הקפצה

נ.ב.

מאחר ואין לי שם בפורום אני כותב תחת שם המשתמש של הבן שלי ואינני יודע מאיפה השם המוזר הזה

Alex33

New member
|תודה על ההבהרות...אכן חשוב לדעת...

מה קורה ,מה קרה ואיפה אנו עומדים.. סקירות מסודרות ומפורטות מגובות בנתונים מכל "הצדדים", ללא "אמוציות" מיותרות ,עוזרות לנו ,השייטים "מן השורה", להבין טוב יותר את הנושא.(..ושם הכותב בהקשר זה, למרות "אנונימיות" הכותבים ב"פורום" בדרך כלל.. עוזר כאן -לדעתי- לאמינות..),

sailorman

New member
תודה לארנון על הפתיחות

אני מקווה שיושב הראש ירים את הכפפה ויכנס אסיפה כללית כפי שנקרא לעשות כבר מספר פעמים מעל דפי פורום זה. ורק מעניין לדעת אם גם הפעם יתמיד בשתיקתו או שיואיל להגיב גם לדברים שלא כל כך נעים לשמוע

sailorman

New member
אכן תודה לארנון על ההבהרות

אני מקווה שד"ר אבי אביב אכן ירים את הכפפה ויואיל סוף סוף לכנס אסיפה כללית של האיגוד, ולא ימשיך בשתיקתו הרועמת

ברוך הבא לפורום. אני שמח שהבהרת את השתלשלות הדברים. אתה מוזמן לייצר לעצמך שם משתמש ולהצטרף לפורום.

ron800

New member
איגוד השייטים בתהליכי מחיקה

ארנון כגזבר במשך 5 שנים עד שאתה ופרלוב החליפו אותנו, אני מזדהה עם כל מילה שכתבת, וחבל שעזבתם. בבדיקה באתר של משרד הפנים בפרק רשם העמותות רשום כי איגוד השייטים מס' עמותה 580-160554 "בתהליך מחיקה" האם ידוע לך משהו בנידון? רוני ברמץ

כן רוני ידוע לי

אחד הדברים שהעברתי להנהלה החדשה לאחר שנבחרה בספטמבר 2002 היה מכתב שקבלנו מרשם העמותות בו נדרשנו להציג נתונים מסויימים לרשם. גם העברתי את החומר לדוקטור אבי אביב ולרואה החשבון שמונה על ידי ההנהלה החדשה,ומאז אינני יודע מה התפתח. אני רוצה להאמין שהדבר אכן טופל, והנושא פשוט לא מעודכן באתר של משרד הפנים. אבל שוב זה נושא שמי שאמור להשיב עליו כעת זו ההנהלה המכהנת.

אלון ובת ים

בשעה טובה ייצרתי משתמש בפורום. לא מבטיח לכתוב (בעיקר כי אין לי מה) מפאת החשיבות שאני ואולי גם אחרים רואים בנושא זה אשמח אם תקפיצו את השרשור למעלה. בברכת הים ארנון

בת ים

New member
ברוך הבא../images/Emo65.gif

לבקשתך, אקפיץ את השרשור. בתקווה שניסוח הדברים ימשיך להיות תרבותי ונעים כמו ביומיים האחרונים וכפי שנהוג לשמחתי הרבה בפורום שלנו, באופן כמעט קבוע.

soso_sami

New member
צר לי מר בן יצחק היקר,

עם הכל יכולתי להסכים ולהכל השכלתי להתנגד. כמי שמקפיד לחזק את דעתו בעד הנגד ונגד הבעד אין לי עניין בחצרות בפוליטיקה באינטריגות או מניירות. כל אשר נכתב בשרשור מעל נוגע לי מעט מאוד ומשום שמעולם לא הייתי וכנראה לא אהיה (סיבותי שמורות עימי) חבר באיגוד אני ממנע בתוקף מלהביע עמדה כלשהי בנושא אבל!!! דבר אחד הפריע לי מאוד מאוד מאוד מאוד ואני מצטט "לא מבטיח לכתוב (בעיקר כי אין לי מה) מפאת..." אין לך מה לכתוב?!?!?!? הכל אני מוכן לקבל ולהכל אני מוכן להאמין. שגנבת כספים מהעמותה, שעשקת את שרי אריסון והפקדת את כספה בחשבון האיגוד, שהטבעת ספינות תורקיות ושבנית אוניות סקנדינביות אבל לדבר אחד אני לא יכול להאמין אני לא מאמין שאין לך מה לכתוב. אתה שייט, הפורום הוא פורום שייט לאוהבי ים וימאות אתה שייך ואי לכך ודאי שיש לך מה לתרום. תוציא את האצבע מה... ויאללה בלי התנצלויות שפוך....

קיבלתי../images/Emo24.gif בהכנעה

כוונתי היתה שאינני רואה עצמי מומחה כמו רבים מחברי הפורום. מופגנת פה רמת ידע ונסיון יוצאי דופן. אבל אני מבטיח שאם יהיה לי מה, אשתף את החברים. בברכת הים ארנון

למעלה