!!! איזה ענק זה הקטע הזה עם הסמל של האריה והתפוז..חחח..ענק! אאאוווף!הכל פשוט ענק!אין לי מושג במה לבחור...אוף! טוב ניראה לי אני פשוט לא אצביע.. בבי לכם..

בחרתי

ובתגובה ליוסדוס ככה: דבר ראשון לוגואים זה לא איזה זה אילו...יש לך עוד שנתיים בגרות בלשון נו באמת!(יש לי ממש בקרוב...היה לי עכשיו מבחן, אני מקווה שיצא לי טוב, אני רוצה מגן טוב בלשון...) דבר שני, אין מה לעשות אחלה לוגואים, אבל תן חמש דקות מהחיים שלך ותחשוב מה הכי יפה.. אתה בטוח תמצא אחד! זכור הצופה אינו נופל ברוחו!

וואווווווווווווווו../images/Emo187.gif

אנשים אתם כשרונים!!!!!!!!!! הכל כל כך יפה!!

Fantasy WRC

New member
לא יודעתי שצריך לעשות לוגו בצורה

ריבועית קטנה..אז לוגו שלי לא התקבל..
... טוב לא משנה....

Fantasy WRC

New member
וזה הקטן שעשיתי היום..אך לצערי

אני לא משתתף בתחרות הזאתי...
שיהיה בהצלחה לכל המשתתף

Fantasy WRC

New member
את שלי לא צריך לבחור כי אני לא

משתתף..לא הגשתי את שלי בזמן...

rshamir

New member
יניב

הסיבה שהלוגו שלך לא משתתף בתחרות היא לא שהוא הוגש אחרי הזמן, מכיוון שהעיכוב נבע מסיבה טכנית בלבד. הלוגו שלך אמנם יפה, אך הוא לא עומד בדרישות הטכניות של מידות הקובץ.

Fantasy WRC

New member
זה מה שאני אומר, חבל שלא ראיתי

את כל הדרישות המבוקשות ללוגו.. או שזה לא היה רשום(הדרישות)? כי אין לי שום ביעה לשנות כל הדברים בלוגו...

rshamir

New member
הכל היה רשום

אני מפנה אותך להודעה המקורית לגבי התחרות, שהופיעה כאן בראש הפורום זמן רב. כתוב שם בפירוש: "נתונים טכניים לגבי הלוגו: הוא צריך להיות ברוחב 130 פיקסלים (זה הרוחב בו מוצגים הלוגואים במערכת) ומומלץ שגם הגובה לא יעבור את 130. צריכה להופיע בו המילה "ירושלים" ומספר הפורום 752, וכמו כן עליו להכיל את סמל התפוז (שמצורף להודעה הזאת)..."

למעלה