• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
../images/Emo41.gifהרשמה אחרונה לצילומים!../images/Emo41.gif

מוקדם? אני יודעת. בשבוע הבא, כלומר ב-10/4 תשודר התוכנית האחרונה של רב"י. הכניסה לצילומים האלה היא, שימו לב, מגיל 15 ומעלה. מצטערת, זו לא קביעה שלי, אין לי שום דבר לעשות נגד זה. שעה אני עדיין לא יודעת, אבל בערך בטווח של השעות הרגילות- 16:30-17:00. שימו לב! ההרשמה ניסגרת ביום שבת בשעה 19:00! מכיוון שמדובר בתוכנית סיום אני חייבת להחזיר למתאמות קהל תשובה מקסימום ביום ראשון, ולכן ההרשמה נפתחת ונסגרת מוקדם מהרגיל. כל ה"מורחקים" למיניהם שלא הורשו להגיע שוב לצילומים בגלל שהם הבריזו ברגע האחרון יכולים להגיע לתוכנית האחרונה, וכך גם מי שנמצא בפורום שבוע לפחות מהיום (כלומר, מי שהצטרף אחרי ה26/3 לא יוכל להגיע לצילומים). הצילומים מתקיימים באולפני מימד, רחוב הברזל 3 רמת החייל ת"א. מכיוון שזו התוכנית האחרונה, אני לא מבטיחה שמלווים שתרשמו אתכם יוכלו להגיע. תרשמו עם מלווים, ובמקרה הכי גרוע ביום ראשון תדעו אם יש מקום בשבילם.

PopPy

New member
עכשיו נזכרתי:

יכולים להגיע רק 15 אנשים, אנחנו חוזרים לשיטת ה"כל הקודם זוכה". תרשמו עם מלווים (אבל אין טעם להרשם עם יותר מאחד..) ולפי כמות האנשים שמגיעים נראה מה קורה. אני מגיעה + 1

אני מגיעה...

אמ...אני יותר משבוע בפורום אז אני מגיעה +1 או 2 עדיין לא יודעת

Rakbeisrael

New member
אני אני../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

אתי, הפעם לא יכלתי לבוא, אז לפחות לשבוע הבא...

Rakbeisrael

New member
כמו שזה נראה כרגע...

הגעתי תלויה במלווה.
לא ציינתי את זה מראש בהודעתי, כי קיוותי שבסוף אצליח לסדר את ההסעה שלי לשם ללא מלווה. (רציתי לתת צ'אנס לכמה שיותר פורומיסטים להגיע, כי מספר המקומות מוגבל הפעם...
)

LoLo16

New member
אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif בטוח 300%

נראה לי שנגמר המקום ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

במילא אני לא בטוח שאני אוכל לנסוע לתל-אביב בהתרעה כלכך ארוכה. אצלנו במשפחה אוהבים להחליט דברים ברגע האחרון.
ניר

אוי לא! ../images/Emo72.gif

לא ראיתי שזו הרשמה לתוכנית האחרונה. אז אם אפשר (אני בן 13 ושמונה חודשים) - מגיע + מלווה (שהוא מסיע). וגם קודם (יותר למעלה) כתבתי שאני רוצה לבוא (תגובה 21 נראה לי) כך שלא נרשמתי עכשיו...

love amor

New member
אני באה+אחד אם אפשר...

אם בכלל יש עוד מקום אוף אני חוזרת מהבית ספר רק ב-5 וחצי....)):

למעלה