shabluly

New member
אמממ שוב מנסה... משפט לחתימה

אנשים... בבקשה!!! תציעו משפטים לחתימה.... כדי שנפרסם קצת את הפורום הזה!!! זה יהיה הנסיון האחרון שלי... אני מציעה שאחרי נגיד שבוע או משהו... נעשה הצבעה או אולי אופיר תשים את כל הרעיונות בסקרואת הרעיון הנבחר כולנו נשים בחתימות שלנו... רק שני כללים: המילה "קוויזים" חייבת להופיע!!! בסוף, בהתחלה, באמצע, בצד, לעמלה, למטה- או כל רעיון יצירתי אחר שיש לכם... אבל איפושהו צריך שיהיה את המספר של הפורום-593 שפכו רעיונות!!!

shabluly

New member
רעיון שלי../images/Emo62.gif

הוא לא משהו אבל לא נורא... "אי פעם תהית איזה עגבנייה את/ה
אם כן(וגם אם לא) כנסו לפורום קוויזים(593) עכשיו ותגלי/ה
" די גרוע אני יודעת... אבל כל רעיון יוכל לעזור... אז תתחילו להציע רעיונות...

ש ו ק ה

New member
אפשר לנסות

גם אני קוויזיסט/ית גאה! (או קוויזר או משהו..) פורום קוויזים 593!

יש לי כמה רעיונות

אבלבגלל שיש לי שיעורים אני אפרסם אותם עוד חצי שעה

הרעיונות שלי

א. תוצאת קוויז השבוע לדוגמה:
הנשמה שלי צהובה ושלך?
ברר/י מה צבע נשמתך בקוויז השבוע של פורום קוויזים(593) ב.
גם אני בפורום קוויזים(593)
ג.אוהב/ת לגלות על עצמך דברים חדשים משעשעים ומבדרים כנס/י לפורום קוויזים(593) וגלה/י איזה ארץ את/ה?(אפשר להחליף נושא כל שבוע לפי קוויז השבוע) יש לי עוד 2 הצעות להרטבת הפורום א.שרשור בקשות ושאלות(שבוע) שבו כל שבוע ימונה פורמיסט/ית אחר/ת שיצטרך/שתצטרך לענות לבקשות הפורמיסטים ולשאלותיהם בנוגע לקוויזים ב.עיתון(כל חודשיים) שם יהיו כמה קוויזים עם הסבר קצר מאמר מעמיק על קוויז אחד מה חדש בפורום ועוד כמה דברים ג.שרשור תחרות היגיון(שבוע למשךחודשיים אחרי התחרות של אופיר) המארגן יפרסם 5 תוצאות קוויזים וכל אחד צריך לחשוב מאיזה קוויז הם באו וזה יהיה בדרגות קושי שונות דרגה ראשונה-5 נקודות לתוצאה דרגה שנייה-10 נקודות לתוצאה דרגה שלישית-15 נקודות לתוצאה

למעלה