שרשור

נטע, ההודעה הזו מוקדשת לך

קראתי את הכרטיס האישי שלך ומכיוון שאני אבקר בפורום הזה בערך פעם אחת כי אני בד"כ "בצופים" אז הנה לך: רק על עצמי/רחל רק על עצמי לספר ידעתי. צר עולמי כעולם נמלה, גם משאי עמסתי כמוה רב וכבד מכתפי הדלה. גם את דרכע-כדרכה אל צמרת דרך מכאוב ודרך עמל, יד ענקים זדונה ובוטחת, יד מתבדחת שמה לאל. כל ארחותי הליז והדמיע פחד טמיר מיד ענקים. למה קראתם לי חופי הפלא? למה כזבתם, אורות רחוקים? נטע, ככה באמת את מרגישה? מי שרוצה פירוש של השיר שרק יבקש. חמישיסטית שכבר שישסטית.

*neta*

New member
תני פירוש, ומהר!! ../images/Emo13.gif

יש לי מחר מבחן בספרות על זה.. גם על צנח לו זלזל של ביאליק

4667

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo50.gif

לפני כמה ימים חטפה אותי
. ה
נתן ל י לאכול
וגם
ו
ואחרי זה שתינו
וגם
וגם
ובסוף גם
. אחרי זה הלכתי
כי היה לילה וראיתי את ה
. בבוקר, כשראיתי את ה
הלכנו אני וה
לגן חיות. ראינו
ו
ו
ו
ו
ו
וגם
שהלך על
על יד
שגרה עם
. ה
רצה לחזור ל
כדי לשחק ב
אז נסענו ב
ושמתי
(בשביל להיות בטוחים. בסוף, כשהוא רצה ללכת, לקחתי אותו לשדה התעופה והוא ראה
והתלהב אבל אמרתי לו שרק עם ה
שלו הוא יגיע ל
שלו. אז הוא נתן לי
והלחפנו מספרי
ונתתי לו
וגם
שיהיה לו ל
. ואז פתאום הוא נתן לי
ואמר שהוא
. אמרתי לו חפיף, ונתתי לו
ונפרדנו לשלום. אמרתם שזה שרשור
לא ?

*neta*

New member
../images/Emo105.gif שרשור ../images/Emo32.gif

עצבים, תיסכולים ושאר ירקות אפשר לפרוק פה

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo8.gif

יפה יפה .. סבתא מקורית ..

4667

New member
ספתא שלי ניסתה לגנוב סכין ממסעדה

נראה את ספתא שלכם עושה את זה!

maayan15

New member
חחחח...לא להצחיק אותי!!

זה כואב לי... משעמם לי!!!....שמישהו ייספר משו מעניין ולא ארוך... מעיין (אז יש לי דרישות...תתמודדו עם זה..)

4667

New member
שאני אבין, ספתא שלי מצחיקה אותך?../images/Emo3.gif

משו מצחיק ? עשו לנו תרגיל פינוי בבצפר, ואמרו לנו שבמקרה של רעידת אדמה אנחנו צריכים להיכנס מתחת לשולחן (אני בן 17 דמיט!!) ואז כשנגמרת הרעידה, לברוח החוצה... זה שהבניין בן 70 והולך ליפול ושעוד מעט יפלו טילים מעיראק זה לא משנה העיקר רעיץת אדמה... הצחקתי?

maayan15

New member
אתה מצחיק אותי!!

"היא לא בסדר..."??....איזהה רשע אותה...אתמול חזרת הבייתה מהבי"ח ויש לי תפרים בבטן ושאני צוחקת כואב לי!!....חחחחח...אאוץ´....חח.... שאלה לי אלייך 4667:..מה לעזאזל הפירוש של הניק שלך?

4667

New member
חחחחחחחחח(המשך בפנים)

"שאלה לי אליך 4667" - חחחחחחח, נשמע כמו קטע מאיזה סרט... לא משנה 4667 זה פשוט חסר משמעות, כמו העלילה של סיינפלד... סתם מספירם שרשמתי כדי להירשם לתפוז.... לא היה לי רעיון לניקניים מקורי ומדהים... אז סתם... קראת את הסיפור שלי על בצפר ?

לי היה ביסודי תרגילים כאלו ../images/Emo3.gif ../images/Emo16.gif

והממ... אה כן, גם שנה שעברה היה לנו... באמצע שיעור אלגברה עם *מבטא רוסי כבד* י-בגני. שירדנו מתחת לשולחנות, ואז יצאנו החוצה
. נראה לי שחובה על בתי-ספר לעשות תרגילים כאלה.. בכל מקרה.. אם וכשתיהיה רעידת אדמה, אני בטוח שזה לא יעזור הרבה..
ניר

כבר כתבתי את הפתגם הזה.. ../images/Emo16.gif

פתגם אמריקאי נכון, נחמד וצודק, שכבר פרסמתי פה:
IF MOM SAYS NO, CALL 1-800-GRANDMA
ניר

למעלה