מה דעתכם על...

../images/Emo105.gifמה דעתכם על...

המעילים\ג'קטים שמגיעים לברך (ולפעמים גם לנעל)
השם של המעילים\ג'קטים האילו ברח לי..
אני רק זוכר שקוראים להם גם: מעילי סטודנטים
אז מה דעתכם על הסגנון הזה
אוהבים
אוהבות
מתכננים לקנות החורף הזה
או שיש כבר ומתכוונים לחרוש עליו (ולהפך)
*מחכה לתגובות*

SuGar and SpicE

New member
יש לי....

מעיל מ-ה-מ-ם שחור ארוך - עד בערך הברך.....מאדד יפה.. זה טוב שיש מעיל כזה, איתו תמיד קל לדפוק הופעה - הוא מאד מרשים

../images/Emo99.gif

מעילים ארוכים... יאווווווווווווו... מצמר? יש לי ככה... אחד שעכשיו קניתי השבוע עד קו הנעל ב2000+ שחור מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם... יש לי חום גם ארוך כזה, יש לי שחור שהוא עד הברך ויש לי סגול שהוא גם עד הברך

LipStiK

New member
נשמע ממש ממש יפה... ../images/Emo25.gif

אני חולה עליהם כשהם עד הרצפה.... הכי הכי יפה ומיוחד! אבל עד עכשיו לא מצאתי אחד יפה מספיק...

chicolico

New member
יש לי אחד

שחור מזארה, ממש ממש יפה- אבל בגזרה מיוחדת... כעיקרון אני אוהב את הסגנון אבל אני לא קונה הרבה כי אין לי ממש מתי ללבוש אותם (אתם יודעים- צה"ל וכו'....)

LipStiK

New member
אוהבת (מאוד מאוד)!../images/Emo25.gif

יש לי שניים: אחד בצבע בז' מצמר שמגיע קצת אחרי הברך ואחד מג'ינס עם צמר בפנים. לדעתי הם ממש יפים ולגנטים, וכמו שמישהי כבר אמרה כאן, אפשר ממש לדפוק איתם הופעה.

*Ginny Weasley*

New member
אוהבת! ../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

יש לי 2- אחד אפור כזה מצמר ארוך, ממש חמוד, והשני שחור

NItzan b

New member
פיצוץ.....

או איך שאומרים אצלנו פצץץץץץץץץץץץ
היה לי מעיל שמגיע עד הברך של כאוס אבל הלוותי אותו לחבר והוא איבד לי אותו(באסה רצינית
) קיצר אחד מהדברים היותר יפים

אדוושי

New member
אהאאאא

אני מ-ת-ה עליהם!| הם פשוט מהממים! אבל עד הנעל אני לא ממש אוהבת אני יותר אוהבת עד המותניים ככה יש לי מעור עד המותניים... לא הכי יפה אבל זה היה בזול אז אמא שלי קנתה לי... חיחי מישו יודע איפה יש כזה מצמר?! אבל לא ארוך מידי... עד המותן בערךך!?

amc22

New member
במילה אחת: מדהים../images/Emo70.gif

יש לי כזה, קניתי שנה שעברה בקסטרו, מג'ינס, ויש לו צמר כבשים בפתח. מדהים
ויקר

תלוי מתי...

אם אנשים יודעים להתאים את המעיל לשאר הדברים שהם לובשים אז סבבה אבל ראיתי לפני איזה שבוע אחת שהלכה עם מעיל כזה ארוך, יפה לאללה - אבל מתחת אליו היו לה נעלי ספורט וטרנינג כזה של שיעור ספורט - די הורס את ההופעה המרשימה של מעיל כזה..
.

vashla

New member
זה מה זה יפה!

לאמא שלי יש מזארה משו עד הברך שקנינו מניילון, וזה מחמם בטירוף, אפשר ללכת עם זה משני הצדדים, צד אחד כתום והשני אפור, זה מה זה פצצה!

Mystik Blue

New member
בטח!!!!!!!!!!!

יש לי אחד מקסטרו חולהההההה עליו!!!!!! עד הברך אחד היפיםםםםםםם מוווווואה מותה שלי
חחח.. סתם..

Mystik Blue

New member
מותה=מותק ../images/Emo13.gif

מרוב ההתלהבות שחכתי בכלל לרשום שהוא שחור.. ואממ.. טוב אני לא זוכרת כמה הוא עולה אבל אני זוכרת שהוא היה יקר.. רר.. (נו טוב, קסטרו
)

jenngirl

New member
אני מתה על כאלה../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

*רצה לקנות אחד*

BustA

New member
אני מאוד אוהב.

יש לי שניים, אחד מעור (דמוי) קצת מתחת לברך, מה יפה, ואחד מצמר, כי השני לא מחמם.

למעלה