system Rulz

New member
EWR- My game log

טוב אני רוצה לספר לכם על המשחק שלי ב EWR טוב התחלתי לשחק עם הדבליו אף ברמה Medium הבאתי כמה שדרנים טובים וכמה שופטים יותר טובים. התחלתי פיודים שהלכו לי די טוב. הרווחתי כסף (בשבועיים הראשונים הרווחתי 8 מיליון). הבאתי מתאבק בן 17 עם כריזמה של 100 מתוך 100 ושלחתי אותו ל OVW פיטרתי כמה מתאבקים דפוקים. הריטינג היה די טוב בממוצע 6.05 לרו ו5.02 לסמאקדאון. חוץ מכמה בלאגנים היה בסדר: ברדשואו עשה בלאגן מאחורי הקלעים אז השעתי אותו ל3 חודשים, מי צריך אותו בכלל? אח"כ ג´ימי קנובל שבר את הזרוע אחרי שלסנר זרק אותו דרך 3 שולחנות!! רבד התלונן שרייבן כמעט פצע אותו... חוץ מזה כולם היו שמחים מאחורי הקלעים. חשבתם שהכל טוב ויפה תחשבו שוב למרות הכל ה HEAT של המתאבקים ירד בצורה מעצבנת ולא ברורה ואז הסתכלתי בשעון וראיתי שהשעה 13:30 והגיע הזמן לחזור טיפה על החומר בהיסטוריה לפני הבגרות. אז הסתכלתי למחשב בעיניים ואמרתי לו WHAT וכיביתי אותו!! בבגרות הלך מצוין למרות שלא למדתי הרבה לפני המבחן. ואז בדרך הביתה חשבתי על זה: מה אם ביל גייטס הייה אוהד האבקות והוא היה מקים ארגון משלו? אז חזרתי הביתה נכנסתי ל EDITOR והקמתי את MWF-MICROSOFT WRESTLING FEDARTION נתתי להם המון כסף (70 מיליון) ושמתי אותם כ National ואז שמתי את עצמי כהבוקר הראשי של החברה!! נהדר לא? (אה ודרך אגב התלתי הפעם ברמה קלה) טוב הדבר הראשון לעשות זה להגדיר את הריסק לבל הגדרתי אותו ל70! אח"כ פתחתי מחנה אימונים ודיבלמפנט טריטורי. והעלתי גם את התקציב של הפרודקשן והפירסום. אתי 2 שדרנים שאני לא מכיר אחד עם 85 אחד עם 80 הבאתי 4 שופטים כולם עם ציון בין 82-88 הבאתי שני פורדקשיין וורקרס עם ציונים מעל 80 הבאתי שני רופאים גם מעל 80 מתחת ל90 הבאתי 4 כותבים בין 85 ל89 הבאתי שני רוד איג´נטס. הבאתי מאמן אחד עם 88. טוב עכשיו אמרו לי להביא מינימום 45 מתאבקים. נתחיל עם הכוכבים: הבאתי את מאצ´ומן שהוא מתאבק טוב יחסית ולא עושה בלאגן אחריו ויידר שהזהירו אותי שהוא עובד יותר מידי חזק. הבא בתור היה ברט הארט (הוא יהיה הקומישנר) הבא בתור הייה טאנקה ואחריו טרי פאנק (שהוא די טוב במשחק) עכשיו צריך להביא קצת מתאבקים למיד קארד. הבאתי את ג´וני סמית´ אח"כ את סקורפיו (אין לי מושג מי זה אבל יש לו ציונים די טובים) הבאתי את אנטוני דארנט. אחריו כריס קנדינו. הנה עוד מתאבקים: דן סרבן, ג´וני השור, רוד קיל ודורינג, מישינוקו, בולס מחוני אח"כ החלטי להביא כמה מתאבקים לדור העתיד: אלקס שיין, ארנולד קנדה, דאוג ווילאמס, ארן מורסון, אמריקאן דרגון, סופר קרייזי, קאז יאשי, אש פארקר, אוסטין לי, סקוט אנדרוס , בילי ראייל, ועוד כמה. עדיין אמרו לי שאני צריך מינמום עוד 6 מתאבקים. אז הבאתי כמה מתאבקות שאף אחד לא מכיר! צריך גם להביא כמה מנג´רים: לואי דנג´רסלי היחיד שהצלחתי להביא... שלחתי גם קלטות פרומו במטרה לקבל תוכנית טלוויזיה. וגם הוצאתי הודע על הפיי פר ויו הראשון שלי!! הגיע הזמן לעשות קצת כסף מהספונסרים. הרבה סירבו- חלק בגלל שהארגון שלי קטן מידי חלק בגלל שאני יותר מידי הארדקור בשבילם בסוף הצלחתי להחתים 4 ספונסרים קטנים יחסית... עשיתי בדיקה וגיליתי שהמשכורת של כל העובדים כרגע היא: 329,000 לא ממש הרבה אני חושב שאפשר לגמור את החודש עם רווח!!! טוב עשיתי שלוש חגורות: אליפות עולם, אליפות ארה"ב ואליפות זוגות (חוץ מדורינג ורוד קיל ועוד שני ג´ברונים אין לי בכלל זוגות). טוב התחלתי לתכנן את הפיי פר ויו וראיתי שיש לי הרבה ג´ברונים שאין להם מה לעשות אז שלחתי הרבה מהם לדיבלמפנט דיל! בשבוע הראשון הדבליו אף פיטרו הרבה מהמתאבקים הגרועים שלהם.... לא קניתי אף אחד חוץ מריי מסטיריו ג´וניור!! ודבליו אף שוב בצעד מפתיע משחררים את סטייסי "המלכה" קיבלר!!! הצלחתי להחתים אותה בהרבה מאוד כסף (100 אלף דולר לחודש). הם ממשיכים בפיטורים שלהם הוגן ביג שואו מייק אוסם ואל וניס וקווין נאש גם בחוץ! הוגן ונאש רצו יותר מידי כסף יחסית חוסר יכולת שלהם... אז החתמתי את ואל וניס פול היימן שגם פוטר ואת אריק "האח של" אנגל. ד"א בשבוע הראשון שלי הרווחתי 1.5 מהאוס שואוס נחמד! ותחשבו שסך כל המשכורות בחודש זה 4 מיליון. ז"א שרק מהאוס שואוס אני מכסה את ההוצעות של המשכורות! סקוט אנדרוס איחר לאיזה האוס שואו.. השעיתי אותו לחודש אין חוכמות אצלי! ואני חשבתי שיהיה משעמם. רודקיל הודיע לי שהוא חייב לקחת חופשה בגלל בעיות אישיות חשבתי שזו תיהיה חופשה של חודשיים-שלושה אבל לא!! 3 שנים! גוד דאמיט פיטרתי אותו והנה אין לי אף זוג נורמאלי ברוסטר. מחוסר ברירה החתמתי את דואג פורנס ופיל לאפון. טוב הגענו לפיי פר ויו: הנה הקארד: דארק מאץ´: אמריקן דרגון סופר קרייזי וג´וני סמית´ מנצחים את קאז יאשי דאג וילימס וארנולד קנדה. איכות: 80 תגובת קהל: 40 סיכום: 60 טרי פאנק מזמין את סקורפיו לקרב מאוחר יותר הערב. 67 סיכום: 67 טאקה מישינוקו וכריס קאנדינו מזמינים את פורנס ולאפון לקרב הערב סיכום: 60 ראיון עם סטייסי קיבל ודן סרבן (קיבלר מדברת כי סרבן לא יודע) סיכום 87!! סרבן מנצח ג´וני סמית´ (כניעה) איכות הקרב: 90 תגובת קהל: 56 סיכום: 73 מישינוקו וקאנדינו מפסידים לקאן אם אקספרס בקרב שולחן אחרי הקרב קאן אם אקספרס תוקפים את מישנוקו וקאנדינו אלופי הזוגות קאן אם אקספרס תגובת קהל: 51 איכות הקרב: 75 סיכום: 63 טרי פאנק מנצח את סקורפיו וזוכה באליפות ארה"ב ב"סקסאס דת´ מאץ" איכות 72 תגובה 65 סה"כ 68 מאצ´ומן מתראיין ויורד על ויידר לקראת הקרב שלהם הערב סה"כ 87 טאנקה מנצח את רנדי סאבג´ ווידר בקרב משולש בקרב כלוב תגובת קהל84 איכות קרב:76 סה"כ: 81 זהו סוף האירוע! סה"כ ציון תוכנית 74 הביי רייט של הפיי פר ויו הייה: 0.60 למופע הגיעו: 7000 רווח מהקניות: מיליון 500 אלף רווח ממכירת כרטיסים: 280 אלף ונג´נס הייה 1.75 שאר החברות לא עשו פיי פר ויו. הרווחנו 705 אלף ממכירת מוצרים. רווח בחודש ה1 מיליון וחצי דולר!! Whoooo אבל הכי חשוב קיבלתי הצעה לתוכנית שבועית מה USA Network הרייטינג המקסימלי ברשת זו 7.00 אני לא מתכוון ללכת ראש בראש עם דבליו אף לכן התוכנית שליתהיה ביום שלישי סיכום שלי של החודש ה1: היה פיי פר ויו טוב מאוד יחסית הקרבות היו מצוינים (סברן נגד ג´וני סמית´) אבל התגובת קהל היא זו שמשכה את הפיי פר ויו למטה. ציפיתי ליותר אנשים שיקנו את הפיי פר ויו אבל לא נורא. למרות הרכש העצום הלחנו להרוויח קצת כסף, וקיבלנו תוכנית טלוויזיה. תגיבו בבקשה אם אתם מעונינים שאני אמשיך אם זה תכתבו לי....

Con

New member
דוקא מעניין.

אבל לא הבנתי סיסטם. אתה משחק את שתי הליגות במקביל?

איך אני קובע שיהיה משהו

לדוגמא איך ריבן ידפוק למייקלס כסא בראש? איך אני עושה פי פאר ויאו וקובע קרבות? ואיך אני קובע מי ינצח? אם מישהו מוכן לעזור לי אני ישמח מאוד

HBK

New member
SYSTEM RULZ..

עם כל הכבוד.. אני לא מבין איך אתה נהנה לשחק עם WWE או עם ארגון מפוצץ בכסף... כל הכיף והאתגר זה להתחיל עם ארגון קטן להחתים כמה מתאבקים צעירים ועוד כמה שהיו שמות גדולים ולרוץ קדימה.. ככה לאט לאט אתה מכיר את המתאבקים שלך מקדם חלק וחלק מעיף ואז אולי יום אחד אתה גם מצליח ליהות יריב לWWE אבל לקחת את הWWE? זה רק בשביל להינות מהרוסטר הענק והטוב שלהם ופחות בשביל להנות מהמשחק.. בכל מיקרה אני רואה שאתה נהנה מהמשחק ובצדק זה משחק ענק אבל בו נחכה לPROMOTION WARS 2 שיצא עוד חודש חודשיים ואז בכלל ...

לא HBK.......

כל הכיף והאתגר הוא להחזיק ארגון גדול מפוצץ בכסף ולהשאר עם ההצלחה הזאת ולדעת לשמור על זה במשך כמה שיותר זמן ולא לפשוט רגל ולהשאר בבוץ.

DDN

New member
לא יודע מי זה סקורפיו?

תתבייש לך. איש שיודע המון על מתאבקים כמוך. סקורפיו היה בWWF תחת השם פלאש פאנק, והראה יכולת מרשימה (בתור מיד-לו קארד)

plpojiop

New member
איך עושים BOOKING ב-EWR

בבקשה תענה לי בדקתי במדריך ואין תשובה לבעיה?

plpojiop

New member
בבקשה עזרה ב-EWR

אני לא מצליח לעשות בוקינג פשוט לא מצליח והמדריך לא עוזר

Double G 007

New member
פתרון לבעייה

אם הווינדוס שלך בעברית: התחל->הגדרות->לוח בקרה>הגדרות אזוריות אם הווינודס באנגלית start->settings->control panel->regional settings תעשה את זה, תפעיל את המשחק, והבוקינג יפעלו לך.

וכמובן הדבר שגלעד שכח

אתה צריך אחרי שאתה עושה את זה להפוך את השפה של הווינדוס לאנגלית

system Rulz

New member
תגובות

מה אתם מתנפלים עליי? שיחקתי חודש עם WWE רק כדי להכיר את המשחק ואז התחלתי עם ארגון קטן מפוצץ בכסף... אם אתם משחקים לא עם WWE אז כדי לעשות פיי פר ויו תלכו לטלוויזיה תעשו other events ואז תבחרו את החודש ואת השם של הפיי פר ויו. שוב אנגלית פשוטה מה הבעייה?

HBK

New member
אף אחד לא מתנפל

להפך סבבה שיש אנשים שמשחקים במישחקי היאבקות טובים דרך אגב עשו את אולטימט ווריור ממש חרא במישחק אפילו היט מהקהל אין לו כמו לשאר הגדולים מהקשישים סבאג" הכי איכותי וזול שיש, מהצעירים ריי מינסטיריו ג"R ויש עוד כמה טובים לאללא מישחק יפה אפילו לתרום כסף לצדקה אפשר שם... חח..

system Rulz

New member
כן...

גיליתי שלתרום כסף לצדקה זה משתלם תרמתי 10 אלף ועלה לי 2 אחוזים ב public image! מצאתי אחד בן 18 עם כריזמה 100 מהירות 75 וטכניקה 75 קניתי אותו ושלחתי אותו לOVW הוא מתאבק העתיד שלי ויש לי עוד כמה תגליות שאני לא זוכר כרגע. אם אתם משחקים עם ארגון קטן תביאו את מאצ´ומן הוא שווה את זה

גלשדה

New member
lol find out who i signed raw with

play boy channel i didnt know which channel it was but i think i am going to make it an only divas wrestling matches and segments but it can only get to about 1% of rating

למעלה