סכמ"ש

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifסכמ"ש

שיר השבוע של לירז-נשכח מליבך
שיר השבוע לא של לירז-Online Song-בלינק 182 משהו שעשה את השבוע- עליתי קבוצה בחוג
!!!!
משהו שהרס את השבוע-אין
בילוי השבוע-קניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"לאהוב את אנה" "חשופים " "על קצות האצבעות" "שמש" "בטיפול" "אל תתעסקו עם הזוהן" ..
ציטוט השבוע-"נשענתי על ה... זה , ......................................... *זה סתם ארוך ואין לי כח לחפור* " "על מה נשענת ?
" "הברכיים של הידיים נו.. " "את באמת לא יודעת איך קוראים לזה?
" "יודעת יודעת אל תגלי
!" *אחרי שעה מחשבה...* "מרפקים !! אמרתי לך שאני יודעת, זו פשוט לא מילה שימושית
" חחח, עצוב XD מה קניתם השבוע?-דיסקונקי [עוד אחד
] משהו מוזר שקרה לך השבוע-יאא, היה משהו, אבל אין שום סיבה מוצדקת שאני אזכור משהו שקרה אתמולXD משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אוליי מחנה קיץ [אני כמעט בטוחה, יש מצב שזה עוד שבועיים
] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מה דעתכם על מפגש פורום ?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל ,סתיו וגל
וכולם ..XD

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifיופי מיטל ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי
שיר השבוע לא של לירז-גשם על חלון ביתי-רונן מעידי,שוברת שתיקה-מאיה בוסקילה,ורציתי שתדעי-שירי מימון משהו שעשה את השבוע-שיצאתי כל ערב עם חברים וחברות
,שקנו לי אתמול מאוורר חדש לחדר
,תיקנו לי את האופניים סוף סוף
משהו שהרס את השבוע-שהיום אני ניקתי לבד את המלונה של הכלבים,רבתי עם נתנאל אבל השלמנו בסוף
בילוי השבוע- ביג,קניון פולג,גנדה,פיצוציה,פיצריה,החצר שלי
,קניות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-דני הוליווד
ציטוט השבוע-אני:"בואנה זה גבר גבר..תילמד מימנו" אמרתי את זה לנתנאל
מה קניתם השבוע?- בגדים
,הרבה הרבה XL, משהו מוזר שקרה לך השבוע-זה לא מוזר אבל חשבתי על זה ביום שני ..איך העולם יראה בילעדי?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לישמור על כלב קטן,קניון,בריכה,קולנוע תמונה שבא לשים-
אני שהייתי קטנה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- משעמם לי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אור,נטלי,נתנאל,גיא,דיויד,קורל,סתיו,עדי ולירז
שבת שלום

../images/Emo41.gifח ז ר ת י ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- היהודים - בסוף תבכו משהו שעשה את השבוע- א-י-ל-ת!!!
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- איימקס,טיילת,בריכה,מלון וכל זה.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כוכב נולד,על קצות האצבעות ציטוט השבוע-
מה קניתם השבוע?- הרבה אוכל
,יומן,עגילים,צמידים.. משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לנוח[?] תמונה שבא לשים- מאילת
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מה עם מפגש?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,מיטל,גל,אתי

1212sivna1212

New member
סכמ"ש

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע- ישנתי אצל חברה שלי שעברה דירה לא מזמן משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-בריכה (יש לי חיים משעממים חח...) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לפגוש את דייב ציטוט השבוע- "למה עצרת?" "לנשום..." "את תנשמי כבר בקבר..." מה קניתם השבוע?-כובע חדש =] משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז =]

G a L104

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז-אין. שיר השבוע לא של לירז-crowling-Linkin Park משהו שעשה את השבוע-מממ היה הרבה D: משהו שהרס את השבוע-נדפק לי האינטרנט /: בילוי השבוע-קניון,בריכה. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-'לפגוש את דייב' ציטוט השבוע- עזבו, לא תבינו
מה קניתם השבוע?-כרטיס רשת?
משהו מוזר שקרה לך השבוע-וואי, היה הרבה DD: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ת"א [: תמונה שבא לשים-לא בא X: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- משעמם לי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל [שעברה את המבחן!
:)], סתיו ומיטל [שלא מתחברת!
]

רוית46

New member
עונהה

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-תחזרי סוף סוף מילים יפות משהו שעשה את השבוע-ברכה משהו שהרס את השבוע-נתפס לי שריר ברגל שנקעתי את האצבע
בילוי השבוע-ברכה קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הפוליגרף מאצ'ו ציטוט השבוע- "סוף תמיד התחלה של משהו אחר" מה קניתם השבוע?-שוקו ממתקים משהו מוזר שקרה לך השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מסיבת פיג'מות תמונה שבא לשים-look שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-משעמם לי חח
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת-ללירז

הרבה זמן לא עשיתי עונה ../images/Emo13.gif חח

שיר השבוע של לירז-לא שממעתתייי שיר השבוע לא של לירז- האם היית - ריטה
משהו שעשה את השבוע-מצאו לחתיך שלי נקבה :) משהו שהרס את השבוע-חוםם חום ועוד פעם חחחחחחחחחםםםם ליי
בילוי השבוע-בית
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"משא-המיתוס של אטלס והרקולס" ספר מממדההים
ציטוט השבוע-"אוף הכל אני עושה בבית הזה-מורידה את הזבל יורדת לסופר תולה כביסה מדיכה כלים, והממוטה שיושנת בחדר לא עושה כלום כל היום!! חוץ מלישון!!"
אני התעצבנתי מאוד מאוד מאוד על אחותי שלא עושה כלום בבית
מה קניתם השבוע?-אממ לא משו מיוחד:-\ משהו מוזר שקרה לך השבוע-קראתי איפה שהוא שהעולם הולך להחרב בשנת 2012 ואמרתי לעצמי שאני צריכה להספיק לעשות הרבה דברים בחיים שלי לפני שאני מתה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אולי ממדיון
נהנה :) תמונה שבא לשים- אני ובוטן
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- יש פה מישהי שגרה באשדוד ?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אתי,ולירז

למעלה