../images/Emo124.gifמפגש קיץ!../images/Emo42.gif

חברים, הקיץ הגיע (
) ואיתו - בקרוב - חופש! (לפחות לתלמידים מבינינו, נו :X) אנחנו לא רוצים פאשלות בתחום המפגשים, ומכיוון שדברים הולכים קצת לאט בפורום הזה...
בואו נתחיל לתכנן! נתחיל בקטן: רעיונות למפגש, וטווח-זמן מועדף בו כנראה תהיו פנויים וזמינים.
אני אומר מראש שיש סיכוי שגם הפעם נתאחד עם פורום נייטוויש כי ניתן להניח שלא יהיו מספיק אנשים מפה בשביל מפגש כמו שצריך, וחוץ מזה אולי לא כולם יוכלו להגיע פעמיים. שתפו אותנו בהגיגיכם, ואתם מוזמנים להתפרע עם הרעיונות - הכל הולך
(עד שמצביעים נגד זה
)

Brombit

New member
נראה... ../images/Emo115.gif

בין השחרור (העקרוני בלבדדדדדד!!!) לבין הטיול יש יומיים תמימים- 21+22.7 אחרי הטיול אני יכולה להשתדל לא לחזור על ארבע לבסיסי ה"מאמם" (וכל זה בהנחה שהמטפלת תחולל נס) ונגיד מ-5.8 אני פנויה נגיד עד 20.8 אם היא לא תחולל נס, אני פנויה מ-5.8 לנצח

Brombit

New member
כמו שכתבתי, אם ורק אם יקרה נס ../images/Emo115.gif

ואני אתחיל לדבר המונמון, אני ארצה להישאר שם עוד כמה חודשים טובים, בעיקר כדי ליצור קשר עם... אתו, וגם עם... עוד כמה אחרים ועל הדרך אני יכולה גם להגיע לסיים את השירות עם תפקיד מכובד
אם עד תאריך היעד לא יהיה שיפור משמעותי, אני אוותר בצער רב וביגון קודר, ואתחיל חיים חדשים ופחות לחוצים (שלא יהיה לי זמן מוקצב להתחבר למשהו, שאם לא עד אז- לא יהיה בינינו קשר לעולם...)

אה כן

מבחינת רעיון... עוד פיקניק יהיה ממש נחמד אבל יהיה כבר בהחלט חם מדי לדעתי, אז נראה לי שעדיף יהיה אם נלך על פעילות יותר... ממוזגת
מבחינת זמן - אני מתחילה את הש"ש ב22.8 או כמה ימים קודם (אני לא באמת יודעת, עוד לא אמרו לנו אם נתחיל בדיוק ביום של סמינר הפתיחה או טיפה קודם
אני בטח אדע אחרי החפיפה, בסוף החודש הזה). עד אז בעיקרון אני פנויה. מעבר לכך, הבגרות האחרונה שלי היא ב24.6 כך שמאז אני פנויה. P:

בתאל59

New member
אאאם

אני עובדת אז אני צריכה רק הודעה של שבוע/ שבועיים מראש. שבוע כדי לדעת איך לסדר את העבודה (משמרת) שלי. שבועיים כדי לבקש חופש באותו יום למקרה שהמפגש יהיה ארוך. 1 היתי ממליצה על קניון, להסתובב שם ללכת לאכול בבורגר ואולי לראות סרט בסוף . 2 ללכת לאכול באיזו מסעדה טובה בחדר VIP שלא נעשה רעש ויעיפו אותנו משם. יש לכם עוד רעיונות? כי לי לא עולה עוד משהו....

קניון זה די רעיון ברירת מחדל

שבעיקרון זה אחלה, ובקיץ זו אחת האופציות הכי מציאותיות. סרט אולי פחות, כי חבל לשבת שעתיים בחושך ובלי לדבר. P: מסעדה זה חדש. נראה אם אנשים יאהבו את הרעיון. :)

Ice Queen 7

New member
הממ

בעקרון כל יום הוא אפשרי בשבילי, כל עוד יקבע תאריך מספיק זמן מראש כדי שאוכל לחתום על יום חופש. מסעדה/קניון כמו שהציעו פה נשמעות כמו האופציות הנוחות היחידות בחום הזה, כי מעורב בהן מזגן, אבל כמו שאמרנו לפני מפגש פסח - זה יכול קצת להוריד מהכיף של המפגש עצמו. בקיצור, אין לי מושג
אם קיים איזור בקניון כלשהו או מסעדה שבהם לא צפוף ולא רועש ואפשר פשוט לשבת ולדבר, זה יהיה טוב לדעתי. יש מקומות כאלה בכלל? :ס

עד ה11 ליולי אני לא יכולה, וסביר להניח

שמתישהו בתחילת אוגוסט, ומתישהו באמצע אוגוסט, אני לא יכולה, אבל לאדעת בדיוק מתי

yael627

New member
מה27 ליולי ^^

למרות שזה דיי תלוי ביום בשבוע שתרצו להיפגש בו :X

bachner1

New member
אני אוכל ברוב הימים מן הסתם...

אבל עדיף לדעת כמה שיותר זמן מראש כדי לקבוע משמרות, ובלי קשר אני לא יכול להבטיח ב100 אחוז, כי תמיד יכול לצוץ משהו פתאום... אבל כן, בעיקרון אני לא מוגבל בתאריך. ולגבי מקום- הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו חוץ מהאופציה הברורה של הקניון, זה באולינג או סנוקר או מיני גולף או... משהו בסגנון

בתאל59

New member
בעד-

-סנוקר. באולינג..... נה.... עד שגידלתי את הציפורניים!!!!! גולף אף פעם לא שיחקתי...מעניין.

bachner1

New member
גם אני לא שיחקתי מיני גולף אף פעם

וגם לא סנוקר, אבל הייתי רוצה וזה נשמע מעניין ויכול להעסיק אותנו יפה במפגש :)

בתאל59

New member
סנוקר פצצה!

אני משחקת מידי פעם זה לא כזה קשה ..... וזה באמת ממש יעסיק אותנו. יכול להיות ממש נחמד.

למעלה