סכמש

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifסכמש ../images/Emo3.gif

יאאא !@#, סוף סוף חופש
!! שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

../images/Emo41.gifעונה..השבוע המשעמם ביותר בחיי../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז- מנוחה שיר השבוע לא של לירז- להיות,געגועים,הוא מתקשר אליי,מליארד טועים משהו שעשה את השבוע- כלום..סוף סוף הוא נגמר. משהו שהרס את השבוע- שיעמום! בילוי השבוע- כלום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כוכב נולד ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- כלום..ואיי כל תשובה שלי זה "כלום"
נראה לי זה היה השבוע הכי משעמם בחיים שלי משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הוו סוף סוף השבוע הזה מגיע
..חברה שלא ראיתי מלא זמן באה לשיו אצלי,בערב האירוע התרמה[לירזזז],למחרת מפגש פורומעדי,יום רביעי עוד חברה שלא ראיתי מלא זמן באה לישון אצלי ובער הופעה של היהודים! ושבוע אחרי זה אילת.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיטל,ענבל,אתי,גל

HILA46

New member
סופסוף נגמרררר@!$#@!

שיר השבוע של לירז- נשכח מלביך שיר השבוע לא של לירז- מתקשר אליי, אל תפחד, רק תבקש משהו שעשה את השבוע- סיימתי בצפרר ברוך השם, השנה הקשה ביותר בחיי
משהו שהרס את השבוע- בגרות באנגלית בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סופר נני
ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- 2 ג'ינסים וגופייה מפוקס
משהו מוזר שקרה לך השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ת"א תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ארתור

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע-חופפש
משהו שהרס את השבוע-נגמר החוג
בילוי השבוע-ת"א
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים ,
ציטוט השבוע-חחח, עזבו , מסובך מדיי
מה קניתם השבוע?- חגורה צמיד חולצה ועוד כמה שטויות
משהו מוזר שקרה לך השבוע-ואאי, היה הרבה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מפגגש עם לירז [אולי
]
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בבקשה כנססו : http://s1.bitefight.co.il/c.php?uid=35662 תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-סתייו , ענבל

כנ"ל לסתיו ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי
שיר השבוע לא של לירז-אוהב אותך מאוד-שריף,סיפור של אהבה-מירי מסיקה,מבול-קרן פלס. משהו שעשה את השבוע- הייתי בבריכה עם נטלי ונתנאל וזמיר ואלירן..היה כייף
,הופעה של רמי קליינשטיין בנתניה בכיכר
,הייתי בת"א... משהו שהרס את השבוע-שבמשך יומיים שלמים דחינו את הבריכה
בילוי השבוע-בריכה,ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-PSYCHO GAME ציטוט השבוע- אני:"בואנה מה אתה לא רואה שהם משפריצים..או שאתה רק מיסתכל לכיוון השני?
" צרחתי על המציל מי שעשינו מילחמת מיים וזה כבר היה מוגזם
מה קניתם השבוע?-ממתקים,XL,גרעינים שחורים משהו מוזר שקרה לך השבוע- חלמתי בלילה חלום מוזר!!!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליראות את לירז
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אור,נטלי,נתנאל,אביאל,ולירז
שבת שלום

G a L104

New member
עונה .

שיר השבוע של לירז-אין!מה כבר יכול להיות?! שיר השבוע לא של לירז-Forest,Chop Suey-System Of A Down משהו שעשה את השבוע-וואי,הרבה דברים [: משהו שהרס את השבוע-ממ כלווום ! בילוי השבוע-קניווון,בריכה P: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-'אמא כפייתית' ציטוט השבוע- ^ מה קניתם השבוע?-מלא בגדים :) , משקפיים, בגד ים. משהו מוזר שקרה לך השבוע- ? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יםםםםםם [: תמונה שבא לשים-אין לי כווווח ,תדמיינו את ג'וני בצד
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ^ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל, סתיו

inbals93

New member
אפשר קצת פחות זילזול בשיר השבוע של לירז?!../images/Emo11.gif

G a L104

New member
אבל ברצינות מה כבר יכול להיות?!../images/Emo122.gif

לא נראה לי שמישהו יושב כבר שלוש שנים ושומע את אותם שירים כל היום

RTur

New member
האמת שכן..

אמנם לא כל יום אבל אני עדיין שומע את האלבום שלה או שירים בודדים ממנו מדי פעם.. נכון, כבר די נמאס ובגלל זה אני שומע אותו פחות מפעם שהייתי שומע אותו כל יום באמת, אבל אני עדיין שומע.. ויש כאלה שקנו את האלבום לא מזמן כי עד האלופה מעט אנשים הכירו וקנו אותו.

המהממת6

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- מבול משהו שעשה את השבוע- תל אביב פגשתי את אפרת בוימולד משהו שהרס את השבוע- אין בילוי השבוע- תל אביב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה 2 ציטוט השבוע- תודה רבה זה נורא מחמיא לי תלמדי טוב אההה מה קניתם השבוע?- לא משו מיוחד משהו מוזר שקרה לך השבוע- פגשתי שחקנית וחיקיתי לה 4 שעות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אירוע התרמה של לירז תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לירז ואתי

המהממת6

New member
כנסי אתי

פגשתי אותה בגלל אחותי הקטנה היא בת 6 והיא אוהבת אותה כבר שנתיים אז אמא שלי לקחה אותה להצגה שלה בהבימה והלכנו 4 שעות לפני אז ראינו אותנ נכנסת לחדר ההלבשה דיברנו איתה ואחותי הצטלמה איתה היא מזה חמודה במציאות אני לא הצטלמתי איתה כי אני לא אוהבת אותה אבל תמיד כיף לפגוש סלב והיא ממש ניראת שונה במציאות הנה תמונה של אחותי איתה

RTur

New member
ובכן:

שיר השבוע של לירז- שוב לא שמעתי לירז שיר השבוע לא של לירז- ממ"ב - סוף סוף, בטי - רעל, יעל נעים - פריז, Nelly & Fergie - party people, Chris brown & Jordin Sparks - no air משהו שעשה את השבוע- האפטר בבית היה טוב, קיבלתי אישור לטיסה משהו שהרס את השבוע- המחלה של סבא בילוי השבוע- התנחלות של החברים אצלי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- את הדיסק של יעל נעים וארי גורלי משהו מוזר שקרה לך השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לטוס! תמונה שבא לשים- שמתי מלא תמונות בפייסבוק חח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתי

1212sivna1212

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז-עדיין LET'S DANCE משהו שעשה את השבוע-הבת מצווה הכי כייפית שהייתה עד עכשיו של מיה חברה שלי משהו שהרס את השבוע-שדי שחכתי מזה ורבע שעה לפני שההסעה יצאה חברה שלי שאלה אותי אם אני רוצה לשבת לידה ולא הבנתי אז היא הזכירה לי והייתי מה זה לחוצה... אבל היה ממש כיף! P: בילוי השבוע-בת מצווה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קונג פו פנדה סרט קורע מומלץ!! ציטוט השבוע- "אפילו המניאק הוא רק בנאדם!" מה קניתם השבוע?- חלב מהמכולת =] משהו מוזר שקרה לך השבוע-חברה שלי עברה דירה =[[
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-את תחילת השבוע...? תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-בקשה: עוד מפגש... בבקשה! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-זה היה ונראה שיהיה לסיון חברה שלי... שעזבה=[[[

inbals93

New member
סופ''ש

שיר השבוע של לירז- שמעתי היום 2 שירים שלה ברדיו! 'מנוחה' ו'אל תפסיק'
שיר השבוע לא של לירז- nickelback- photograph וכל מיני מהאייפוד משהו שעשה את השבוע- יום רביעי
משהו שהרס את השבוע- מתמטיקה בילוי השבוע- בריכה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- 'הנקוק' - וויל סמית.. סרט חזק!!!
ציטוט השבוע- כל מיני... מה קניתם השבוע?- לאדעת...לא נראה לי משהו מיוחד משהו מוזר שקרה לך השבוע- לאדעת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיפטר מהמבחן במתמטיקה וכל מיני... תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גל, סתיו ומיטל

למעלה