חדשים!

0דידוש0

New member
WellcoM../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו!!
עדי, עוד חודשיים 16, מרמרת גן
תהני&תתמכרי&תשתלבי מהר מאוד!!
וזה נורא קל להתמכר לפה
{יאא יש המון חדשים!!}

AdiA12

New member
וולקאם ../images/Emo9.gif../images/Emo14.gif

את הכי גדולה פה
גון יסטרדי? יש כזה שיר לFOB?.. אם כן, הוא לא בIOH וגם לא בFUTCT בכל מקרה, ברוכה הבאה
עדי, בת 12 וחצי מרמת גן.

JustEden

New member
../images/Emo203.gifTnx

כן, יש להם שיר כזה שרק פיט שר אותו. כן, אני יודעת שהוא לא נמצא בדיסקים האלה כי יש לי את שניהם... אבל כשנכנסתי לכל מיני אתרים אז ראיתי שרשום שהשיר מופיע בIOH. לא חשוב... תודה רבה לך

לכל דבר יש פה פורום../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

נמ.....ברוכה הבאה ^^ אני שני בת 14 מהמרכז אל תידאגי את תישתלבי פה מהר

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1612!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

Pete Vs bill

New member
היי תודה לכולם!!

וואי איזה הרגשה משמחת יש פה
אני מרגישה שכבר יהיה לי כיף XDDDD תודה לכולם!! אה ושמעתי שיש משהו אומנות השירשור
XDD אז אל תתעצבנו כי אני בכלל חדשה בכל הפורומים של תפוזXP אז אם מישהי יכולה להסביר אז תודה

chen010189

New member
זה לא ביג-דיל

אומנות השרשור הכוונה לשרשר ולהגיב במקום המתאים כשאת פותחת הודעה יש לך אפשרות של "הוספת תגובה" אז את לוחצת עליה להגיב. יש את זה בכל הודעה ותגובה ככה שאת לוחצת על "הוספת תגובה" רק בהודעה שאליה את רוצה להגיב. למשל אם תרצי להגיב להודעה הזו שלי, את תלחצי כאן על "הוספת תגובה" ולא על הודעה של מישהו אחר בשרשור הזה. יש עוד משהו יש פה לפעמים שרשורי אוף שמסומנים ב
או הודעות של תפוז אנשים [משתמש כתום] שאליהם את משרשרת כל מה שלא קשור לפוב או דברים קטנים שקשורים לפוב. למשל אם בא לך לכתוב "ראיתי את פיט ברחוב"[לצערינו זה לא אפשרי
אבל דוגמא נו] אז זה לא דורש הרי הודעה חדשה..אפילו שפיט הוא חלק מפוב אז את מגיבה את זה ב
או בהודעת אוף של תפוז אנשים. או נגיד את רוצה להעלות תמונה שמצאת, או להגיד רק כמה מילים.. קיצר..יו נואו

sharon XD

New member
ברוכה הבאאה !!..../images/Emo80.gif

שרון בת 13 מהמרכז... השתלבות נעימה ...

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo101.gif

אני טל, בת 13.5 מקריית שמונה :) איזה ניק מגניב יש לך! פיט נגד ביל! אני יכולה אפילו לתאר לי את זה *-* איזה קאטס פייט זה הולך להיות
~חוזרת למציאות~ המ, כן
השתלבות נעימה

Fall Out Inbar

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ענבר, 12 ו-8 חודשים, מחור בדרום. השתלבות מהירה!

FOBit

New member
כלהכבוד לחברתך ../images/Emo6.gif )*&^%$ ../images/Emo110.gif

פז,13,מרכז
השתלבות נעימה ()*&^%$#

למעלה