מפגש!!

מצב
הנושא נעול.

ayoosh

New member
גם אני לא עשיתי פרטי...

אני עושה את ההיסטר' בבי"ח של קופ"ח
ובהתאם - הרופא שיהיה שם הוא זה שיעשה. נחמד, לא?
הובטח לי שהטיפול הזה נעשה ע"י רופאים מיומנים. אני מקווה שזה באמת כך. ולמען האמת, אני משקשקת.
גם אני לא עשיתי פרטי...
והכל עבר בשלום...ואפילו תוצאות מעודדות... בכלל מעצבן אותי זה שהמצב היום בארץ הוא שהכל הכל צריך להעשות פרטי (ואני לא מדברת רק עלינו, כל הבעיות הבריאותיות...). אני מניחה שזה שעשיתי את ההיסט' לפני ההכרות המעמיקה עם הפורום, גרם לזה שלא הייתי מודעת ללחצים ולבעיות עם העניין, גם לי הובטח טיפול ע"י רופאים מיומנים, וגם שמדובר בהליך מאוד מאוד פשוט.... אז מחזיקה
לטיפול ע"י רופאים מיומנים ובלי שום תוצאה מפתיעה...!

תודה לכולם מכל ה- ../images/Emo23.gif על האיחולים

עדיין לא בטוחה אם אוכל לבוא. יש לי
היסטרוסקופיה אבחנתית/ניתוחית מחרתיים
חיכיתי לזה כל כך הרבה ועכשיו מתחילה לשקשק. תחזיקו לי אצבעות. אם ארגיש טוב, אביא גבינות תוצרת בית יחד עם לחם.
תודה לכולם מכל ה-
על האיחולים

אני באה,אני באה...

מפגש!!!!
אז המפגש מתקרב (יום חמישי הקרוב בשמונה בערב אצל לימי וגדי) והגיע הזמן לסכם עניינים. אני כותבת כאן את מי שאמר בדיוק כמה אנשים ומה מביאים ואתם מוזמנים להמשיך את השרשור ולהתפקד - לא לשכוח לרשום מה אתם מביאים וכמה אנשים אתם. המפגש הוא מפגש חברתי, אבל ננצל אותו גם לעידכונים על המאבק - אז כל מי שרוצה לדעת איפה הדברים עומדים ולשוחח על כמה נושאים מוזמן להגיע. אז קודם כל, כל אחד מביא משהו לאכול ובקבוק שתיה. ואלה המתפקדים בינתיים: לימי וגדי- תפו"א מוקרם ועוגה שיר- פשטידת פטריות סיגלית- סלט כורב וסלט ירקות מלח ופלפל- כלים חד פעמיים (כוסות חם וקר, צלחות וסכו"ם) איוש - (אם עוד תהיו בארץ) מאפה כרובית וסלט פומלה היו עוד כמה שהתפקדו ועוד לא אמרו סופית מה קורה איתם - אז אתם מוזמנים להתפקד - פשושית, DEBRAVE ושו"ת, ילדים עושים מאהבה, אדוינה, גולה, SMSכאן, יערה????????? קדימה, להתפקד..
אני באה,אני באה...
לפי הרשימה נראה כי אנחנו בדיאטה??? חשבתי על קוקטייל בורקסים חלביים או פיצות קטנות. אם אין התנגדות אביא גם וגם לשם הגיוון. עדיין לא קבלתי מסר לגבי הכתובת ואיך מגיעים. האם אפשר להצטייד בבעל? אני מבינה שמלח וגדי מגיעים...

סביון1

New member
נשמע יופי התפריט שלך

אני באה,אני באה...
לפי הרשימה נראה כי אנחנו בדיאטה??? חשבתי על קוקטייל בורקסים חלביים או פיצות קטנות. אם אין התנגדות אביא גם וגם לשם הגיוון. עדיין לא קבלתי מסר לגבי הכתובת ואיך מגיעים. האם אפשר להצטייד בבעל? אני מבינה שמלח וגדי מגיעים...
נשמע יופי התפריט שלך
בקשר לציוד: בעל אפשר אך לא חובה
הכתובת תגיע לכולם בימים הקרובים.

הבעל לא חובה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך אפשר בלי../images/Emo70.gif

נשמע יופי התפריט שלך
בקשר לציוד: בעל אפשר אך לא חובה
הכתובת תגיע לכולם בימים הקרובים.
הבעל לא חובה
איך אפשר בלי

סביון
בשם הבעלים אני מוחה
איך אפשר בלעדינו
הרי הישבנים שלכן תלוי לחסדינו
בודאי שהבעל יכול לבוא
יהיו שם גדי(הרי הוא גר שם), debrave, איש של איוש (במידה שיהיו בארץ), אני כמובן, ואנחנו מקווים לעוד כמה... .. . אז "ילדים עושים מאהבה", תרשמי את הבעל ברשימת ציוד חובה למפגש

סביון1

New member
בפורום שלנו יש הרבה נשים שעוברות את

הבעל לא חובה
איך אפשר בלי

סביון
בשם הבעלים אני מוחה
איך אפשר בלעדינו
הרי הישבנים שלכן תלוי לחסדינו
בודאי שהבעל יכול לבוא
יהיו שם גדי(הרי הוא גר שם), debrave, איש של איוש (במידה שיהיו בארץ), אני כמובן, ואנחנו מקווים לעוד כמה... .. . אז "ילדים עושים מאהבה", תרשמי את הבעל ברשימת ציוד חובה למפגש
כל המסלול הזה של תרומת ביצית בלי בעל תומך. אני אישית מעריכה מאד את התעוזה שלהן ואת היכולת להתמודד עם הקשיים ולהגשים את החלום. ואנצל את ההזדמנות להזכיר שהמפגש הזה מיועד לכולם, לא רק לחברי הפורום הקבועים אלא לכל מי שקשור לנושא תרומת ביצית ומעונין להגיע. מי שלא רוצה להתפקד בפורום יכול לשלוח מסר אלי או אל שיר, או לשלוח מייל ל- [email protected] ויקבל את כתובת המפגש בחזרה. סביון

כמו סביון ../images/Emo24.gif

כל המסלול הזה של תרומת ביצית בלי בעל תומך. אני אישית מעריכה מאד את התעוזה שלהן ואת היכולת להתמודד עם הקשיים ולהגשים את החלום. ואנצל את ההזדמנות להזכיר שהמפגש הזה מיועד לכולם, לא רק לחברי הפורום הקבועים אלא לכל מי שקשור לנושא תרומת ביצית ומעונין להגיע. מי שלא רוצה להתפקד בפורום יכול לשלוח מסר אלי או אל שיר, או לשלוח מייל ל- [email protected] ויקבל את כתובת המפגש בחזרה. סביון
כמו סביון

אני מלא הערצה לנשים המבצעות את התהליך הזאת לבד ואת החוזק הנפשי הכרוך בזה. וכמובן אני רוצה לפגושתן במפגש.

debrave

New member
בלי בעלים???

כמו סביון

אני מלא הערצה לנשים המבצעות את התהליך הזאת לבד ואת החוזק הנפשי הכרוך בזה. וכמובן אני רוצה לפגושתן במפגש.
בלי בעלים???
נראה לכן? הרי כל המטרה היא שניפגש כל הבעלים ונחליף סודות מקצועיים בנושאים של הזרקות והליכה על קצות האצבעות כשאתן חוטפות ומשפריצות הורמונים מכל הכיוונים
deBrave (שבטח הולך לחטוף עכשיו מכל הכיוונים)

ayoosh

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif...

בלי בעלים???
נראה לכן? הרי כל המטרה היא שניפגש כל הבעלים ונחליף סודות מקצועיים בנושאים של הזרקות והליכה על קצות האצבעות כשאתן חוטפות ומשפריצות הורמונים מכל הכיוונים
deBrave (שבטח הולך לחטוף עכשיו מכל הכיוונים)
...

ayoosh

New member
../images/Emo127.gif גם אנחנו מגיעים בשניים...

אני באה,אני באה...
גם אנחנו מגיעים בשניים...

סביון1

New member
מי שעוד לא קיבל את הכתובת למפגש

מפגש!!!!
אז המפגש מתקרב (יום חמישי הקרוב בשמונה בערב אצל לימי וגדי) והגיע הזמן לסכם עניינים. אני כותבת כאן את מי שאמר בדיוק כמה אנשים ומה מביאים ואתם מוזמנים להמשיך את השרשור ולהתפקד - לא לשכוח לרשום מה אתם מביאים וכמה אנשים אתם. המפגש הוא מפגש חברתי, אבל ננצל אותו גם לעידכונים על המאבק - אז כל מי שרוצה לדעת איפה הדברים עומדים ולשוחח על כמה נושאים מוזמן להגיע. אז קודם כל, כל אחד מביא משהו לאכול ובקבוק שתיה. ואלה המתפקדים בינתיים: לימי וגדי- תפו"א מוקרם ועוגה שיר- פשטידת פטריות סיגלית- סלט כורב וסלט ירקות מלח ופלפל- כלים חד פעמיים (כוסות חם וקר, צלחות וסכו"ם) איוש - (אם עוד תהיו בארץ) מאפה כרובית וסלט פומלה היו עוד כמה שהתפקדו ועוד לא אמרו סופית מה קורה איתם - אז אתם מוזמנים להתפקד - פשושית, DEBRAVE ושו"ת, ילדים עושים מאהבה, אדוינה, גולה, SMSכאן, יערה????????? קדימה, להתפקד..
ורוצה להגיע, שישלח לי מסר. מי שרוצה מפה לכתובת, שישלח מסר עם כתובת ה-EMAIL שלו.

האם אפשר להביא את אמא של שחף?

ורוצה להגיע, שישלח לי מסר. מי שרוצה מפה לכתובת, שישלח מסר עם כתובת ה-EMAIL שלו.
האם אפשר להביא את אמא של שחף?
היא גם מטופלת פוריות אך לא צריכה תרומת ביצית והיא תשמח לתמוך ולעזור במאבק שלנו. חוץ מזה, היא חברה טובה שלי...

שיר5520

New member
../images/Emo105.gif מפגש!!

מפגש!!
לא לשכוח שמחר, בעצם זה כבר יום - המפגש אצל לימי וגדי. מתחרטים אחרונים יכולים לשלוח מסר. להתראות!

a17

New member
לכל הנפגשות והנפגשים../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif

מפגש!!
לא לשכוח שמחר, בעצם זה כבר יום - המפגש אצל לימי וגדי. מתחרטים אחרונים יכולים לשלוח מסר. להתראות!
לכל הנפגשות והנפגשים

אני לא אהיה, עדיין נוח לי באנונימיות שלי אבל אני מאחלת לכם מפגש נעים ופורה, סוף שבוע נעים, שקט ורגוע

מצב
הנושא נעול.
למעלה