EaTit442

New member
זו אכן בעיה

אבל גם תחבורה ציבורית בשבת בישראל היא עדיין בעיה.

אז ככה...

חזרתי לפורום. yay. אני כצפוני מעדיף כמובן את חיפה. אך לצערי רובכם גרים בפריפריה ולא בצפון (הא!). אז... אם כבר ת"א, עדיף לא ביום שבת, וזאת ממספר סיבות: 1) טלי אמרה שיעל לא תוכל להגיע (יום לפני גיוסה לצבא). 2) גל אמר שהוא לא יוכל להגיע (הוא שומר שבת). 3) סביר שרובנו לא נוכל להגיע (אין תחבורה ציבורית בשבת). אני תומך ב-30.1 (יום חמישי) אחרי הצהריים ברכבת צפון. אתם מוזמנים לשרשר תגובות תומכות (הסתייגויות שמרו לעצמכם). אין גאווה בשעמום!
מאור

vegan

New member
להזכירכם - כמה אירועים מתוכננים

30/1 - ערב הפתיחה הרשמי (לאחר דחיות רבות) של אנונימוס ירושלים. בתוכנית ערב גבינות סויה ויין ותוכנית חידונים ושעשועונים עם החידונאי הנודע שמוליק לנגר. כמובן שכולם מוזמנים. באותו תאריך שי גם את האסיפה השנתית של האגודה נגד ניסויים. 31/1 (יום שישי לפני הצהרים) - צעדת מחאה נגד מסעדות בירושלים המגישות כבד אווז. גם ב27/1 (ערב הבחירות) ידוע לי על מספר אירועים בהשתתפות חברים שונים מהפורום. וכמובן שאני בעד לעשות את המפגש בירושלים ואם לא אז בחיפה - שלא כל פעם אותם אנשים יצטרכו לנסוע, אבל ממש אין לי כח להתווכח על זה שוב.

טליה 16

New member
יום חמישי תפוס

ביום חמישי יש מפגש של האגודה נגד ניסויים בבע"ח

וב-31 יש רוקי.

לי זה לא ממש משנה, וה-30 נראה לי בסדר, לא זכור לי כרגע שיש לי משהו באותו תאריך. בכל מקרה מאור, תשאר כבר בת"א ליום שישי?

אין סיכוי...

ביום חמישי אני צריך לדאוג להביא את כל הציוד, אני מצלם את המופע הזה עבור הסרט שלי. את צריכה להתכונן, כי אני מראיין אותך באותה הזדמנות! אז קבענו 30/1 ברכבת צפון? מאור
(עייף ומשועמם)

להפך אז אם כבר אתה מביא את כל הציוד

יהיה לך הרבה יותר קל להשאר במרכז באותו לילה לא? בכל מקרה בסדר אני אהיה מוכנה.

שוב - יום שבת. ההצעה ירדה.

אני חושב שבכל יום יהיו אנשים שלא יכולים. צריך פשוט לראות באיזה יום יש מספר אופטימלי של אנשים שיגיעו... עם כל הצער שיש בלוותר על טובי חברינו. אני עדיין עומד על הצעתי - 30.1, רכבת צפון. מי שאינו יכול להגיע בתאריך זה, שישרשר
. אם יהיו הרבה
ים, נעבור להצעה אחרת. מאור (שכותב מספריית בית-הסבל ומת להיות כבר בבית אחרי לילה ללא שינה)

למעלה