lwc4life

New member
Tivo, לפרסומות ואילן המלך

נתחיל מהפרסומות...האם זה רק אני או שזה פשוט בלתי נסבל לראות WWE ביס? אני לא מאשים את יס דרך אגב, אלא את פוקס ספורטס! אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל...אבל...ערוץ 2 כבר נראה נורמלי ליד זה! יש שם פרסומות בערך כל 3 דקות ואני לא צוחק. יש קרב קטן (בדרך כלל רק הסוף) - פרסומות - קרב - פרסומות וכו´. אני משתדל להקליט כדי לא לראות את הפרסומות המכוערות שלהם, אז מה החמולוגים האלה עושים? למדו מערוץ 2 את הקטע של לא לשים סרטון מעבר כדי שאני לא אדע מתי להפסיק את ה-FF ולעשות PLAY. אז כל התוכנית אני עם האצבע על השלט - עושה PLAY, FF, RW, PLAY וכו´ וכל זה בשביל איזה LIVEWIRE מסכן! זה ממש מוציא לי את החשק לראות. הנקודה היא שלפחות ישימו סרטון מעבר. נמאס לי להחזיר עוד אחורה כל הזמן. זה והפרסומות החדשות של אתר וואלה פשוט גורם לי לבחילה ממה שכסף עושה לאנשים (או ארגונים). . . . עכשיו שהוצאתי את הכעס, בקשר ל-TIVO...אומרים באמת שהוא יחליף את הוידאו המסורתי, אבל תמיד תהיתי איך בדיוק הוא יחליף את הקלטות "המסורתיות"? כמו שאני מבין את זה, הוא טוב רק להקלטות זמניות כמו LIVEWIRE שהזכרתי למשל, אבל מה אם אני רוצה להקליט סרט ולשמור אותו בספריה הפרטית שלי? יש איזו דרך לעשות את זה? אם לא, זה כמו שאמרו שה-DVD יחליף את הוידאו, אבל מה עוזר לי מכשיר שלא נותן לי לשמור לטווח ארוך על מדיות ניידות...? ועוד דבר אחד - האם לעומת הוידאו הוא מדלג על פרסומות אוטומטית? אם כן, איך? הרי הדבר האחרון שערוץ מסחרי יעשה זה יתן אות מיוחד לתוכנית ויפסיק אותו לפרסומות? הם לא עד כדי כך מפגרים? או שכן?

lwc4life

New member
לפרסומות=פרסומות - ועוד משהו

אם אתה עושה PAUSE וההקלטה ממשיכה אוטומטית, איך ה-TIVO יודע מתי להפסיק אותה (כלומר, בסוף התוכנית)? אה, נראה לי שהבנתי - הכל לפי לוח השידורים הדיגיטלי? רגע, אז זה אומר שאי אפשר לעשות הקלטות ידניות אלא רק אוטומטיות?

אילן די

New member
אפשר גם וגם

אתה יכול להקליט לפי תכנית או לפי שעות. הלוח שידורים הוא גם דינמי ואם זמן התכנית משתנה, הטיבו יתעדכן. אתה גם יכול להקליט לפי תכנית אהובה, למשל - להגיד לטיבו שאתה אוהב סימפסונס וטיבו יקליט לך סימפסונס בכל פעם שיש, בכל ערוץ. טיבו לא מדלג על פרסומות אוטומטית (זה אסור לפי החוק), אבל פשוט מריצים קדימה. יש הרצה במספר מהירויות כך שאפשר לראות מתי הפרסומות נגמרות.

lwc4life

New member
אילן וה-TIVO

אבל אם התחלת הקלטה ידנית ואז אתה עושה PAUSE וההקלטה ממשיכה אוטומטית, איך ה-TIVO יודע מתי להפסיק אותה (כלומר, בסוף התוכנית)? חוץ מזה, גם בוידאו אני יכול להריץ בכמה מהירויות, רק שהטריק של פוקס ספורטס זה שיש פרסומות שנראות אותו הדבר ואז משום מקום פתאום ממשיכה התוכנית בלי שום התראה. כלומר, אתה רואה איזה פרומו ופתאום הקואץ´ מתחיל לדבר. דרך אגב, רוב זמן הפרסומות שלהם מוקדש לא לפרסומות ואפילו לא לפרומואים אלא לשיקופיות "הידעת?" מטומטמות. אם הם לא מרוויחים מזה כסף, למה הם בכלל עושים את זה?

אילן די

New member
זה הולך ככה

אם בזמן תוכנית אני לוחץ רקורד, הוא יקליט את התכנית עד סיומה (יש לו את המידע של לוח המשדרים). אם אני מכוון אותו מראש להקליט בין שעות 4 ו-5 אז הוא יקליט בין השעות האלה. עוד דבר שחשוב לזכור - אם אתה צופה בתכנית בלי להקליט אותה, הטיבו אוטומטית שומר את השעה האחרונה כך שתמיד אפשר להריץ אחורה.

rshamir

New member
לגבי פוקס ספורטס

הסיבה שפוקס ממלאים כל כך הרבה זמן בשקופיות "הידעת" וזבל דומה היא כדי למתוח את שידור התוכנית לשעה. בפועל, תוכנית שמשודרת שעה היא בעצם באורך של כ-40-45 דקות, ותוכנית של חצי שעה היא בדרך כלל בסביבות 22-24 דקות (הכוונה לתוכניות שמקורן בארה"ב). מכיוון שהפרסומות בפוקס ספורטס לא ממלאות עוד רבע שעת שידור, אלא 5-10 דקות, הם משתמשים בשקופיות האלה כדי ליצור בלוק שידור בן שעה.

למעלה