DDN

New member
הוא רק קובץ RAR אחד.

הוא ראר בתוך זיפ. יש לך WINRAR? אם כן, פשוט תעביר אותו מהWINZIP למקום במחשב שלך (גרירה פשוטה) ורק אז תוכל לפתוח אותו.

על האש

New member
שאלה לי...

איך אני שומר את ה judgmentday במחשב? שעשיתי Save As... זה לא עובד ושניסיתי לשנות את שם הקובץ לMpge זה גם לא הצליח. בידיי מישהו נמצא אולי פיתרון?

DDN

New member
אני מתפלא עליך.

חצי מהטופיק הזה שאול הסביר לאנשים איך לשמור את זה במקום לראות את זה און ליין. הוא נתן לינק לתוכנה, שאליה אתה מעתיק את הלינק, והיא שואלת אותך איפה לשים את זה על הדיסק. ומה עוד - התוכנה הזו מורידה ממש מהר. אז בהצלחה.

על האש

New member
גבר אל תתפלא אליי ../images/Emo13.gif

אני יגלה לך סוד קטן כמה שזה ישמע מביך. אני בור ועם הארץ בתוכנות. אני מסתבך איתן בקלות...

DDN

New member
לא נורא

כולם התחילו ככה. (אבל תקרא טוב את ההסברים, שאול מסביר ממש טוב וממש פשוט. אם אני הבנתי, כל אחד יכול, ואולי אני שולט במערכות הפעלה ותוכנות נלוות, אבל כשזה מגיע לאינטרנט ולתוכנות הורדה ודברים כאלה אני גם לא משהו) ולגבי השאלה שלך, ICW4LIFE, לא מצאתי אפשרות כזאת, אבל למה אתה צריך אם התוכנה מורידה במהירות שהיא מורידה. אתה לא יכול לרמות את הקצב המקסימלי של המחשב. זו סתם אשלייה. DAP, FLASHGET ודומיהם היו נהדרים למחשבים עם מודם רגיל, ואז הם איכשהו סחטו מהמודם את המקסימום שבו. באינטרנט מהיר, אתה מוגבל ע"י בזק ולא ע"י המודם שלך. . .

על האש

New member
הורדתי את התוכנה

Accelerator Plus (DAP) והיא עדיין לא מוריד לי את הארוע. אוף! איזה עצבים איזה משהו פשוט שבעזרתו אפשר להוריד את ג´דמנט דיי למחשב?.

DDN

New member
לא לא לא

DAP לא יעזור לך פה. אתה צריך את התוכנה ששאול נתן, שהיא גונבת STREAMING VIDEO לתוך המחשב שלך. פשוט תתקין את התוכנה ששאול נתן, ותפעיל אותה (בטה 31) תעתיק את הלינק ותדביק בתוך התוכנה. וזהו. ואם אתה מסתבך, אני זמין כרגע בICQ.

על האש

New member
../images/Emo51.gif רבה... אחי

עשיתי מה שאמרת לי... עכשיו אני בתהליך ההורדה נראה איך זה יילך. ועוד שאלה קטנה לי באיזה תיקייה הארוע נשמר לאחר סיום ההורדה?. בכול אופן תודה על כול העזרה.

על האש

New member
בסדר... ../images/Emo13.gif

מצאתי את התיקייה תודה רבה אחי
ותודה בה גם לשאול על כול התוכנות והעזרה.

על האש

New member
ועוד שאלה...

אהמ...אם אני פותח את הקובץ לפני שהסתיים ההורדה הקובץ נפתח אבל לא רואים תמונה זה קשור לזה שעדיין ההורדה לא הסתיימה? אוו שבעייה הנובעת מהמדייה פלייר?. מפני שגם שהורדתי סרט סיימתי את ההורדה פתחתי את הקובץ בעזרת מדייה פלייר ובעזרת ריל פלייר ושום דבר לא עזר ולא ראו תמונה.

DDN

New member
סבלנות.

חכה עד סיום ההורדה. לי זה לקח כל אתמול, וצפיתי בזה עכשיו. ASF זה פורמט שאני שונא כי הוא לא נוח כמו הMPG שאותו היית יכול לראות גם באמצע ההורדה.

על האש

New member
אוקיי אחי...

מקווה שההמתנה תשתלם ולא יהיו בעיות נחכה ונראה... שוב

DDN

New member
בערך.

חוץ מהמיין איבנט וקרב הזוגות, ההמתנה בהחלט משתלמת. HELL IN THE CELL היה נחמד, הקרב של אנגל ואדג´ היה ממש טוב לדעתי, וגם זה של RVD וגררו. אבל הכי הרגה אותי הסצינה של בוקר טי/גולדאסט.

lwc4life

New member
DAP כן מאיץ לי את ההורדה ב-ADSL!

ביחוד הגרסה החדשה עם הכפתור המיוחד!

DDN

New member
זה הכל אשלייה.

אף תוכנה לא תגרום לך להוריד יותר מאשר המהירות המקסימלית שלך. DAP, FLASHGET ודומיהם פשוט דואגים לכך שהתנאים יהיו מתאימים להורדה במהירות המקסימלית (שזה דבר שב80% מהמקרים לא תלוי בך אלא במקור ההורדה) לגבי JUDGEMENT DAY, ההורדה בעזרת התוכנה ששאול נתן מיצתה (לפחות אצלי) את הגבול להורדה בודדה (אצלי זה 67K כי גם הקאזה פועל אצלי ברקע עם 10 הורדות) ולא צריך יותר מהר מזה. ..

למעלה