ErezLahat7

New member
קצת הייפ לגבי האלבום העתידי

שימו
- אלו עשויים להיות השירים מה-
הסטודיו החדש !!
לינק 1 או " I LIKE IT LIKE IT LIKE IT LIKE IT"
________________________________________________ מעניין על איזה מה- OUTTAKES הם יעבדו? כמובן שזה לא כולם... יש עוד 1) איזה מהקטעים ששמעתם אהבתם הייתם רוצים לשמוע שיר גמור? 2) איזה מהקטעים הנל אתם חושבים שישוחררו באלבום הבא? אם בכלל ........ צפויים הייפים נוספים.. AND SO... WE WAIT

AeroTom

New member
האמת שתמיד היה רק שיר Outtake אחד שממש רציתי

שיושלם וישוחרר רשמית. וזה Bacon Biscuit Blues. היה ממש מגניב שהלהקה הכניסה אותו כמה פעמים בתור טיזר של הקדמה לפני Monkey On My Back ו-DTL בסיבוב של Nine Lives. זה שיר שאם יעבדו עליו כמו באווירת ההקלטות של בובו, יעשו אותו בסגנון הבלוזי הזה, עם הסלייד של ג'ו והנגיעה החזקה יותר של הלהקה לשיר בהקלטת לייב, הוא יכול לצאת ממש מגניב. לא הייתי מתנגד גם שהלהקה, בהשפעה של בובו, תקליט ותשחרר את הביצוע שלה ל-I'm A Man שהיה בשיקולים כנראה ל-Nine Lives גם כן. עם ג'ו על ה-Vocals בגרסה שבנויה על הגרסת לייב של ה-Yardbirds לשיר בתוספת החספוס הזה והסגנון של אירוסמית' ותוספות גיטרה כמובן של ג'ו ובראד שיאריכו מעט את השיר. וסטיבן מגבה לאורך כל השיר במפוחית. זה אבל קאבר ולא שיר מקורי, אז ירדתי טיפה מהנושא.

white russian

New member
חלק מהדברים ששמעתי כאן ממש לא רעים

מכובן שאהבתי את בלוז של הביסקוויטים אבל השאלה שצריכה להישאל היא אם בכלל ואם כן אז כמה שירים מתוך הרשימה הזאת הם ישלבו בתוך האלבום החדש? אני אישית חושב שזה יהיה ממש נחמד אם הם יצילחו לשלב שנים או שלושה שירים

ErezLahat7

New member
קח בחשבון שזה אפילו לא כל ה- OUTTAKES ברשימה

שלא לדבר על שירים כמעט גמורים כגון HOLYWOOD SCREAM IN PAIN LOVE ME LIKE A BIRDDOG WALKIN ON DANGER STREET שלא הושמעו בלקט הזה , ובטח יש ללהקה עוד כמה חומר שלא הושמע.

SaintJohn

New member
אין לי מושג על איזה אאוטייקים הם יעבדו

אבל גם אני תמיד מאוד אהבתי את Bacon Bisquit Blues (השיר הראשון בחלק השני מתוך 3), ואני לא יודע איזה שירים אלה אמורים להיות, אבל אהבתי מאוד גם את השניים שלפני השיר האחרון, גם בחלק השני. האמת שיותר מסקרן אותי החומר החדש שעליו הם עובדים. אחלה של לינקים, תודה

למעלה