Moondust

New member
תחתונים.../images/Emo41.gif

כן, זה טופיק. לא, הוא לא מקורי, אבל הוא מצחיק. לוקחים משפט מאחד הספרים ומחליפים מילה אחת במילה תחתונים ( או UNDERWEARS). "אה, פיזבן", אמר גדיל, "התחתונים שלך בוערים". קולו של שנורר עטה נימת אבל. "אין אלה סתם תחתונים, אלו תחתוניו הקסומים של האביר הסולאמני הנועז, סר ג'פרי מפלנתאס, עם מגינו. התחתון האחרון של סר ג'פרי הנועז." "אמרתי לבלזור היכן למצוא את התחתונים", אמרה ג'ודית בשמו של האיכר. "לא אגלה את המידע הזה בקול, מחשש שמישהו לא ישר ינצל את המידע בזמן שאתה אינך בבית." "הייתי פעם בסולאמניה וראיתי המון אבירים. לכולם היו תחתונים כמו שלך, אבל יותר - יותר תחתונים, אני מתכוון. שלך קצת דלילים כרגע, אבל אני רואה שאתה מטפח אותם." "תודה", אמר סער, מלטף את תחתוניו החדשים. "לעזאזל, אחד מכם, מנוולים, שוב החליף את תחתוני עם אלה של הברון. נמאס לי מהתעלול המטופש הזה. הברון כמעט שיפד אותי בפעם האחרונה שזה קרה." "הסירו את התחתונים", ציוותה סהר-פז. קרמון נתן בתניס מבט מתחנן. "אני אעזור לך!" התנדב קרמון בלהיטות. "הנח לי", אמרה סהר-פז בתקיפות. היא נטלה את התחתונים והוליכה את טיקה לחורשת עצים. "מה היא יודעת על תחתונים?" רטן קרמון. ובמקום בו נגמרו שורות התחתונים האלה החלה שורת תחתונים חדשה - כרוכים בשחור ומעוטרים בסמלי כסף. וכשנעה ידו של דאלאמר לגעת באחד מהם, שם ליבו כי כל אחד מהתחתונים האלה בוער בחום פנימי, שגרם להם להיראות חיים באורח מוזר. תחתוניו של רייסטלין - עתה שלו. מה הרעיונות שלכם?

SaberTooth

New member
מעתיקנית... ../images/Emo3.gif

זה רעיון של פורום ה"פ, לא
("שב, הארי" אמר דמבלדור "יש משהו שרציתי לספר לך כבר 5 שנים" הארי התיישב "הארי" פתח דמבלדור "אתה תחתונים..." "אני... מה?" שאל הארי "תחתונים!! ועוד איזה תחתונים!") חוץ מזה - גדול
המפ... כמה משלי: "מה? הייתי בטוח שהוא תחתונים!" (במקור זה "מה? הייתי בטוח שהוא מת") - פיזבן פוגש בפעם השניה את גדילן ביד הדרקונית. "תחתונים רודפות אחרי?! אני ברחתי ככה מפני תחתונים?!" (במקור - "צריח רודך אחרי?! אני ברחתי ככה מפני צריח?!") "Why are you scribbling on my UNDERWEARS?" (במקור - "Why are you scribbling on my moon?") "תחתונים מאוד נעלבים כשעושים להם: 'מו מו!'" (במקור - "מינוטאורים מאוד נעלבים כשעושים להם: 'מו מו!'"). ואחרון חביב: " - גם אם אני מעוות ומעקם. אבל אתם, עם כל כוחכם וחנכם ותחתוניכם הנאים, תקראו לי אדוננו!"

Moondust

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ואמרתי שהרעיון לא שלי... חוצמזה, אחותי הקרציה רוצה שתדעו שהיא מצאה משפט מצחיק בעצמה... מרוצה, נודניקית? יופי.

SaberTooth

New member
ועוד אחד:

"גם אם האלים יברחו, וגם אם לא תהיה לנו תקווה. תמיד יהיו לנו תחתונים..." "גם אם האלים יברחו, וגם אם לא תהיה לנו תקווה. תמיד יהיו לנו תחתונים..."("גם אם האלים יברחו, וגם אם לא תהיה לנו תקווה. תמיד יהיה לנו זה את זו..." במקור).

Uzumaki Naruto

New member
חחחחח ענק...

אהבתי במיוחד את מה שעשית להארי "אתה תחתונים, ועוד איזה תחתונים!!!" נקרעתי מצחוק.

moriabar

New member
הנה עוד כמה ה"פ:

"אני תחתון," אמר שיימוס. "אבא שלי מוגל. אמא לא סיפרה לו שהיא תחתון עד אחרי החתונה. הפתעה לא נעימה זו היתה בשבילו." האחרים צחקו. "מה איתך, נוויל?" שאל רון "אותי גידלה סבתא שלי, והיא תחתון." " אני אמרתי לך? אני אמרתי לך שאתה מפורסם! אפילו פרופסור קווירל הוא נעשה תחתון כשהוא פגש אותך- אם כי האמת היא שפר' קווירל הוא בדרך-כלל תחתון" "רון, יש לך משו על התחתון." הצעיר שבילדים ניסה להתרחק ממנה, אבל היא תפסה אותו והחלה לשפשף את קצת תחתונו. "אמא-עזבי את תחתוני!" הוא נאבק והשתחרר. "אוי, לרוני פצפוני יש לכלוך על התחתוני?" שאל 1 התאומים בלגלוג.

Dark14Lunatik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי כמה זמן לא קראתי את הספרים האלה...

RaistGirl

New member
|ברית||הפרוייקט|

היי! אתה!!! סייבר!!! אל. תקרא. לחברים. שלי. מוזרים! אנחנו לא מוזרים! אנחנו מיוחדים! תודה.

RaistGirl

New member
|ברית||הפרוייקט|

ועוד משהו! לא אנחנו המשוגעים! אלא אתם! (אם אתה מעוניין לדעת מה אני חושבת על זה תפנה אלי בפרטי.)

RaistGirl

New member
|ברית||הפרוייקט|

ועוד משהו! לא אנחנו המשוגעים! אלא אתם! (אם אתה מעוניין לדעת מה אני חושבת על זה תפנה אלי במסרים.)

SaberTooth

New member
שמתי לב שיש לך ציטוט של צחי בחתימה

צחי הוא מבריזן שלא אומר שלום לאנשים בקניון...
אה... ומיוחדים זה בהחלט המילה לתאר את חברי פורום ה"פ.

RaistGirl

New member
אכן, יש לי ציטוט שלו...|ברית||יעל|

ציטוט שלו ברגעים בהם הוא לא ערס מצוי... בזאת מסתכמת החוכמה שלו...

בלין

New member
חשבתי שעברית משחקים את זה

עם "אשכים". זה נשמע יותר טוב. למשל: ""עבור לא תעבור", אמר. האורקים קפאו על עומדם, ודממת מוות השתררה. "אנוכי משרת האשכים שנעלמו, מניף אשכי אנור, עבור לא תעבור. לא יושיעו לך אשכי האופל, אשך אודון! שוב אל הצל! עבור לא תעבור!" "וכאילו בתשובה בקע עתה צליל אחר ממרחקים. אשכים, אשכים, אשכים. צלעותיו הכהות של מינדוליון החזירו הד עמום. אשכי הצפון האדירים, מרעים תרועה פרועה. הנה סוף סוף, באה רוהן."

moriabar

New member
היי זה משה"ט!!!

-"עלייך לעזוב, עתיד ממלכת האשכים היא ליפול!" -"לא אלך, אני אוהבת את האשך, ועתידי הוא להיות איתו" -"אם תינשאי לאשך, אחרי מותו את תמשיכי לחיות, ותהיי כמו פרח שקומל בין ממלכת האשכים החרבה, אולי הוא יהיה מלך האשכים, אך ימים חשוכים יבואו, והוא לא יהיה אמיד כמוך, בתי"

יאללה, תפסיקו עם ה"פ ושה"ט

ותתחילו עם הרומח! הנה שניים משלי
: *גדיל פוגש את חלמיש על הכוכב האדום(דשל"ק)- "'ודרך אגב הבאתי לנו את זה', הוא חיטט באחד התרמילים ושלף תחתונים, מציג אותן בגאווה. 'התחתונים המשובחות ביותר של קראמון!' חלמיש בהה בעץ, הוא בהה בכבשן. הוא בהה בקנדר. הוא בהה בתחתונים. בעיקר בתחתונים"{תתונים=בקבוקון שיכר}. *אחד ארוך- רייסט פוגש את אימולטוס(אחים לנשק)- "'למה אתה לוטש בי עיניים?!' דרש המכשף. 'אני יכול לשאול אותך את אותה השאלה בדיוק' ענה רייסטלין בחלחלה. 'איני לושט עיניים בך, תולעת', נהם אימולשטוס ודבריו אינם רחוקים מהאמת. הוא העיף בבן-אדם מבט חטוף בלבד. עיני בדרקון היו ממוקדות בתחתונים. כדרקון היה הדחף הראשוני של אימולטוס לחטוף את התחתונים ולהעלות את בן האנוש באש, קל ופשוט...בלה בלה בלה מתארים איך ייראה רייסט שעולה בלהבות...הגורם החשוב ביותר בהחלטתו של המכשף להותיר את בן האנוש בחיים- לפחות בינתיים- הייתה סקרנותו של המכשף בנוגע לתחתונים. אי אפשר לדלות מידע מכתם על העשב...המשך בלה בלה בלה...רייסטלין השקוע כל כולו בנסיון לפתור את התעלומה, לא הגיב. הוא עמד ובהה אוחז בחוזקה בסלף בנרתיקי המגילות ובתחתונים...בלה בלה בלה...למעשה היה רק חפץ אחד באוהל שעניין את אימולטוס, התחתונים. אך היה עליו לברר עליהם כמה דברים, ובמיוחד עד אנה מגיעה ידיעתו של בן האנוש בנוגע לתחתונים שבידיו? ע"פ מראהו- לא רחוק. ודאי לא כמו זו של בן האנוש הראשון שאימולטוס פגש והשתמש בתחתונים אלו"{תחתונים=מטה}.

למעלה