Magical me
New member
טראומות ילדות.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif
מכירים את טראומות הילדות הקטנות האלה שכולנו זוכרים עוד משחר ילדותינו? דברים טיפשיים כמו הגננת שצעקה עלינו כי נגענו באוכל של ילד אחר בטעות, או שחשבנו שהלכנו לאיבוד ובעצם היינו מטר מהבית? כל מיני פאדיחות מפגרות כאלה- לשרשור הזה.
כשהייתי קטנה התבלבלתי פעמיים בין ההורים שלי לאנשים אחרים. פעם אחת זה קרה ביציאה מהגן, הלכתי אחרי אישה עם עגלת תינוק והייתי בטוחה שזאת אמא שלי, אז שאלתי אותה למה היא לוקחת את התינוק הזה. האישה התעלמה ממני ורק כשאמא שלי קראה לי הבנתי את הבלבול והתחלתי לבכות. כשהגעתי הביתה דרשתי שייתלו את כל הטאפטים/תמונות/מה שלא היו הדברים המוזרים האלה לילדים הישנים שלי, שהיו תלויים כשעוד הייתי תינוקת. הפעם השנייה הייתה באילת. היינו במלון וחיכינו שאבא שלי ישלם ואז ראיתי איש כלשהו יוצא והייתי בטוחה שזה אבא שלי. תפסתי אותו ביד ושאלתי אותו לאן הוא הולך. אני לא בטוחה מה הוא ענה, אבל אני זוכרת איך התביישתי כשקלטתי כשזה לא אבא שלי. אחרי זה הייתי על הברכיים של אבא שלי כל היום, בכיתי ועצמתי את העיניים בניסיון לדמיין בלרינות שיסיחו את דעתי מהמאורע.
בפעם אחרת, היינו צריכים להביא לגן משהו של ההורים שלנו לגן, אני כבר לא בטוחה מה היה הסיפור. היינו צריכים להביא אביזרי לבוש או איפור, לא זוכרת למה. בכל אופן, הבאתי אודם של אמא שלי ושכנעתי שני בנים לעזור לי לעלות על כיסא ולהוריד אותו מהמדף הגבוה. אחרי זה איפרתי אותם עם האודם והגננות תפסו אותי ונורא כעסו. את שאר היום בגן ביליתי בעיניים עצומות ובבכי חרישי.
בגן הייתה לנו מעין תחרות- "מלך הגן". הזוכה היה אמור להיות האחראי על הפעילויות בגן למשך שבוע שלם. התמודדתי. כל המתמודדים הציעו דברים לא הגיוניים כמו לונה בפארק באמצע הגן, מכונה שמייצרת שוקולד כל היום, בריכת שחייה. אני, לעומת זאת, אמרתי שאני רוצה להיות ישרה ולהבטיח רק את מה שאוכל לקיים. לפני הבחירות (כן, היו לנו ממש בחירות עם קלפי והכל
), אמרתי לכולם שלא משנה מי ינצח אנחנו צריכים להישאר חברים. בסוף לא ניצחתי. אני כבר לא זוכרת מי ניצח (או שזו הייתה בכלל היא), אני רק זוכרת שמי שניצח הבטיח המון הבטחות לא הגיונות ושכעסתי על שאר הילדים שקנו את ההבטחות שלו. הרגשתי שהעולם לא הוגן או ישר. הייתי מבואסת נורא, ובסופו של דבר (כי גם שאר חבריי הזאטוטים לא בדיוק ידעו להתמודד עם ההפסד) כל מתמודד קיבל יום בו ישלוט על הגן. אני זוכרת שבשלי חילקו ארטיקים. אני גם זוכרת שלפני הבחירות הייתה לנו תעמולה חמודה כזאת, וחילקתי לכולם מדבקות. הו, זכרונות.
הממ, אלו כל טראומות הילדות שאני יכולה לחשוב עליהן עכשיו. אם עוד משהו יצוץ- אוסיף אותו. אנא שתפו פעולה, ניסיתי משהו קצת מקורי ושונה בפורום
מכירים את טראומות הילדות הקטנות האלה שכולנו זוכרים עוד משחר ילדותינו? דברים טיפשיים כמו הגננת שצעקה עלינו כי נגענו באוכל של ילד אחר בטעות, או שחשבנו שהלכנו לאיבוד ובעצם היינו מטר מהבית? כל מיני פאדיחות מפגרות כאלה- לשרשור הזה.