בואו נעשה סדר.

דאמיט

New member
../images/Emo105.gif בואו נעשה סדר.

לפי מה שהבנתי מהשרשור 'שלומות מגניבים'; -רוצים אתר -פינות חדשות בפורום -יש בעיה של מספר האנשים -משחקונים -מפגשי פורום -התחברות עם פורמים אחרים. -לפתוח דיונים על שאלות הרות גורל -להביא חברים/חברות -וtimmy timmy, timmy timmytimmytimmy!! timmy timmy timmy? jimmy??? timmy timmy timmy timmy זה מה שהבנתי. עכשיו, אלו הרבה מאוד דברים. אז בואו נפתור את זה בדרך דמוקרטית ונחמדה עם הרבה סמיילים. כל אחד יכול להצביע לכמה רעיונות שהוא רוצה (בשירשור הזה בלבד!) מי שרוצה אתר שישים-
מי שרוצה פינות חדשות בפורום שישים-
+ יציע רעיונות לפינות חדשות. מי שרוצה משחקונים שישים-
מי שרוצה מפגש פורום שישים-
מי שרוצה התחברות עם פורמים אחרים שישים-
מי שרוצה לפתוח דיונים על שאלות הרות גורל שישים-
מי שחושב שtimmy timmy, timmy timmytimmytimmy!! timmy timmy timmy? jimmy??? timmy timmy timmy timmy שישים-
חובה להביא חברים/חברות!
אני מבקשת ממכם לשים את הסימנים בנושא ההודעה ואם יש לכם עוד משהו לכתוב תכתבו אותו בתוכן. *תציעו רעיונות (בתוכן ההודעה) איך לפתור את בעית "מספר האנשים בפורום"
. חשבתי שמי שרוצה יכול לפרסם את הפורום בחתימה שלו, וככה שיגיב בפורמים אחרים יגידו "וואלה, לא ידעתי שיש פורום סאותק פארק! איזה מגניב!!! בטח עושים שם כיף וצחוקים אחוסודוקו!" ויהיה כיף!
בקיצור יש לנו פורום רולז, מגניב, מדליק וגזעי למכביר.
נועה.

דאמיט

New member
../images/Emo105.gif שחכתי להגיד!

אחרי כמה ימים אני אספור את הקולות ואכתוב את התוצאות ונעשה דיון בנושא.

דאמיט

New member
../images/Emo105.gif ../images/Emo72.gif../images/Emo87.gif../images/Emo55.gif../images/Emo163.gif

אני בעד רעיון החתימה. רעיונות לפינות חדשות: שאלונים שבועים מגניבים בנושא סאות' פארק. דירוג פרקים שבועי שירשור חיובי. בקשר למפגש פורום אני חושבת שיהיה נחמד מאוד לעשות אחד ולפגוש את כולם

למעלה