Mor L

New member
האותיות בכתב בתפוז נהיו קטנות

אין לי מושג למה זה קרה ואני לא יודעת איך להחזיר את זה לגודל המקורי היתה לי את הבעיה שהגודל של האותיות השתנה כשבטעות הזזתי את הגלגלת של העכבר באותו הזמן שלחצתי על שינוי הגודל של האותיות ואיכשהוא זה הסתדר מעצמו אבל הפעם הזאת אני לא גרמתי לזה, האותיות פשוט נהיו קטנות... שאלתי אז ולא ענו לי, ואני שואלת שוב: יש אפשרות לאפס את ההגדרות של המסך של תפוז? כדי שהגודל המקורי יחזור לעצמו

Mor L

New member
וכן הזזתי את העכבר

והגדלתי והקטנתי את האותיות על ה-"א" הכחול שבעמודי הפורומים אבל זה לא חוזר למצב המקורי

Witchcrafts

New member
ברור שלא קיבלת,

הרי אני לא שוהה בפורום 24/7. כפי שיש שרשורים שאני משיבה עליהם דקות מעטות לאחר פתיחתם, כן קיימים שרשורים שיוצא לי להגיב בהם כעבור יום או יומיים (או יותר) מסיבות כאלה ואחרות. קצת סבלנות. בכל מקרה, תוכלי לצרף צילום מסך? אני חושדת שהפעם לא מדובר בתקלה רק במחשב שלך, כי אם בבעיה גורפת.

Mor L

New member
אני משלבת בין שני מצבים

שתי התמונות העליוניות מראות מצב שה-"א" הכחול של הגדול הוא כביכול בנורמה של דף הפורום עצמו, אבל הגודל של האותיות כשכותבים הודעה יוצא גדול מדיי, וגם 4 המלבנים האפורים של "הוספת קובץ" וכל השאר שמתחתיו יוצאים גדולים מדיי ושתי התמונות התחתונות מראות את ה-"א" הכחול בגודל קטן יותר ברמה אחת בלבד, אבל גם האותיות בדף הפורום קטנות מדיי, וכם בכתיבת הודעה זה יוצא קטן מדיי בקצת מהגודל האמיתי של האותיות כשכותבים הודעה, וגם 4 המלבנים האפורים של "הוספת קובץ" וכל השאר שמתחתיו יוצאים קטנים מדיי מהגודל המקורי שלהם

Mor L

New member
לא הייתי על המחשב שלי עד עכשיו

אבל היום העברתי את הגודל ל-100% והאותיות עדיין גדולות מדיי בכתיבת הודעות וכשאני מקטינה את הגודל של האות "א" בכחול אז האותיות של עמוד הפורום עצמו נהיות קטנות מדיי... בבקשה, יש דרך לאפס את הזיכרון של תפוז?

Witchcrafts

New member
תוכלי לצרף שוב צילום מסך מעודכן?

או שאין שינוי בגודל של הפונט למרות זכוכית המגדלת? גם באתרים אחרים הפונט לא בגודל שאת רגילה אליו, נכון? לגבי איפוס ההגדרות של תפוז, אין לי מושג (לא נדמה לי שהסרת קוקיז וקבצים זמניים יפתרו את העניין, אבל שווה בדיקה). את יכולה לנסות לאפס את ההגדרות של הדפדפן.

Mor L

New member
הנה תמונה של הגודל של האותיות

וזה ב-100% ולא ב-105%

Witchcrafts

New member
LOL

ניסיתי לעוות את תצוגת האתר גם אצלי, ולא הבנתי איך הגעת למצב שבו זכוכית המגדלת שלך מורה על 100% בעוד שהפונט לא בגודל שאת רגילה אליו (הרי זכוכית המגדלת לא משנה באמת את גודל הפונט, אלא רק את הזוּם). מסתבר, כפי שהרגע גיליתי, שאפשר ללחוץ כמה פעמים על האות א'! אין לי מושג למה יצאתי מנקודת הנחה שאפשר רק פעם אחת (מעולם לא ניסיתי מעבר), כנראה חשבתי שכל המטרה של האל"פים היא להחזיר לברירת המחדל. בקיצור, אין מנוס אלא להשתמש בניסוי וטעייה: לחצי על שני סוגי הא' עד שתגיעי לגודל המוכר לך (ובעת הבדיקה, מדי פעם, סגרי את הדפדפן והיכנסי אליו מחדש. אחרת אין תאימות בין גודל הכותרות, הנושאים, של ההודעות לבין השעה והתאריך שלידן).

למעלה