חדשים - ברוכים הבאים!

L D N

New member
../images/Emo15.gif חדשה D:

שני, 14 וחצי, רמה"ש, בלה בלה בלה. מתה על לוסטפרופטס, יש לי את הדיסקים ואני עוד יומיים טסה לארה"ב ומקווה לקנות איזה פוסטר או חולצה שלהם D: טוב נראה לי שזהו :) תקבלו אותי?

fucking sapir

New member
חדשה:]

ספיר קרית גת עולה לט' אוהבת מאוד את מיוז מאז שייצא "sterlight" מקווה להשתלב =]

noy flat

New member
חדשה...

היי קוראים לי נוי ואני מגבעתיים... אני מעריצה חדשה ממש של לוסטפרופטס... כאילו אני לא יודעת כלום אליהם... אני רק אוהבת ממש את השירים שלהם... אז... תקבלו אותי?

mili2828

New member
מה מקבלים? אותך? פחחח לא!!! ../images/Emo210.gif

מזו השאלה הזאת? בטח שמקבלים
ברוכה הבאה D: אני מילנה, מאשדוד בת 14.7 תהני =)

fucking sapir

New member
אופס!אופס!אופס!

סליחה!פשוט שמעתי את השיר והתבלבלתי בפורום. מפגרת שכמותי.. מאוד אוהבת את לוסטפרופטס רגע אני יחליף לשיר שלהם ואז אני יירגע.. איזה טעות נוראית........... מצטערת מאוד. סולחים לי?

PerfectSP

New member
בטח!!!!!!!!!!!!DDDDDDD: ../images/Emo190.gif

אני יסמין,ההיפר אקטיבית,שמתה על סימפל פלאן
ויש אופ על שמי!!DDDD: את מוזמנת להספים שם חופשי...:) מתקרבת ל14...עולה לט'...מצור הדסהD: אז מה נשמע?D: איזה שירים את מכירה של לוסטפרופטס?אני ממליצה בחום על הדיסק Start Something...:)

noy flat

New member
מוכרים את הדיסק בארץ??

כי עם לא אני נוסעת לאמריקה בעוד שבוע וקצת....

mili2828

New member
בוא'נה יסמיןן את מהירה בתגובות ../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

אהה ואני צריכה להוסיף אותך למסן
אהה כן ותקראו לי מילי כולם =) כמו שחר ויסמין =)

PerfectSP

New member
D: ../images/Emo190.gif

אמ..כן..אני מהירה בתגובות... רק שאין לי מחשב עכשיו אז אני יכולה להיות הרבה פחות מהירה,אם אין לי מחשב של מישהו להשתלט עליוD: וגם אי אפשר לתקן את המחשב....הוא מת.צריך חדש
מיי מסן- [email protected] Have Fun!

PerfectSP

New member
גם אני תהיתי../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

הכינוי שלך מוכר לי מאיפהשהו..בטח מפורום מכ"ר או משהו....כי לפי הכינוי את\ה נמצאים שם

TheBlackParade

New member
כן אני נמצאת שם פעם ב...

פשוט נורא עמוס שם וזה מחרפן אותי ואת המחשב עוד יותר
אגב, יכול להיות גם שמפורום סימפל פלאן כי לפי הכינוי שלך זה נראה שאת שומעת אותםXD אבל גם שם אני פעם במאה שנה כותבת...

PerfectSP

New member
חח...אני האדמונית../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

פורום סימפל פלאן-תיכנסי!!!!!!!תעזרי לי להחיות את הפורום המת הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודווקא עשיתי להם מה זה סיקור יפה על ריסט!השקעתי איזה שעתיים בזה!!!וגם יש קישורים לשירים של ריסט!ויש גם קישורים להופעות,מהתקופה הקצרה שדיויד שר גם!!! את מוזמנת בחום לפורום 1300.
חח...אני גם מדי פעם במכ"ר...אני לא מצליחה...לעקוב...זה יותר מדי...יותר מדי אנשים!יותר מדי המוני!אי אפשר לנשום שם!אני אוהבת אבל ללכת למפגשים...

למעלה