|ג'ייד| אוקיי ! תנקס D:
D Down And Away New member 26/7/07 #17 |ג'ייד|../images/Emo112.gif הוא ולא אחר ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif הו. ואני לא מהפרחות קטנות צועקות הצילו שהולכות לקעקע את השם שלו על התחת ולשלוח לו מליון מכתבים מושי מושלמים P: חחחח זה סתם "אייקון" מאומץ P:
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הוא ולא אחר ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif הו. ואני לא מהפרחות קטנות צועקות הצילו שהולכות לקעקע את השם שלו על התחת ולשלוח לו מליון מכתבים מושי מושלמים P: חחחח זה סתם "אייקון" מאומץ P:
M m i c k e y 15 New member 27/7/07 #19 ברוכית../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif אני מיכל מקרית ביאליק עוד מעט בת 17.. אחלה להקות..גמאני אוהבת
ברוכית../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif אני מיכל מקרית ביאליק עוד מעט בת 17.. אחלה להקות..גמאני אוהבת
D Down And Away New member 27/7/07 #20 |ג'ייד|../images/Emo112.gif הו. היי את מוכרת לי מפורום מקפליי P: חברה שלי הייתה שם הרבה זמן [Rowdy Girl] ובעקבות זה הכרתי כל אחת מהפורום ואת קורות חיים שלה אחלה אינדיד :
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הו. היי את מוכרת לי מפורום מקפליי P: חברה שלי הייתה שם הרבה זמן [Rowdy Girl] ובעקבות זה הכרתי כל אחת מהפורום ואת קורות חיים שלה אחלה אינדיד :
M m i c k e y 15 New member 27/7/07 #35 באמת?! של קורל?? וואי חח איזה מוזר לא הבנתי למה את מכירה אותי ממקפליי כי לא ראיתי אותך שם... אני מתגעגעת אליה..חח אני חייבת לחפש אותה במסן חחח
באמת?! של קורל?? וואי חח איזה מוזר לא הבנתי למה את מכירה אותי ממקפליי כי לא ראיתי אותך שם... אני מתגעגעת אליה..חח אני חייבת לחפש אותה במסן חחח
D Down And Away New member 27/7/07 #40 |ג'ייד|../images/Emo112.gif חחח כן, של קורל לא אני לא בפורום חח היא חזרה מארהב אז עכשיו היא זמינה P: הייתי אצלה אתמול
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחח כן, של קורל לא אני לא בפורום חח היא חזרה מארהב אז עכשיו היא זמינה P: הייתי אצלה אתמול
P PerfectSP New member 27/7/07 #21 ברוכה הבאה.../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif כן...יש גם יכוליםXDDD אנחנו לא רק פורום הצ'יקסות של מכ"ר XDDDD יסמין....
ברוכה הבאה.../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif כן...יש גם יכוליםXDDD אנחנו לא רק פורום הצ'יקסות של מכ"ר XDDDD יסמין....
B bloody marey New member 27/7/07 #25 לא מקבלים אותך! לכי מפה !! סתם בטח שמקבלים אותך מה בכלל שאלת אז אני מור בת 16 מרעננה וגמאני אוהבת את רוב הלהקות שכתבת ^^ אה כן! חח ברוכה הבאה D:
לא מקבלים אותך! לכי מפה !! סתם בטח שמקבלים אותך מה בכלל שאלת אז אני מור בת 16 מרעננה וגמאני אוהבת את רוב הלהקות שכתבת ^^ אה כן! חח ברוכה הבאה D:
F FallOutGirl New member 27/7/07 #38 ../images/Emo105.gif חדשים - ברוכים הבאים! ../images/Emo105.gif תהנו לכם בפורום