מקפיצה

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
מפגש פורום חלק א'

ישבנו וחשבנו האם לקיים מפגש פורום בקרוב או להמתין עד יציאת הדיסק החדש. אמנם אנחנו פורום דיקטטורי, אבל הפעם החלטנו להתחשב בכם ולהתייעץ איתכם
. ובכן...ישנן מספר אופציות: 1) להפגש בפסח 2) להפגש כשהדיסק ייצא 3) להפגש סתם ככה באמצע הרחוב במקרה (טוב..אז אולי ברחוב לא מומלץ להפגש
) כמו כן המפגש יכול להערך או ב... 1. מרכז הארץ - ת"א 2. צפון מרכז -רעננה/הרצליה 3. אירלנד
החלטת? יופי. עכשיו שאלה יותר קריטית... איפה נקיים את המפגש? 1. באחד הקניונים 2. בפארק 3. כל מקום אחר שתעלו כאן. כמובן שאנחנו ממש חייבות לדעת מי בא ומי לא, לכן מי שבא שישרשר לכאן הודעה עם הכותרת
, וירשום את דעותיו. רעיונות והצעות יתקבלו בשמחה. מקוות לראות את כולכם שם
, שרון ומירי.

p i n g o

New member
../images/Emo23.gif

2) כשהדיסק ייצא 3. אירלנד 1. באחד הקניונים

אני חושב שהכי כדאי

לערוך את המפגש כשהדיסק החדש יצא ואז כולנו ניקנה אותו ביחד כי צריך מטרה כלשהיא למפגש. מה גם שאז כנראה יהיה לי רשיון ואני בכיף יקח את מי שירצה.

AMIR HOREV

New member
או קיי.....

אני אומר..... הדיסק יצא רק בעוד מיליון שנה.... בואו נעשה את המפגש עוד שבועיים, בהרצליה... בפארק... נזמין פיצות... נדבר עד השעות הקטנות של הלילה... נצטלם במצלמה דיגטלית... ויהיה בננה אגוזים.... ___________________________________________________ אם לא עוד שבועיים... אני בוחר בפסח... בהרצליה... בפארק... נ.ב- אני כל כך מתרגש.......

AMIR HOREV

New member
אבל.......

הדיסק יצא רק עוד מיליון שנה.... שצריך לעשות את זה עוד שבועיים.... בהרצליה...או בפארק ברעננה(שמעתי שהוא משהו משהו...) נזמין לשם פיצות... ונצטלם ביחד... ונדבר עד השעות הקטנות של הלילה... וזה יהיה בננה אגוזים!!! _________________________________________ אם לא עוד שבועים אז.... בפסח.... בהרצליה בפארק...

THE CORRS

New member
../images/Emo23.gif סבבה!!!

אני אשמח להפגש (כמובן שעדיף באירלנד,אבל בואו ניהיה מציאותיים ...) אולי כשהדיסק יצא או משו כזה יהיה ממש נחמד (כל אחד יבוא עם דיסק חדש וקטן משלו וכל מיני שטויות וכאלה...) אבל הוא אמור לצאת רק בעוד חודשיים שלוש לפי מה שהבנתי ואצלי יש עוד בעיה... הורים!!! אמא שלי לא מרשה לי להפגש עם אנשים ש"אני לא מכירה" ולכן זאת בעיה למרות שמותר לי לסוע לעזראילי לבד ולקניון ערים זה בערך האפשרויות שלי(ולעזריאלי מותר לי רק מה15.3 כי רק אז נפתחת הרכבת בקיצור זה סיפור אבל חוצמזה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח להפגש

forgiven dreams

New member
../images/Emo23.gif

כן כן כן בואו בפורים!
אפשר להיפגש בהרצליה בפארק ואז ללכת לאנשהו...לקניון אולי

p i n g o

New member
פורים?!

לדעתי בקיץ יהיה הכי טוב כי גם יהיה לנו את הדיסק של הקורס (ויהיה יותר על מה לדבר) וגם יצטרפו יותר אנשים לפורום, לא? וגם יש יותר זמן פנוי בקיץ, לפחות לרובנו

LightRay

New member
המממ...

באירלנד!!!!!!!! חהחה:) אני בטח אוכל רק בקיץ אחרי שאני אסיים את השנה הזאת להגיע למרכז...אלא אם אתם רוצים להצפין לצפון מה שלא נראה לי כי רובכם גרים במרכז... בכל אופן....רעיון ממש נחמד ונחמד עוד יותר אם יתבצע והרוב כאן יגיעו וכן עדיף לחכות לצאת הדיסק החדש (שכנראה יהיה בקיץ במילא) ד"שדושים לכולםםםםםםם

../images/Emo15.gifתגובת ואן דר ביק...

כשהדיסק ייצא - רכישה המונית בטאוור רקורדס...
מרכז הארץ - ת"א...
בפארק...

RVD18

New member
../images/Emo23.gif

לדעתי צריך לעשות את זה כשאני בחופשה. אתם מסכימים, נכון

למעלה