../images/Emo105.gif

אוקיי קודם כול אם נעשה מפגש קודם נעשה הצבעה מי שבעד.... אם אתם בעד מפגש שרשרו-
נגד מפגש-
שרשרו מההודעה הראשית כדי למנוע בלאגן. אם יש לכם סיבות מיוחדות או טענות או שאר ירקות אז תשרשרו את זה בתוך ההודעה ואת הכותרת תשאירו רק עם ה
או ה

Snitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אבל אני יותר בעד הלונה פארק מאשר סופרלנד.. בגלל שהלונה פארק יותר מרכזי..

coolit

New member
כמעט אין סיכוי שאני אבוא ללונה פארק

או לסופר לנד.. אמממ.. אז.. אם זה יהיה בבית שהוא לא בתל אביבי- זה יהיה הכי טוב.. אני פשוט שונאת את צפון תל אביב (שניצל, אותך אני אוהבתתתתתתת!!!), זה כזה מקום צפוף ומגעיל.. אני מנדבת את הבית שלי, בתנאי ש.. טוב, לא משנה. מתי אתם רוצים שהמפגש יהיה?

Angel Girl1

New member
../images/Emo45.gif

אני אבוא בכל מצב... בגלל שאני אתפוס טראמפ עם מעין!=) אבל לבד הרבה יותר נוח להגיע ללונה פארק... יש רכבת עד לשם=)

swirrrly

New member
../images/Emo45.gif

בעיקרון כל מה שתקבעו מתאים לי =) אזור המרכז זה חשוב.. ואממ.. לא בימים שני או רביעי..

Etay2

New member
../images/Emo31.gif

לא יודע, אני מעדיף את הסופרלנד... הלונה פארק לא כיף.

n k

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני לא יבוא אם יהיה מפגש, לא רוצה שיזהו אותי...

../images/Emo31.gif

חם יותר מידי בשביל לונה פאק או סופרלנד... וחוץ מזה צריך מפגש שבו כולם ישבו וידברו ולא שכל אחד ילך לו למקום אחר מה שבטח יקרה... ואם זה בסוכות אז לא נראה לי שאני יצליח לבוא

הממ.. הצעה?

אולי תקבעו במשהו בסגנון מסעדה/בית קפה/ים/בית של מישהו אם אתם רוצים לשבת ולדבר... אני באופן אישי חושבת שים זה הכי כיף.. אבל רק בערב, או בלילה, אפשר לעשות שטויות בלי שיעיפו אתכם מהמקום וגם בלי שזה יעלה לכם יותר מדי כסף ובלי שתהרסו את הבית ושהורים נזעמים יגידו לכם ללכת הביתה ב-2 בלילה וכאלה..

liorlord

New member
../images/Emo45.gif, אבל אני לא יודע

אם אני אבוא למפגש, כי זה נראה לי מוזר מידי לראות את כולם במציאות. אתם אמורים להיות ממוחשבים, בלי רגשות, בלי תכונות, בלי לב!
קטשששששופפפפפ, סתם בא לי להגיד.

liorlord

New member
רגע רגע, אני שמעתי נכון?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי! יינדב את הבית שלו לפורענות כזאת? חחחח, אחרי זה לא יישאר כלום מהבית. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה