• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אני מתחילה משחק חדש.......

אז ככה- כל אחד כותב 2 עובדות על
1-אמת 2-שקר. והבא אחריו צריך להגיד מה האמת ומה השקר. ולכתוב 2 משפטים חדשים. מובן? גם אם לא- אני מתחילה
1. קרוליין יודעת לנגן על פסנתר 2. קרוליין יודעת לנגן על חליל

../images/Emo9.gifרעיון מגניב

טוב: קרוליין יודעת לנגן על חליל-שקר(אנדי יודעת לנגן על חליל) קרוליין יודעת לנגן על פסנתר-אמת(כמו כל האחים שלה) השורות שלי: הקורס שרו דואט עם בריטני ספירס בשיר baby one more time הקורס שרו דואט עם בונו מu2 בשיר when stars go blue

LightRay

New member
אחלה של משחק

הקורס שרו דואט עם בריטני ספירס - שקר הקורס שרו דואט עם בונו - אמת המשפטים שלי: את השיר no frontiers שרות קרוליין ושרון את השיר no frontiers שרות אנדראה וקרוליין

THE CORRS

New member
סבבה!

את השיר no frontiers שרות קרוליין ושרון זאת אמת את השיר no frontiers שרות קרוליין ואנדראה זה שקר קרוליין למדה לתופף על בודרהאן מקלטות וידאו ג/ים למד על גיטרה בעזרת חוברות הדרכה

../images/Emo15.gifמדליק !!!

קרוליין למדה לתופף על בודרהאן מקלטות וידאו - אמת ( ?!?!?!? ) ג´ים למד לנגן על גיטרה מחוברות הדרכה - שקר ( ?!?!? ) אם טעיתי אני גוזרת על עצמי שמיעה רצופה של ה-
24 שעות ו- למידה בע"פ של הביוגרפיה של כולם ו- דקלום של הביוגרפיות של כולם לשרון... אוקיי הנה ההמשך... שרון השתתפה בפרסומת נגד עישון אנדריאה אוהבת לעלות יחפה על הבמה בהופעה אוי נו... קל מדי !!! ביי...

mprb

New member
זה באמת קל.......

שרון השתתפה בפרסומת נגד עישון - שקר. (הלוואי.... לפי מה שהבנתי היא מעשנת כבדה
) אנדריאה אוהבת לעלות יחפה לבמה- אמת. 1. הבנות אוהבות ללכת לסיבוב בארים אחרי כל הופעה 2. ג´ים אוהב ללכת לסיבוב בארים אחרי כל הופעה נו, טוב..... זה מה שעלה לי בראש.

AndreaCorr ©

New member
תשובה ../images/Emo168.gif

הראשון שקר והשני אמת. <b>1. אנדראה חושבת שהצבע השחור מדכא ומבשר מוות. 2. אנדראה חושבת שהצבע השחור יוצר אווירה ואינטימיות.

תגידו מה נסגר איתכם!!!!!!

טוב בגלל שאף אחד לא עונה אני יענה למרות שעניתי כבר: הראשון שקר, השני אמת. שורות חדשות: לפני הקורס ג´ים ניגן במיטאלקה. לפני הקורס ג´ים ניגן בלהקתThe Fountainheads .

mprb

New member
אממממממ.......

לפני הקורס ג´ים ניגן במיטאלקה.- שקר לפני הקורס ג´ים ניגן בלהקת The Fountainheads .- אמת אממממ..... משפטים חדשים: 1.לאחים היה אח שנפטר בצעירותו. 2.לאחים הייתה אחות שנפטרה בצעירותה.

AndreaCorr ©

New member
הראשון אמת ../images/Emo168.gif

והשני שקר. 1. את השיר RADIO כתבה שרון 2. את השיר RADIO כתבה אנדראה

למעלה