LiOr CaRtEr

New member
אאאאאאאאאאהההההההההה

הדיבורים האלה על הדג מפחידים אותי!!! לכו למסעדת דגים ותאכלו שם דגים נורמליים! ולמה להתחלק יש מספיק לכולם!!!

olly v

New member
את לא מבינה......

זה דג מיוחד! לא ראית שכתבנו עליו שיר?.....

LiOr CaRtEr

New member
כן... ראיתי.... לא ראית....

שציינתי שזה מפחיד אותי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! דגים לא שולטים בעולם! מוטציות שולטות בו!!!!

olly v

New member
דגים מפחיד אותך....

ומוטציות לא?! כאילו, צבי הנינג'ה סבבה.... אבל שמוליק הוא מיוחד , את לא ראית אותו ואת לא יודעת.... הוא דג זהב קטן וחמוד . ועכשיו ראיסה נסעה לסיניי והזניחה אותו....מסכן

BabyGirlNicky

New member
עכשיו ראיסה חזרה מסיני...

והבאתי לו 6 גרגירים היום!!!! אתם יודעים למה?! כי אתמול הוא לא אכל!!

LiOr CaRtEr

New member
דגים לא מפחידים אותי!

ההתעמקות הזאת בדג של ראיסה קצת מוזרה.. ואני לא מדברת על צבי הנינג'ה אני מדברת על X מן!

BryNicky

New member
X מן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif|?!

אממ X מן מפחידים - נכון.. אבל הדג מיוחד!! וראיסה ואולגה - אני מבקשת.. לא לא לא.. אני אומרת.. לדג קוראים ג'ולייאאאאאאאאאאאאאאןןןןןןן יופי ואחריי שהבהרנו את זה.. מישהו מכיר מורה לגיטרה שגר/ה באיזור י-ם????

olly v

New member
אורטלית....

גם אם תמצאי מורה עדיין חסר לך משו קטן כזה שנקרא... אממ.... אהה בן - ג-י-ט-ר-ה ! ואגב אקס מן , הם לא מפחידים ! אני אוהבת את ההוא עם הציפורניים , הוא מזכיר לי קצת את פרדי קרוגר... ואם לראיסה הייתה חיה אחרת , היינו מתעמקות בה...אבל מה לעשות לראיסה יש דג!

BryNicky

New member
לא אני לא מסכימהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שום כלבבבבבב ייייייאאאאאאאקקקקקקק.. תקני חתוללללללללללל (נכון אולגה?!
)

olly v

New member
ווואי!

שמוליק הרג דג!!!!!!!!!! אני לא מאמינה , איך שכחתי את זה! אני יצטרך להוסיף לשיר! איזשהו סוף דרמטי - משו כמו - אתה הרגת דג ועכשיו תמות גם אתה! ובקשר לחתול - אני שונאת חתולים! לעומת זאת אני ישמח לראות פילפילון קטן עומד על המרפסת של ראיסה!!!

למעלה