סקר

פMפיטה

New member
../images/Emo105.gifסקר../images/Emo105.gif

הסקר מיועד לבנות המין הנשי, אבל גם בני המין הגברי יכולים להשתתף ולהתחבר לצד הנשי שבהן... איזה דמות נשית את/ה משנות השיבעים??
המצב הוא כזה: את קבעת עם חברתך לשופינג. בזמן שאת מתארגנת, החבר שלך מתקשר ומבקש ממך שתבואי אליו כי הוא בדאון רציני. את....
אתקשר לחברה שלי אתנצל ואבקש שנדחה את השופינג. מה לעשות האהבה קודמת לכל...
איזה אדיוט, מה הוא נכנס לדאון עכשיו? אני חייבת ללכת לשופינג יש הנחה רצינית על החולצה הורודה שרציתי לפני חודש... אומר לו שיחזיק מעמד ואבוא אליו בערב, עם חולצה ורודה חמודה שתבליט את כל מתיקותי.
אוי, איזה תינוק בכיין! מה אני בכלל עושה איתו? מה נראה לכם? אני אבריז לו ואלך להתחיל עם חתיכים אחרים בקניון.
הידיד הזר והבודד מנסה להתחיל איתך, שולח לך פתקים, שירים, פרחים, וכל זה כשיש לך חבר והוא יודע את זה. כיצד תגיבי?
אומר לו שזה מחמיא לי אבל שיפסיק כי יש לי חבר ואני אוהבת אותו ובפעם הבאה שיעצבן אותי אני אפוצץ אותו במכות!
זה מובן מאליו שהוא יתחיל איתי, הרי אין יפה ממני בכל העולם! אלך לחבר שלי ואבקש שירביץ לו. מי הוא חושב את עצמו? למה נראה לו בכלל שהוא לרמתי???
הוא לא נראה רע בכלל, אז למה שלא נקפוץ לאיזה סטוץ ונשמור את המידע הזה בין שנינו...
יש מסיבה פיצוץ בסוף השבוע והאקס שלך מגיע עם החברה החדשה שלו, אז את יודעת שאת חייבת לדפוק הופעה, מה תעשי?
אני לא בחורה כזאת. אני אלבש את החולצה הלבנה ההיפית שלי והג'ינס שלי וכמובן אבוא בלי חזייה.
נו פרובלם! באמת, אני רק אלבש את אחת השמלות המתוקות והיפות שלי, אשאיר את השיער המהמם שלי פזור ואתבשם בניחוחות היסמין... נראה אותו אחרי זה!
חושפני כמובן. שיראה מה הוא מפסיד לטובת הנזירה העקומה שלו. ואני כמובן, אתחיל עם כל הגברברים במסיבה רק כדי לעצבן אותו.
חבר שלך ממש רוצה לזכות במכונית מכוערת ומגושמת בתחרות שחייה בבריכת שוקולד ושעועית. את מעדיפה לנסוע איתו לבלוי במונית שלא מריחה כמו זיעת כפות רגליים כמו הגרוטאה שבה הוא חושק. מה תעשי?
אגיד לו את האמת. המכונית מסריחה, מכוערת ואין שום צורך שישחה בתוך בריכת הטינופת הסמיכה הזאת בשביל גרוטאה כזאת. העיקר שיש לנו אחד את השני ואנחנו לא צריכים שום מכונית...
אומר לו שאין סכוי שיראו אותי בתוך הגרוטאה הזאת והיא גם מריחה זוועה, ואני לעולם לעולם לעולם לא אשב שם במכנסיי החמודות ואם הוא רוצה שנשאר ביחד אז שישכח מהזבל הזה ושישיג מכונית אמיתית. קדילאק!
מה זה משנה? המכונית גדולה ויש שם מלא מקום מאחור... אם הבנתם את כוונתי...
יש לך שיעור מתמטיקה על הבוקר ומה זה בא לך להבריז, אבל את יודעת שתתתפסי, מה תעשי?
אני לא אבריז. מה, שבוע לפני הבגרות?? עדיף לסבול שעה אחת מאשר שהעתיד שלי ידפק.
אני לא מסתבכת בצרות לעולם. אם ישעמם לי בשעור אשחק עם העט הסגלגל והפרוותי שלי, או עם הצמיד הנוצץ שלי או עם בובת הפוני הקטנה שלי.
שיהיה. אני מבריזה ולא איכפת לי. חוצמזה, המורה למתמטיקה ואני מכירים מעבר לקשר של מורה-תלמידה וגם המנהל ואני....
חברה שלך שעד לאחרונה הייתה שמנה, חנונית ומכוערת, חוזרת מהחופשה כשהיא פצצה, יפה ומגניבה. איך תגיבי?
אחמיא לה ואומר לה שהיא נראית מעולה. בשביל מה יש חברות?
היא עדיין לא יותר יפה, חמודה, מגניבה, מהממת, מתוקה ואופנתית ממני, נכון? חוצמזה, אדום-דובדבן נראה עליה זוועה, זה מבליט את כל הקמטים שנוצרו מהשומן הלא נגמר שלה.
מי מדבר איתה גם כן? חברה יותר-חברה פחות. כל עוד אני כוסית ויפה אני עסוקה בלשרוף קלוריות בדרכים אחרות, לא בבולימיה, בפעילות חברתית במושב האחורי של ג'יפ.
אותה חברה מהשאלה הקודמת מנסה להתחיל עם החבר שלך ואת רואה שהוא לא כ"כ מסרב לה. מה תעשי?
מה היא חושבת את עצמה? בגלל שעכשיו היא נראית טוב היא מרשה לעצמה הכל? כנראה שהיא שכחה שאני חברה שלה ושאני בריונית ואני מסוגלת לחסל אותה בבעיטה!
כלבה! ידעתי שאסור לי לסמוך עליה. היא כ"כ מנסה להיות אני. מחכה את התיספורת שלי, מנסה להיות חמודה ויפה כמו שאני יודעת להיות, ועכשיו מתחילה עם החבר שלי? זה הקש האחרון! יש לי חברה מאוד בריונית שתכסח לה את הצורה!
אמשוך אותה בשערות ואשבור לה את הציפורן, אחר כך, אמציא עליה רכילות מרושעת ואתחיל עם הבחור שהיא חיבבה בתקופה שהיא הייתה מכוערת. נראה אותה אחרי זה....
ושאלה אחרונה: איך השיער שלך נראה?
ארוך ג'ינג'י (או כל צבע בהיר אחר) וחלק.
כהה, מדורג ומהמם!
בלונדיני, מלא, ולא ארוך מדי.
אם רוב תשובותייך הן
- את ללא ספק דונה פינסיוטי. אם רוב תשובותייך הן
- את ללא ספק ג'קי ברקהארט. אם רוב תשובותייך הן
-את ללא ספק לורי פורמן.

מתוקה777

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

יצאאאאאאאאאאאאתי דונה!!!!!!!!!!!! זה לא פר!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!! אני לא אבל לא סובלת את דונה היא כל כך לא יכולה להיות אני

למעלה